| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() BIKMADINMI ???
YAZDIGIN MAKALEYI TEKRAR OKUYUP ENTER TUSUNA BAS ARKADASIM !!! ISLAMI BILMEDEN BILIYORUM AYAKLARINA YATIP BURDAKI ISLAMDAN BIHABER INSANLARINDA BEYINLERINDEKI VE YÜREKLERINDEKI AZICIK IMANIDA SEN YOK ETME !!! VEBALI BUNUN BÜYÜK...! GIT KENDI INANDIGIN DINI YASA, ARTIK ADINA HANGI DINI VERECEK OLURSAN OL...! ALLAH c.c. (Müslümanlarin inandigi ALLAH) SENI KURTARSIN BU YANLIS DÜSÜNCELERINDEN !!! SELAM ve DUA ILE !!! |
|
|||
|
|||
![]() sen Hadis madisle veya Rivayet ve mezheplerle ugrasirken... bizlker sadece Kurani ve Kuranin ruhunu... yani Kurandaki Allahi anlamk pesindeyiz.... oda kendisini sinirisz bir tek olarak animsatiyor.....
Zannetmiyorumki sen Allahi bizlerin algiladigi sekilde algilayasin.... bu isler lafla olmuyor.... isim ayni veriliyor ama beyinde baska türlü seyler uyandiriyor...... Dedigim gibi... ayni seyden bashsediyoruz ama farkli farkli algiliyoruz.... Olur... |
|
|||
|
|||
![]() den Ausweg findest du nicht.... glaub an was du willst...... bizi Kuran baglar... Kuranda senin dilinden konusmamakta....
Das ist Fakt |
|
|||
|
|||
![]() tam Web Sayfasinin ismi aldu... heheh...
Demek sen benim ne düsündügümü benden iyi bileceksin.... hmmmm... o halde sana Vahyii indi..... Bize vahyii falan inmiyor.... biz o mertebelere ulasamadik..... sende hep ayni.... Düzelmez...... sen ugras sünnetinle.... dikkat et ama eger Resülün Kurandaki uygulmasi degilse... dann hast du später ein Problem..... Istedigin kadarda Yasar Düsmanligi yap... banane.... adamin avukati degilim..... und ausserdem hat er es auch nicht nötig..... demekki senin Hurafet dinini yok etti.... veya etmek üzere..... Ndense tüm dünyada itibar görüyor.... neden senin dinin itibar görmüyor.... bir düsündünmü.... neden cogulari sizlerin din algilayisina Terör demekte... bende söylüyorum .... bu eski fikih anlayisi Terör yaratiyor.... yani Kuranin disina cikmistir.... Araplar, iranlilar, Türkiye tarikatcilar, Kaplancilar... ve buna benzeri Mürit teskilatlari... bunlarin hesi Taliban Terör yuvasidir... baska bir sey degil.... ve tümüde dinsizdir... cünkü Allahi tam anlamiyla tanimyan ancak baskalarinin pesinde kosar... |
|
|||
|
|||
![]() dikkat et asiri dua etmekle baska seyleri unutur.... ve eninde sonunda cehaletin kurbani olmayasin sakin.....
Zirvaliyormusum...... das ich nicht lache... Sende gerceklere dayanarak veya Kurana dayanarak burda cehaletimizi gider...... Isine gelmiyorsa banane.... senimi mutlu edecegiz simdi burda..... Birseylerden haberin varsa veya biliyorsan burda paylas...... Is bu kadar basittir. |
|
|||
|
|||
![]() Ne alkasi var simdi bunlarin demokrasiyle.....
