| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...m-haberi-76216
Küfürbaz AKP'li'den kadın gazetecilere: 'Sizin bacak aranızı çeksem...' AKP Tokat milletvekili Zeyid Aslan meclis bahçesinde uyurken çekilen fotoğraflarının gazetelerde yer alması üzerine öfkelendi ve rastladığı bir grup kadın gazeteciyi "Ben de sizin bacak aranızı çeksem..." diyerek tehdit ve taciz etti. Meclis bahçesinde uyurken çekilen fotoğrafları Sözcü gazetesinde haber olan AKP Tokat milletvekili Zeyid Aslan gazetecileri taciz ve tehdit etti. Meclis kulisinde oturan özellikle kadın gazetecilere çirkin hakaretlerde bulunan AKP Tokat milletvekili Zeyid Aslan şu ifadelerle saldırdı: "Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bu ahlaksızlık olur değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor?” dedi. Ayrıca gazetecileri tehdit ederek "Bir dahaki dönem hiçbir gazeteci buraya giremeyecek. Sizi buraya sokturmayacağım. Elimden ne gelirse yapacağım. Bunu mücadelesini vereceğim. Siz bu yaptıklarınızı gazetecilik mi sanıyorsunuz?" sözleriyle hakaret etmeye devam etti. AKP'li Aslan, daha önce de CHP Milletvekili Kamer Genç'in annesine küfretmişti. |
|
|||
|
|||
![]() benekalice bu isin sonu yok, mesela bu habere de baksin arkadaslar http://www.zaman.com.tr/politika_sum...i_2110273.html .. gördügün gibi biz paylasiyoruz ama olan insanlara oluyor. burada bunlari görmek istemeyen bir sürü insan var...kuralsiz ve basibos davranmayi birak artik!
insanlar bu haberlerden etkilenmiyor, aksine rahatsiz oluyorlar. Insanlari rahatsiz etmeye hakkimiz yok... Fazla siyaset icermeyen konular paylas, cünkü burada kimseyi yenemezsin, bari rahatsiz etme... |
|
||||
|
||||
![]() Cakabey, ama bende senin konularindan rahatsiz oluyorum, napcaz simdi?
Istersen önümüzdeki secimlerde ne dagitilsin konusunda tartisalim. Bence cennetde bir tapu fena olmaz. Onu da yapar canim benim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
haklisin bir sey yapamayacagiz galiba.. Sen bunu inancli olup Akpliler inanc ile kandiriyorlar diye mi söylüyorsun yoksa genel olarak din ile alay etmek icin mi? Bunu cevaplayabilirsen(rica ediyorum tabi) sana bununla ilgili bir cevap verebilirim. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Demokrasi deyip duruyorsunuz ama kendi düsüncenizde olmayani asagilamaktan, iftira atmaktan cekinmiyorsunuz da. Ya da kadin gazeticiye "sizin bacak aranizi cekip yayinlarim" diyen milletvekilinize gikini cikarmayan sen, aksine hemen baska bir link atip pisligi pislik ile mi temizleyeceksin? Türkiye nin her yerinde tecavüzler olurken tecavüzcüler serbest birakiliyor, "sizler" bu olaylar sirasinda oturuyodunuz Sümmeye Erdogan hakkinda sadece bir tweet atilinca ne batti size? Bu hükümetin tecavüz ve cinsel taciz konusunda zerre kadar hassasiyeti olmadigini hepimiz biliyoruz ki kücük cocuklara tecavüz eden failler bile catir catir serbest birakiyor. Tecavüzlere maruz kalanlar bu kadar ucuz mu, ondan cok degersiz mi simdi? Ve evet, insanlarin dini duygularini kullaniyorlar, hatta basganimiz (<3 askim benim) Allah da size tuzak kuruyor demekten bile cekinmiyor. Bunlara da sessiz kalmakla beraber hala Erdogan a karsi bi kelime cikmiyor agzinizdan. Ki benim din ile zaten pek aram yok, sizin icin diyorum yani. Ölüm hepimizi de alacak, ha benim icin zaten önemli degil de, ama siz inananlar icin o zaman ne Tayyipiniz, ne Fethullahiniz, ne Said i Nursiniz, hic bir seyiniz sizi kurtaramayacak yasayacaginiz dehsetten. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bunlari bana söyleme, ben Fanatik bir Ak partili de degilim, Fanatik bir Said Nursi hayrani da degilim. Ben gerektiginde Nazim Hikmet'i de överim, Aziz Nesinide, Fethullah Gülene saldiran Kadir Misiroglunu da! Zulfiqar ile daha önce tartismadigimi nerden biliyorsun? Zulfiqar'a sor, cevaplasin... benekaliceye sana da bir iki kez söylerim, sonra kendi isime bakarim.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Evet sadece, öyle düsünüyorum veya öyle düsünmüyorum yazan bir cevap bekliyordum ama yine yazmadigini birakmamissin... Ne Keyfi? Öfkenden yaziyorsun...yazdiklarini bir daha oku, ne kadar öfkeli, kinli oldugunu anlarsin.. söylediklerinin cogu da yalan haberler, Türkiyede ne olsa Erdogan suclu oluyor veya Akp bir sey yapti mi dogru haber, Akp böyle yapmistir, baskalari yapti mi yalan haber yapmazlar deniyor.. Asil yalan haberleri kimin yaptigini Gezi parkinda gördü herkes ama kime ne anlatiyorum? benim icin en iyisi bosvermek....yalan bitmedikce kimseyle ugrasamazsin, bunu cok iyi anladim! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
haberlerin hepisi yalan, tabii tabii. biraz kezbanca oldu senden simdi ama neyse.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bizler acik sözlüyüz ve dogruyu yanlisi söyleyecek kadar dürüstüz. sen bana bircok defa öyle yapma böyle yap. bu sekilde konusma dedin. bende sana niye öyle yaptigimi anlattim. bu monday beni öne sürmesi eskiden kalan bir batik. insanlar darbeleri unutamiyor. darbe aldi ve hala onun intikamini alacak konuyu bekliyor. |