| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bu soruyu cevapla bakalim.
uuuuuuuuuuuuuulama hemencik ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Arkadasin dedigi gibi palyancolugada baslamissin. Neyin ters oldugunu cooook anlattim ben sana. Ama sen demokrasi gözlügünü cikarmadan göremezsin yanlisliklari !
|
|
|||
|
|||
![]() ->demekki onlarin hayatina yasam tarzina bakinca da cözümlerin hangi minvalde olduklarini cikarabiliriz.
Was soll dieser Scheiß........ Sen onlarin nasil ve ne sekilde ysadiklarini biliebilirsin....... Sen onlarla berabermi yasadin..... yoksa sana vahyiimi indi..... Sen Kurani terk etmissin ve baskalarinin pesine takilmissin..... das führt doch zu nichts zu mal deren Lebensstandard und deren Problem in keinster wiese kompatibel ist zu unseren...... Alinin veya Velinin yaptigini varsayimla din olmaz.... veya HZ. Muhammedin yaptigini varsayimlanda din olmaz........ bu mümkün degildir..... Ancak evrensel olan Kuranin verdigi cevaptir.... iste o evrensel cevap cercevesinde HZ Muhammed kendi zamanina cevap üretmis ve uygulatmistir....... kaldiki bu uygulatmalari kimse bilmiyorki... aradan 1500 yil gectikten sonra sen simdi, HZ Alinin hayatini okudugun kitaptakinin aynisimi zannediyorsun ???????? Veya HZ. Muhammed üzerine yazilanlarin hepsi tami tanimina dogrumudur ????? Simdi ne yapmaliyiz.... HZ Ali, veya digerleri gibimi sex xapmaliyiz..... gab es seiner Zeit Komdome oder Pille........ Komdome kullanmak veya pille kullanmak hususunda gidip 1500 senen geriyede Aliyemi soracagiz..... Milyonlarca sorundan sadece bir tanesi...... Sen birak Alinin Velinin veya Resülün hayatini.... Kaldiki bir insan kendi hayatini aklinda tutamazken, nasil olurda Resülün veya Alinin hayati 1500 yil sonra harfi harfina kitapta yazili olsun...... Sen ilk önce Kuranin ruhunu anlamya calis... ondan sonra Hadislerin ve Alinin hayatini anlatan kitaplarin ve bir cok diger Rivayaeetlerin 100 90 sakat va deli sacmasi oldugunu anlayacaksin..... Hem üstelik baskasinin akliya Allaha varilmaz.... Alinin veya Resülün kendi akillai ancak kendilerini Allaha tasir..... Senin ancak senin aklin Allaha tasir..... Resüleden ALiden Besu Bekirden umudu kes...... onlar bile kendi akibetlerinin ne olacagini bilmeksizin ölmüslerdir.... Isbatida Resülün veda hutbesidir..... "bende akibetimin ne olacagini bilmiyorum" -------------------------------- Ahhhh ahhhhhhh nereyi düzeltelim arkadas.... dogru dürüst yol kalmamiski.... her taraf virane halde |
|
|||
|
|||
![]() tutumundur.......
Cevap veremez hale geldinmi... köseye sikistinmi.... hemen Lazo, Mazo, Kiro, Miro laflariyla ortaya cikiyorsun ve cikiyorsunuz....... 400 sefer sana devlet mekanizmani yaz dedim.... ama yooooooookkkiiiiiiii nereye yazdin sen su sizlerin o cok ünlü devlet mekanizmanizi...... Iste benimle ancak bilimsel gerceklere dayali ve kaynakli konusursan belki basariya ulasirsin.... Senaryonu bekliyorum..... Senin Coach01, BerlinFatihin...... Kesndi aranizda Maillescin ve senaryonuzu hazirlayin....... Sizlerin dini beni ilgilendirmiyor.... bana lagzim olan bir calisir devlet mekanizmasidir ben Ali Veli... ve digerlerinin ortaklik ve efendilik mertebesinde yasayabilecekleri bir ortam olmali..... und hört auf Kuran zu beschmutzen, in dem Ihr sagt liest den kuran..... varsa Kuranda yerini gösterin arkadas..... kaynaksiz ancak Terörist kiliklilar konusur... cünkü onlarin kaynagi zorbaliktir.... So was zeiht bei mir nicht.... Senaryonu bekliyorum |
|
||||
|
||||
![]() ailesinin sahabenin onun bunun devlet anlayisini degil !!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() sanki HZ Muhammed kendisinin cennetlik oldugunu biliyordu ???????
