| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bayhanin farkli yorumu degil sadece yetegnegi yok ve seside yok her sarki ayni söylüyor cünkü müzikle alakasi yok.
Dikkat et sarki söyleyince parmagigla oynuyor yani kesin bir rahatsizligi var bunun ciddi söylüyorum insallah bu hafta cikar hepimiz kurtuluruz. Almanyanin superstarina bakin bide hic bayhan gibi sarki söyleyemeyen biri varmi cok kötü türklerin isi iste müslümcüler aradi onun icin. sucunuda cekmedi afdan yararlandi iste kötü insanin sansi ne diyeceksin ciksinda bir daha tv e cikmasin. |
|
|||
|
|||
![]() Bayhanin farkli yorumu degil sadece yetegnegi yok ve seside yok her sarki ayni söylüyor cünkü müzikle alakasi yok.
Dikkat et sarki söyleyince parmagigla oynuyor yani kesin bir rahatsizligi var bunun ciddi söylüyorum insallah bu hafta cikar hepimiz kurtuluruz. Almanyanin superstarina bakin bide hic bayhan gibi sarki söyleyemeyen biri varmi cok kötü türklerin isi iste müslümcüler aradi onun icin. sucunuda cekmedi afdan yararlandi iste kötü insanin sansi ne diyeceksin ciksinda bir daha tv e cikmasin. |
|
||||
|
||||
![]() deswegen burayada vorschlagen ettim...
Also ich fand es unfair das Deniz Seki gegangen ist wegen Bayhan... da sieht man wieder einmal das die in der Türkei null ahnung haben ein casting oder überhaupt etwas zu stande zu bringen in dieser richtig stichwort universitet statt einem studio... ich meine einen mörder zu diskualifizieren wäre das mindeste aber nein...halka kazandiralim diyorlar... Ercan Saatci der ist vielleicht schlau labbert stundenlang vom eu beitritt und elena muss rein wegen dem eu beitritt undso ein scheiss.... Armagan ist der einzigste der die wahrheit sagt obwohl er manchmal übertreibt... am anfang fand ich es schon diskutabel...Deniz seki hat das einzig richtige gemacht..Sie hat völlig recht bayhan der hat eh schon verschissen...der kann seine müslümcüler haben und glücklich werden mit dieser horror stimme ich halte eigentlich nicht jemand bestimmten hoffe es wird baris abidin oder firdevs.... so das wars dann mehr fällt mir im moment nicht ein.... saygilarimla elif... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() noch idioten die den als musiker bezeichnen :0)) der war gut bayhan und singen iiiihhhh
|
|
|||
|
|||
![]() Gb deki resim tam byhanlik belli bayhani tutugun hahahahahahaha
Allah akil fikir versin, dogru yoldan sasirmasin seni |
|
|||
|
|||
![]() sen hangi sanatan bahsediyorsun bayhanin sanatla alakasi yoki topluma kazandirmak mis ben onu dislayin demiyorum sadece popstara yakismiyor cünkü sesi yok baska bir yerde ne yaparsa yapsin yani yapabilecegi birsey yapsin
|
|
|||
|
|||
![]() söhret olmak bukadar mi kolay yahu???
adam iki kelimeyi yan yana getire bildigi icin söhret oldu...senelerin sanatcilarindan daha fazla gezdi tüm kanalari.... cok ucuz artik coooooooook ![]() surup ![]() |
|
||||
|
||||
![]() das liegt an der jury...weil die ebenfalls keine ahnung von musik haben hehe
|
|
|||
|
|||
![]() nerede yasiyoruz yaaa....orta cagda mi?
bi konu basini almis gidiyor...vay efendim popstara saadece t.c vatandasi katilabilirmis... ardindan serdar ortac cikmis...benim programimi saadece t.c vatandasi ariyabilir diyor.... bunlara bakilirsa...iyiki almam degiller...o durumda cünkü biz yurtdisinda yasiyan yabanci irklilar ayvayi yemisdik...ne bi programa ne bi yarismaya ne bi restauranta nede bir ise gidebilirdik... bu insanlar agzini acmadan kafayi calistirmasini ögrenememisler neyazikki... bu ne yaaaa....yurtdisinda yasayan türkleri sanirim hic düsünmüyorlar artik....sinir oluyorum... burada biri tv.de saadece alman vatandaslarina gecerli dese...ortlik aya kalkar yahuuu.... basit insanlar iste... surup ![]() |