Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.12.2004, 11:57
Benutzerbild von xpancaro
xpancaro xpancaro ist offline
Neuer Benutzer

Standard Medeni Bati.

2 yıl önce, "eşcinsel" bir parti lideri olan Pim Fortuyn"un, genel seçimler öncesinde "Hıristiyan bir çevreci" tarafından öldürülmesine hiç sesini çıkarmayan Hollandalılar, bir süre önce "sapık" film yapımcısı Theo van Gogh"un öldürülmesini bahane edip sokaklara dökülmüş ve camiler ile Türk okullarını ateşe vermişti... Hollanda"da tırmanan İslâm düşmanlığı, son olarak da Nurten Ölmez Yıldırım adlı Türk kadınını tartaklamaya kadar vardırıldı!.. Haarlem"de ırkçıların saldırısına uğrayan Nurten Ölmez, hastanelik edilinceye kadar dövüldü!

LİNÇ EDECEKLERDİ

Hollanda"da sürücü kursu işleten Nurten Ölmez Yıldırım, kendisine saldıranların "Pis Türkler, pis Müslümanlar" diyerek başörtüsünü yırtmaya çalıştıklarını, daha sonra da dövmeye başladıklarını söyledi... Nurten Ölmez, "Eğer öğrencim ve çevredekilerin müdahalesi olmasaydı, beni orada linç edeceklerdi" dedi.

Bir süre önce Müslümanlara ait cami ve okulların yakıldığı Hollanda"da, şimdi de Müslüman kadınlar yol ortasında tartaklanmaya ve örtülerine el atılmaya başlandı

HASTANELİK ETTİLER

2 yıl önce, "eşcinsel" bir parti lideri olan Pim Fortuyn"un, genel seçimler öncesinde "Hıristiyan bir çevreci" tarafından öldürülmesine hiç sesini çıkarmayan Hollandalılar, bir süre önce "sapık" film yapımcısı Theo van Gogh"un öldürülmesini bahane edip, sokaklara dökülmüş ve camiler ile Türk okullarını ateşe vermişti... Hollanda"da tırmanan İslâm düşmanlığı, son olarak da Nurten Ölmez Yıldırım adlı Türk kadınını tartaklamaya kadar vardırıldı!.. Haarlem"de ırkçıların saldırısına uğrayan Nurten Ölmez, hastanelik edilinceye kadar dövüldü!

LİNÇ EDECEKLERDİ

Hollanda"da sürücü kursu işleten Nurten Ölmez Yıldırım, kendisine saldıranların "Pis Türkler, pis Müslümanlar" diyerek başörtüsünü yırtmaya çalıştıklarını, daha sonra da dövmeye başladıklarını söyledi... Nurten Ölmez, "Eğer öğrencim ve çevredekilerin müdahalesi olmasaydı, beni orada linç edeceklerdi" dedi.

PLANLI BİR SALDIRI

Haarlem"de 14 yıldır ikamet eden iş kadını Nurten Ölmez Yıldırım, önlerini kesen taksiden inen üç kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar tarafından sille-tokat dövülen Yıldırım, olayın şokunu atlatamadığını ve saldırıya bir anlam veremediğini söyledi.
Saldırganların "Pis Türkler! Pis Müslümanlar!" diyerek başörtüsünü yırtmaya çalıştığını anlatan Yıldırım, "Haarlem şehrinde sürücü kursu işletiyorum. Her günkü gibi, normal bir şekilde işe başladım. Saat 17.00"de öğrencimi aldım. Kursa başladık. Fakat arabanın iç aynasından bizi bir arabanın takip ettiğini gördüm. Bu belli bir süre devam etti. Aldırmadım. Sonra caddenin diğer tarafından araba birden önümüze çıktı. Arabamızı durdurdular. Arabadan üç kişi aşağıya indi. Düzgün giyimli, 25 ila 30 yaşındaki üç Hollandalı ?Pis Müslümanlar, pis Türkler" diyerek başörtümü yırtmaya çalıştılar. Sonra beni dövmeye başladılar. Çevrede bulunan kişiler ve öğrencim yardım istemeseydi, beni orada linç edeceklerdi" şeklinde konuştu.

