| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() quelle : <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~423943,00.asp
yani" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@nvid~423943,00.asp yani</a> gördüm ...okuyanlara/bilenlere duyurulur selamlar Yanıldık ne var yani! BAZEN ‘yanılmak’ gerekir. Ben de yüzde 50 yanıldım. Geçen sezon ortasında Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Alex’i almaya çalışırken ben ‘Kandırmayın Fenerbahçelileri’ diye bir yazı yazdım. Alex’in o günlerde Fenerbahçe’ye gelmesinin mümkün olmadığını biliyordum. Hatta bana göre Alex Fenerbahçe’ye hiç gelmezdi. Yüzde elli yanıldım. O günlerde gelmedi ama sezon sonunda geldi. Şimdi her tarafta ‘Fatih Altaylı yanıldı’ diyorlar. Ben de seviniyorum. Demek ki çok az yanılıyorum ve yanılmış olmam haber oluyor. Sadece futbolla ilgili olarak söylemek gerekirse Ortega’nın sorunlu bir oyuncu olduğunu söylediğim zaman yanılmamıştım mesela. Doğruyu söylemek gerekirse Alex önemli bir transfer. Yönetim adına başarı. Tabii yine de kafalarda soru işaretleri var. Geçmişi Ortega’yı andırıyor. Başarısız bir Avrupa macerası ve ülkesine geri dönmesi ‘olumsuz’ işaret. Güney Amerikalıların çoğu böyle sorunlar yaşıyor. Ama bu işler belli olmaz. Türkiye’nin sıcak atmosferini severse oynar. Biz de aynen Fenerbahçelilerin yıllarca Hagi’yi seyrettiği gibi keyifle izleriz. Olmazsa da olmaz. Ama sonuçta Alex iyi transfer. Kıskanmadım dersem yalan olur. NOT: Fenerbahçe taraftarları bana mail ve faks yağdırıyorlar. Sağ olsunlar. Esprili olanlarını keyifle okuyorum. Hakaret dolu olanlarını ise kendilerine iade ediyorum. NE ZAMAN ADAM OLURUZ? SPK borsayı vurgun yeri olmaktan çıkardığı zaman |
|
||||
|
||||
![]() konuyu bilmiyen arkadaslara yazisi ...
selamlar ![]() "Kandırmayın Fenerbahçelileri, Alex Malex gelmez"... işte böyle diyordu Fatih Altaylı 14 Ocak 2004 tarihli Hürriyet gazetesinde. Tarih 3 Haziran 2004 ve Fatih Altaylı`nın da deyimiyle Brezilya`nın şu günlerdeki en popüler futbolcusu Alex de Souza Fenerbahçe`de. İşte Fatih Altaylı`nın 14 Ocak tarihli yazısını hatırlıyoruz; ``Kandırmayın Fenerbahçelileri GAZETELERDE Fenerbahçe"nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum. Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir. Haftalardır bir Alex yaygarası. Geliyor, gelecek, eli kulağında. Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor. Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez. Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya"nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid"in transfer listesinin en başındaydı. Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona"nın elinden Beckham"ı kapan Real Madrid bu Alex"i alamadı. Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı’’ takım Alex"in peşinde. Ancak onlar da alamıyorlar. Bu yüzden Alex"in Fenerbahçe"ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.`` 04.06.04 - 06:18 |
|
||||
|
||||
![]() Vicente Del Bosque,
kutlarim guter mann !!! ah keske mathiyi alsaydiniz hehehehe ; ))) airdem özel selam ; )kutlarim arkadasim ; ) yirtiniz ; ) son an ... ; ) ps: alexin imzasi fenerbahce resmi sitesinde resimli görüntüsüde vardir ![]() Vicente Del Bosque, varmi ; ) ? selamlar UhBarracuda ![]() |
|
||||
|
||||
![]() yahu bjk stadini geniletecekmis iyi hos ve hayirli olsun bjklilere ama bjk yönetimininn taraftarina yaptigi cok büyük bir ayip var simdiki stadin otlarini para karsiligi taraftara satacakmis. Hatira diye saklasinlar diye bu taraftarlar bu otlara baktikca mazideki bjkyi hatirlayacaklarmis. burada bir dogru olabilir cünkü ben gecen sezonun ikinci yarisinda sahadaki onbir otu gördükce hep maziye bakar ve derdimki ilk yaridaki bjk bumuydu be. Neyse Saka bir yana bjk yönetimi taraftara ot vererek taraftarini inek yerine koyuyor cünkü hem ot veriyor hemde sagiyor.
Peki su gsye ne demeli Adamlar yillardir parasizliktan sizliyor. Ayip birsey hem böyük takimim diyorsun hemder kac yildir ekernomini düzeltemedin. ne zaman para olsa kapi kapi dilenmeye cikiyorlar simdide yüzüncü yil maskesi altzinda gsli zenginlere dileneceklermis. bu gidisle cami önlerinde rol yapan dilencilerti gectiler. Allah bü biri birinden degerli iki Kulübümüze ve taraftarlarina akil fikir versin. "Amin" Not: sözlerim dilencilere hakaret olarak görülmesin, cünkü gercektende muhtac, caresiz ve dilenmekten baska bir careleri olmayan insanlara elbeteki saygimiz vardir. |
|
||||
|
||||
![]() diyelimki yeni sezonda sizin stadin cimlerini yenilenecek ve fb yönetimi sizin cimleri sampiyonluk cimi diye satmaya basliyor ozaman ne yapacaktin ?
görüsün cok sacma, her Besiktasli icin Inönünün heryeri kutsaldir buna cimleride dahil tabi ki. Ben istanbulda olsam bende alirdim bir hatira olarak, bahcemeye ekerdim. bunu daha önce VFL Bochumda yapmisti, ne varki bu olayi böyle dalgaya alacak anlamiyorum. Ama yillarin verdigi eziklik olsa gerek böyle seyleri cok anormalmis gibi göstermek. siz devam edin, bu eziklikten hicbirzaman kurtulamicaksiniz zaten |
|
|||
|
|||
![]() inanmam diyorsunda, ondan öyle yazmistim
![]() Danke, danke ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() masAllah alan alanada ; ) alan yok ....elerinde kalmis haberleri takio etmiyorsunuz en son durum bu muhahahahhahahaah ; ) belki sogan, patat. de daha basarili olursunuz ; ))
sampiyon olup yapsaydiniz hadi neyse ama basarili olmadan ..... bu sene satmak ; ) akil kari degil bekleyin ne zaman sampiyon o zaman ; ) grins selamlar Uhbarracuda |
|
||||
|
||||
![]() bi baki ver ya ; ) ne olacak sanki ...
![]() selam ![]() |
|
||||
|
||||
![]() türkiye döner dönmez verdigi aciklamada
ilk önce takimimla gösürüp anlasma saglamak istiyorum...besiktasla görüsmedim... zaten görüsseydi sasardim....hakan außer bei cimbom in der türkei...kafayi yerdim hehe |