Bende sana kalkip Taliban ibnelerinin kafa kesmelerini... veya Iraklilarin kafa kesmelerini veya Cecenlerin TV de Rus askerinin kulaklarini ve sonunda kafasini kesmelerinin din ile veya insanlik ile ne alkasi varmi sorayim... Veya Nijeryada karilari ve erkekleri diri diri taslayarak öldürmeleri... Iranin insanlari din adina asip kesmeleri... Suuidi Arabistanda insanlarin ellerini ve kafalarini kilicla kesmelerinin din ve insanlik ile ne alakasi var... Oysa bu serefsizlerin hepsi DININ arkasina siginarak yaptiklarini söylüyorlar...... Ama bunlarin apacik dinsizlik oldugunu söylemiyormuyuz.... söylüyoruz..... ABD nin yaptigi ayni sekilde hem dinsizlik hemde demokrasi disidir..... Bunu herkes kabul etmekte...... Isin püf noktasi neden bu gibi devletler geri kalmis..... yok efendim baskalari sömürüyormusta.... yahu be adam sende kendini sömürtme o zaman.....adam ol Üstad ol ve cagi yakala engelmi var... Evet engel var... engel cehalet yani manyaklik ve Hurafet dini... bunlar insanlarin en büyük engelidirler.... Allkahtan bizim devletimiz son derece iyi durumda..... buda Bizlerin cogu Islam devletlerinden daha iyi hemde daha aydin beyinlere sahip olmamizdir |
|
||||
|
||||
![]() Hi,
wißt ihr was? Es stimmt, dass der Islam für die Gleichberechtigung der Frau einsteht und auch der Prophet Mohammed war so drauf aber betrachten wir mal die Realität: In fast allen muslimischen Ländern werden die Frauen unterdrückt nd wie Tiere behandelt. Nein noch schlimmer, wie Dreck, eigentlich noch schlimmer...aber egal... Was können wir dagegen tun? |
|
|||
|
|||
![]() keine gebildeten Männer heranwachsen können.... deren Kinder werden ganau so wie déren Väter.... es sei den es gibt unter denen Qualitätsmäßig guter Führer die in der Lage sind mit dem alten gebräuchen zu brechen.....
Ein Vorbild könnte da Atatürk oder Gorbatschov sein... da bei das alte Tejim angeschafft haben und das mit super Erfolg.... Zumal die Macht der Türkei wächst und Russland ist jetzt schon wieder top......der Kranke Mann am Bosporus und der Kranke Mann der 90 Jahre, beide sind jetzt Gesund..... Ja so ist das.... |
|
|||
|
|||
![]() ""In fast allen muslimischen Ländern werden die Frauen unterdrückt nd wie Tiere behandelt. Nein noch schlimmer, wie Dreck, eigentlich noch schlimmer...aber egal...
Was können wir dagegen tun? "" * * * * * * * * * * * * * * Evladim bu ifadelerin yanlis ve dogruyu yansitmiyor... Hele "DRECK" kelimesi bence "HAMMER MÄßIG ÜBERTRIEBEN" !!! Senin ve benim annelerimizde bir islam ülkesinde yasiyor... Ben babamin anneme hic öyle kötü muamele ettigini görmedim.. Sen gördünmü ? O zaman ifadeler genellestirme... Bu almanlarin her SIYAH SACLIYA = TÜRKEN RAUS demesi gibi birsey :-) Evladim Yilmaz lütfen burda bazi konularin aydinlanmasini istiyorsan ortaya SUCLAYARAK bir yazi yazma ve genellestirme... Ahmet Mehmet Mahmud yapiyorsa bu pislikleri bunda ISLAMIN ve MÜSLÜMANLARIN sucu ne ? |
|
||||
|
||||
![]() Was ich gerne erst einmal geklärt gewusst hätte, wäre die Definition des Begriffes
ISLAMIST ! Wer oder was ist ein Islamist !?! Mich stört der Begriff ... weil er meiner Ansicht nach ALLES UND NICHTS gleichzeitig bedeutet! Laut Wikipedia bedeutet Islamist ... *** Ein Islamist ist ein 1. Studierender oder Lehrer der Islamwissenschaft 2. Vertreter des politischen Islamismus *** Das erstere kann wohl überhaupt nicht gemeint sein ... das zweitere eher ... <a href="redirect.jsp?url=http://de.wikipedia.org/wiki/Islamismus Daher" target="_blank">http://de.wikipedia.org/wiki/Islamismus Daher</a> meine Frage/Anregung: 1. Was bedeutet für EUCH "ISLAMIST" ? 2. Was hält ihr von der Definition des Islamismus bei Wikipedia ? al" |