"BURAYI TERKETMEZSEN CESEDİN ÇIKAR!"

Saldırganların tehditler savurarak olay yerinden ayrıldığını anlatan Yıldırım, şöyle devam etti:
"Sonra arabaya binen o üç kişi bana tehdit savurarak ?Haarlem"i terket, yoksa cesedin çıkar" dediler. Ben de derhal Haarlem polisine gittim. Polise, bana saldıran kişilerin arabasının plakasını verdim. Araştırdıklarında plakanın sahte olduğu ortaya çıktı. Bu kişilerin bu işi önceden planladıkları kanısı uyandı bende. Çünkü bu Van Gogh suikastından sonra Haarlem bölgesinde yapılan üçüncü saldırı. Bundan önce de iki kere Faslı bayanları aynı şekilde tartaklamışlar. Oysa biz bu toplumda vergisini ödeyen, Hollanda toplumuna uyum sağlayan, kimseye zararı olmayan Hollandalı Türkleriz. Neden yapıyorlar anlayamadım?" dedi.

SIRADAN BİR SALDIRI DEĞİL

Olayın etkisini üzerinden atamadığını vurgulayarak psikolojik bunalım içerisinde olduğunu, işe gitmeye korktuğunu ve üç gün iş göremez raporu aldığını da sözlerine ekledi.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Haarlem polisi, olayın sıradan bir saldırı olmadığını ve saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Öte yandan; 30 yıldır Haarlem"de ikamet eden Mehmet Berk, her gün, başörtülü kızının eve dönüşünü tedirginlik ve korku içinde beklediğini söyledi. Kızının okulundaki öğretmenlerinin, başörtülü kızlara kendilerini savunmaları için çantalarında sprey kullanmalarını tavsiye ettiğini, oysa bunun yasak olduğunu belirten Berk, bir Türk öğrencinin sprey ile yakalanması sonucu 280 euro ceza ödemek zorunda kaldığını anlattı. Saldırılar karşısında ne yapacaklarını şaşırdıklarını kaydeden Berk, yetkililerin tedbir almasını istedi.
Gerek okullarda gerekse iş hayatında çeşitli ayrımcılığa uğrayan yabancılar, kendi haklarını savunacak ve bu saldırılara "dur" diyecek merci bulamadıklarından yakınıyorlar.

Şimdi ne diyecek?

Theo van Gogh"un, Müslümanları tahkir edici filminden dolayı Hollanda"da Faslı bir genç tarafından öldürülmesi üzerine, "Müslümanlara karşı tedbir alınmasını" isteyen Alman Hıristiyan Demokrat Parti Milletvekili Kristina Köhler"in, yine Hollanda"da "Haçlı Faşistler"in saldırısına maruz kalan Nurten Ölmez Yıldırım olayı üzerine ne diyeceği merak ediliyor... Bayan Köhler, Van Gogh cinayeti olayını gündeme getiren Vakit"e de saldırmış ve "Siyonist lobi"yi de yanına alarak "yargısız infaz girişimi"nde bulunmuştu.
Alt 27.12.2004, 14:34
Benutzerbild von berlinfatih
berlinfatih berlinfatih ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hayatimin Baharindayim, Gencim :-)

PS: Akil yasta degil bastadir.
Alt 27.12.2004, 15:33
Benutzerbild von delahoyaa
delahoyaa delahoyaa ist offline
Neuer Benutzer

Standard Zaten belli oluyor

Belki bir kac sene sonra "Islam" ülkelerinde bi tatil yaparsin ve aklin basina gelir.

Türkleri ne kadar sevdiklerini ve Müslüman kardesligi bizzat kendin görmen ve yasaman gerek, Almanya"dan kuru nutuk cekmekle olmaz.
Alt 27.12.2004, 15:51
Neuer Benutzer

Standard Kim hangi puta tapiyor ki?

Bazi insanlar türbelere, hirkalara ve biyiklara tapiyor (özellikle ramazan ayinda).

