| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() güzel kardesimde, bu konuyu kapatabilelim......
Devlet icin Kuran ne diyor.... neresinde ayziyor bizim icin önemli olan devlet kanunlari...... Bakanlik sayisi ismi Enerji kanunlari, Ceza kanunlari.... Veya Askeriye yönetimiyle ilgili kanunlar.... yada savas taktikleri.... Akla gelen tüm devlet kanunlari.... Hadi bana ciz bakalim cerceveyi |
|
|||
|
|||
![]() devlet sisteminde Milletvelkilligi yapmis..... yani isi anlamis
|
|
||||
|
||||
![]() cokta medenisin yirtmacin kac santim. Göbegin acikmi ? Göbeginde pircing varmi ?
modern respekt respekt .... ![]() Allah seni hidayete erdisin ... |
|
|||
|
|||
![]() "Das neue Gesetz verbietet nicht ausdrücklich das Kopftuch, sondern religiöse Symbole und Kleidungsstücke, die als eine "mit den verfassungsrechtlichen Grundwerten unvereinbare Haltung" verstanden werden könnten."
--> ein verfassungsrechtlicher Grundwert: Art. 4 Glaubensfreiheit Abs.1 "...die Religionsfreiheit ist unverletzlich" Abs.2 "..ungestörte Religionsausübung wird gewährleistet" MEINE FRAGE: Das Kopftuchtragen der islamischen Frauen ist doch auch ein Teil der Religionsausübung, oder etwa nicht? "Ob die neuen Gesetze in den Ländern juristisch haltbar sind, ist unter Rechtsexperten stark umstritten." --> Meiner Ansicht nach nicht, da hier vom Staat in die Grundrechte einzelner eingegriffen wird. Die Frage ist aber, ob hier die Lehrerinnen "im Amt" sich auf ihr Grundrecht berufen können, da diese ja nur auf Staat-Bürger Ebene verletzt werden können, und nicht auf Staat-Staat oder Bürger-Bürger Ebene. Sehe ich das falsch?? |
|
||||
|
||||
![]() övülüyor. Her sistemde hatalar vardir. O hatalari düzetmek icin sistemin icine girmen gerekir. Icabinda düzeltirsin. Icabinda düzeltemezsin. Serefsizin birisi ezanlari türkcelestirdi. Efendi birisi ezanlari düzeltti! ...
|
|
||||
|
||||
![]() Ya imanlisindir yani ALLAHA inanirsin
yada inanmazsin bundan basit ne vardir. Disardan bilinmez bir insanin imanli veya imansiz oldugu. Bunu kendisi belli eder ama. Mesela Bush ile Saronun kafir olduklari bellidir. Ben senin imanini örcemem. Sende benimkisini örcemezsin. Ikimizde ALLAHA inaniyoruz diyoruz. |
|
||||
|
||||
![]() bunu niye soruyorsun. Ama Kurani kerimde yazan kanunlara aykiri bir devlet yasasi dogrumudur yanlismidir onu söyle bana bakalim. Zina haramdir kurana göre, TC yaslarina göre helaldir ikisi bir birine ters oder ?
|
|
||||
|
||||
![]() biz Putlardan bahsediyoruz. Ben Atatürkün resimlerine yoksa *anitlarinami* laf attim.
|
|
|||
|
|||
![]() Cuma namazýnýn farziyetini ifade eden ayette (Cum’a, 62/9) “Hürriyetine sahip olmayan köle, kadýn, çocuk ve hasta müstesna olmak üzere, cemaatle cuma namazý kýlmak, her müslüman üzerinde vacip bir haktýr." yaziyor.
Senin daha kolay anlayabilmen icin teker teker yazayim istersen: Kölelere Kadinlara Cocuklara ve Hastalara Cuma namazi Farz degildir! Ama isteyen her köle, kadin, cocuk veya hasta cuma namazi kilabilir. YASAK DEGILDIR! ISTEYEN DIYORUM BAK. SEN BENIM SORUMA CEVAP VERSENE. KAC KEZ ISTEDIN??? |
|
||||
|
||||
![]() kendi düsüncelerinizi insanlara dayatmaya calisiyorsunuz !
|