Ancak geri zekali ve aydin olmayan bu manyakliklara inanir..... oysa Allahin varligi inanmaktanda ötedir..... BIR REALITEDIR..... Bir nevi Mutter Natur..... mecaz anlamda Allah sayilir.... Kaldiki HZ. Muhammedin veda hutbesinde... "Bende akibetimin ne olacagini bimiyorum" Yani kendi akibetinin ne olacagini bilmeyen bir Resül...... kalkip...... Hey Leute hört mal her.... du du un du Ihr kommt in die Hölle und ihr nicht und der da auch....... Ja und dieser natürlich auch.... Senin o yazdiklarin, dinsizligin ve Allahsizligin ta kendisidir..... HZ. Peygamber, Allahin Jandarmasi....... Cih lach mich Tot.... lache immer noch...... Mitlerweile amüsiere ich mich nur noch über soviel Unwissenheit...... ------------------------------------------- Eger sizlerin dedigi dogru olsa... HZ Muhammed o anlaktiklarini Vahyii olarak Allahtan almis ama Kurana yazdirmamis... ki o zaman tam anlamiyla kendisi Cehennemlik olur...... Cünkü onun görevi Teblig etmektir............ ![]() Demekki HZ Muhammed ona gelen Vahyiilerin hepsini yazdirmamis......hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bu ve benzeri Hadisleri veya Alinin Velinin hayatidir kopyalamak ve sadece öyle seyleri din diye sayanlar.... iste asil PUTA tapan onlardir...... dinden bey haberdirler....... Dinin ne oldugunu anlayamazlar, cünkü onlarin Allahlari var.... kafalarindaki beyinlerindeki Ideoloji........ ja so ist das Dinin tek amaci parcasi oldugumuz Allahi tanimak amaciyldir..... ama tebi bile icin gecerli ------------------------------- Iste Hiristiyanlar bu ve benzeri bos laflar yüzünden Islamda kaciyorlar.... ve Islamin Teröristlker yetistirdigini söylüyorlar...... VE ADAMLAR HAKILAR...... su anki sekliyle Islam Teröristlerin dinidir.... Su anki Islam ALA VE ASLA BENIM DINIM OLAMAZ.... cünkü din degil..... INEK DINI olmus..... |
|
||||
|
||||
![]() keni deliklerine ayir ...
Senin gibilerin yeri belli zaten. Sen mali elinde gezen kesimdensin. Köpeklerde böyle yapar. Yoksa sen itcilerdenmisin ? |
|
||||
|
||||
![]() Hangi dine inaniyorsun HZ Muhammed dünde 5 kez namaz kilardi sen kiliyormusun.
Reformist aydinlarin namazi 3 rekata indirmek istiyorlar simdi sizler hz Muhammedin yolundan cikmis olmuyormusunuz. Bilmem kadinlar söyle ibadet eder bilmem cenaze namazinda kadinlar ön safta erkeklerlende namaz kilabilirler falan silan. Bu gibi sapik fikirlerinmden kurtul kemalizmin demokrasinin gercek yüzünü hergün tv lerde görüyoruz. HZ Muhammedin yolundan cok memalizmi ve demokrasiyi ve Kurana yeni bir yol cizmeyi kafaniza sokmussunuz. Demokrasinin nasil kanli oldugunu görüyoruz tc ve bati ülkelerindeki insan hakalrinida görüyoruz. Gel gelelim reformist Kuran tefsircilerine Kurani moda kitabi haline getirdiniz. Susss kel mufsittt siz kim Kutsal Kitabi yorumlamak kim sen git heykeline bicim ver bu isler sizin isiniz deyil. komrenteee |
|
||||
|
||||
![]() göreceksinki teknolojide ve sanayide sizlerden daha cok iyiler adamlarin ilac sanayileri var türkiyeninde var ama onlarinki fakrli onlar kendi bilim adamlarinin ürettigi ilaclari üretiyorlar
sizlerse onun bunun sabkasini ürettiginiz gibi gine baskasinin ilacini üretiyorsunuz. |
|
||||
|
||||
![]() gülüyor avrupanin türkiyeyi almiyacagini biliyor bekle sizlere nasil kazma sapi sokulur sonunda anliyacaksiniz
|