Fakat bir heykele tapani görmedim.
Alt 27.12.2004, 17:27
Neuer Benutzer

Standard Belli olacak tabiki :-)

Kafir türkleri bende sevmiyorum, tabiki araplardanda kafirler vardir mutlaka ama ben Müslümanlarla beraber yasayacagim ISLAM Devleti Hilafet te. Su anki var olan cumhuriyetler krallik veya demokrasi yönetimleri birer pisliktirler. Huzur ancak ISLAM da olacaktir.
Alt 27.12.2004, 21:33
unknown

Standard LIEEER PI ALS NIE ;o) o.T.

ohne Text
Alt 27.12.2004, 22:02
Neuer Benutzer

Standard Ve Alman ana yasa (Grundgesetz)

Merak ediyorum... Alman ana yasasina (Grundgesetz) dair neler düsünüyorsun ve bu kanaate ragmen neden burda yasiyorsun?

En iyisi hic cevap verme, gülüncsün cocuk.
Alt 27.12.2004, 22:36
Neuer Benutzer

Standard ISLAM Anayasasi benim icin baglayicidir

Alman Anayasasi kafirlerin cikardigi bir Kanundur, dolayisiyla benimsemem söz konusu degildir. Burada yasamam haram olmadigi icin buradayim.
Alt 27.12.2004, 22:41
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Die Moslems im Teufelkreis des Elends...

Auf solche blöde Sendungen stoße ich auch gelegentlich(Besonders TGRT, Kanal7 und in verschiedene Zeitschriften wie Sizinti)..

Das sind einfach zum kotzen..und nicht mehr auszuhalten...Das ist genau der Grund,warum die Moslem sich in einem teufelskreis des Elends befinden...was kann man von dem fernsehen TGRT in einer wissenschaftlichen(!!!) Sendung erwarten,das sons täglisch 2-3 Stunden Serien mit voller abergläubischen Cin-Peri Geschichten sendet..

Das zeigt nur, wie schrecklich die Moslem unter Minderwertigkeitskomplex leiden..
Die für sie schmerzhafte Tatsache,dass fast alle Wissenschaftliche Forschritte von nicht Moslem gemacht werden,kompensieren und verdauen die Moslem nur durch solche komische-zwanghafte Heranziehung des Korans..

Wann wird der Moslem endlich begreifen,dass der Westen-Christen erst dann vorangekommen sind,wann und wo die religiöse Vorschrift-Interprationen, Vorstellung und Denkweisen über die Welt und das Leben durchgebrochen wurde...
Alt 28.12.2004, 00:32
Neuer Benutzer

Standard devam 3 :-)

33. Onlara istedikleri talimatı verdiler
Sakın inançlara karşı çıkmayın dediler.

34. Gerçek İslam istediğinizi söyleyin
Herkese duyurun (bizde müslümanız) deyin.

35. (Amma) deyin (Hilafetle olmaz İslamiyet
Bize lazım şu batı modeli cumhuriyet.)

36. İstemiyoruz Hilafeti diye haykırın
Yükseltin sesinizi tüm dünyaya duyurun.

37. Kötüleyin Halifeleri örnekler verin
Gösterin yezidi, mervanı ileri sürün.

38. Karalayın emevileri, abbasileri
Küfürle itham edin bütün osmanlıları.

39. Hilafet eskidi kalmadı şimdi modası
Böyle demiş darvin uşağı, maymun atası.

40. Artık kaldırın atın eskimiş Hilafeti
getirin Kuran halk idaresi cumhuriyeti.

41. Önce ayırın saltanatı şu Hilafetten
Sonra kaldırın tüm şeri hükmü şu devletten.

42. Yerin şeri hükümleri yertersizdir deyin
Yalan, iftira uydurun durmayın söyleyin.

43. Kötüleryin İslamın Devleti Hilafeti
Sevdirin laik demokrasi, cumhuriyeti.

44. Bir taraftan aldatın müslümanları, vurun
Bir taraftan şeri hükümlere karşı durun.

45. İyi bilin ey kafirler siz yıkamazsınız
Hayır; batılla hakka karşı çıkamassınız.

46. Kendi elleriyle yıktırın İslamı Devleti
Sahipsiz bırakın bütün İslam, Ümmeti.

47. Tatbikata geçirdiler bu menfur pilanı
Müslümana yıktırdılar Devleti İslamı.

48. Kafirlerden görev bir nice beyinsiz
Hilafet düşmanı oldular bunlar amansız.
Antwort