| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() canim kardesim sen karina öyledavraniyorsan orasi sana kalmis islami ögrendikten sonra yaz
1=4 kari farz degildir zamaninda normaldi parasi olan erkekler 10 20 kariyla yasiyorlardi onun icin islam bunu en FAZLA 4 indirdi anladinmi 4 enfazla yani istersen 1 tan al 2=kim nerde yaziyor carsaf ben bunu senden ilk dafa duydum sen bana diyeceksinki simdi iranlila iraklilar bazi türklerde var kardesim millet köprüden atladimi arkasindan atla ozaman carsaf yok ama sen simdi hanimini mini etek giydirmek istersen sana tebrikler 3=nerde yaziyor kadinlar mutfaktan cikmasin diye islamda kadinlar ve erkekler esittir ben bu konu üzerine beitrag yazdim onu oku ve ögren 4=eger sen allahin adaletinde bir kuskun varsa o zaman ben senden uzagim cünkü ben alemlerin rabbi olan allah dan korkarim ve kendine yazik etmislerden olursun |
|
||||
|
||||
![]() kurani kerim allah tarafindan inmistir kurani degistirmek insanlarin ve cinlerin gücü yetmez kuranda da yazar
(sure isra ayet 88 deki:Andolsun,bu Kuran in bir benzerini ortaya koymak üzere insü cin bir araya gelseler, birbirine destek de olsalar,onun benzerini ortaya getiremezler) 1400 sene icinde hic bir kimse bir kurandaki ayetlere benzer bir ayet getirmemis sen de gelmis burda her sey degismis digyorsun topkapi sarayinda hz.ömer faruk un yazdigi kuran duruyor ve bugünkü kuranla aynisi egersenin bir kuskun varsa tövbe et zalimlerden olma yoksa bilki allahin kudreti sonsuz ve kendine yazik etmis olursun |
|
||||
|
||||
![]() tavsan allahina gurban sen konusdukca ben rahatliyorum bizim bu millet nekadar dinsiz olmus daha simdi anladim bunlar avrupanin bukunu yemekten baska bir sey bilmezler ama elbete bir gün kiyamet gelecek bak o zaman bu zalimlerin haline
|
|
||||
|
||||
![]() Warum spricht der Qur"ãn immer nur die Männer an und nicht die Frauen ?
Das sieht so aus, hat aber nicht den Grund, daß Frauen anders behandelt werden oder gar vernachlässigt werden. Die Anrede für die Männer schließt im Arabischen die Frauen mit ein und das ist eine Eigenart der arabischen Sprache. Die Frauen sind also immer mit angesprochen. Wenn in der arabischen Sprache die Anrede für die Frauen benutzt wird, so schließt diese aber im Gegensatz zu oben, nicht die Männer mit ein. Dann sind nur die Frauen gemeint. Da der Qur"ãn fast immer beide Geschlechter anspricht, wird die Anrede für die Männer benutzt. Der Grund hierfür liegt in der arabischen Sprache und nicht darin, daß Männer und Frauen unterschiedlich behandelt werden. Des weiteren werden, wenn von der Hölle gesprochen wird, ebenfalls zuerst die "Männer" angesprochen; hier beschwert sich aber keine Frau. |
|
||||
|
||||
![]() birak onlari allaha sabir allahin bize verdigi bir silah tir birak günaha girmek isterlerse girsinler okadar cok inkar etsinlerki allah onlari cehennem azabindan cikarmasin
hem canim bacim allahin sapikliga ugratiginimi düzeltmeye calisiyorsun allah istemedikce o zalimler o yolu görmezler onlarin kalbi katilasmis gözleride görmez onlar bugün bana yüz cevirirler emin olki bir gün allaha inanan insan ve cinler onlardan sonsuza kadar yüz cevirecek alemlerin rabbi olan allah tüm mülümanlara sabrindan bir parca versin ve cenneti ile bizi müjdelesin amin |
|
||||
|
||||
![]() vallahi senin yazilarini okudukca su aklima geliyor senin hayatinda öyle bir insan (erkek)sana darbe vurmus ki felegini sasirtmis. dini erkeklerle kiyasliyorsun!Hz. Meryem Anamizin cdlerini al ve seyret.
Bacim sana kalmamis benim basörtümün meselesi. Benim basörtüme laf atandan ahirette sikayetci olacam. Artik gina geldi bana. HErgün böyle sacma sapan seyleri okudukca kendimden utaniyorum. asil sizlerden biz destek bekleyecegimize. Sizler bize arkamizdan hz. ali (r.a.) yapildigi gibi arkamizdan zehirli bicak sapliyorsunuz. Ama sizlerden yardim bekleyecegime ben kibleye dönüp en büyük dostuma siginirim ve ondan yardim beklerim. Isa sizleri korusun Die Sekte Not: bu sözleri kullaniyorsam burda aramizda arkadaslar var islamiyeti hala sekte olarak görüyor halbuki bana ilkokulda yani grundschule de jahudlik, hiristiyanlik ve islamiyetlik dünyada üc büyük din oldugunu söylemislerdi. yoksa bu ögretmende mi sacmaladi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() e herhalde yani sacmaliyorum. beni az cok taniyan var artik burda
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() lol....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() herifler hurilere gitsinler, bizde gilmanlara gideriz..oh buna cennet derim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() dieses Kranke ist verloren! Hoffe Allah hat erbarmen mit ihr!
Sind Huris nicht sowohl für Männer als auch für Frauen bestimmt?? |