| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() arkadaslar (mustafa kemalci yobaz olmayan arkadaslar yani)
islamda küfür varmi ? hz muhammed yahudilere budistlere ve hiristiyanalra günde kac kez küfür edyiordu ? arkadasalr bazi sarlatanlar burda islami koruyorlar gibi görünüyorlar ama sizce ne kadar samimiler.. bakin bu forumda arkadasin biri ne yazmis halen schoktayim.... bu forumda ve islamda küfür sevab galiba...--------------------- So ist es mein Freund Nicht nur ein Volksheld, ein Vorbild für alle Menschen..... Nur sehr wenigen ist so eine karriere gegönt gewesen...... Atatürke dinsiz veya baska bir sey diyen orosbu cocuklari, gitsin Arschivleri izlesinlker bakalim... Diyanet islari Baskanligini kim kurdurmus... yada Dünyada ilk Kuran Tefsirini Elmaliya kim yaptirmis...... Serefsiz insanlar dünyada coktur ve onlarin kalbini cehalet ve mahlukatsizlik doldurmustur...... onlar artik adam olamazlar.... Bos ver hemso.... bizim beyinlerimiz Milyarlarca cehalet ve Ararap beynine bedeldir.... Inanmayan gelsin bizim dünyadaki ve bölgemizdeki konumumuza baksin... Kim medeni ve kim medeni degil ögrensin... Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() PUNKTGENAUE Selbstanalyse. Hätte ich dir nicht zugetraut. Kuran Hayat kitabidir kocum bu hayatin icinde devletde var..
Ben burda artik fazla birsey yazmayacagim. Tartismak insanin nefsine hizmet gibi geliyor bana. Sizlerde tartisirken icim karariyor. Seytani sevindiriyoruz. Islami yasa kocum Benim sana tek tavsiyem. YASA KAMUSAL ALANDA YASA KIRDA YASA BAYIRDA CAYIRDA YASA EVINDE CAMIDE SOKAKTA YASA. Yasamayanlara güzel örnek ol. Ama saf Islami.Dayatma Kemalizm le karismis Islami degil. Kuranin en basit kanunlari bile bir hicmis gibi cignenirken bana detay sorma. Ben alim degilim, sende degilsin. Allah hepimizin basiretini acsin. Rabbim belki 100 lerce kere Kuranda sayiyor, bana ve peygambere uyun diye. Insanlar napiyor?? Kemalizm denen hastaliga uyuyor. Ilahiler yerine Türkiyede Atatürkü ha§a ilahlastiran siirler okunuyor. Bunun adinada cagdas uygarlik deniyor. Hani uygarlik. ABD nin, AB nin, IMF nin kölesi Kemalist Türkiye. Siz dine uyamiyorsaniz dini kendinize uydurun felsefesi ile nereye kadar. Islam iliklerimize islemedikce bu is zor Enis Bey.. |
|
||||
|
||||
![]() Gazetede okudum. Haberin başlangıcı aynen şöyle:
"Diyarbakır"ın Silvan ilçesinde 34 yaşında Haci olarak bilinen bir lokantacı, ahır kapısına bağladığı koyuna tecavüz ederken yakalandı." Haberin devamını eklemeye gerek görmüyorum. Böyle bir iğrençliği yapan insan olamaz, bunları Haci hoca adı altında başka bir yaratık türü olarak kabul etmek gerekiyor. Bu yaratık lokantacı olduğuna göre tecavüz ettiği koyunu daha sonra kesip pişirip müşterilere yediriyordur. allah bizi hacilardan hocalardan yobazlardan kurtarsin ..bundan sonra kebab yerken dikkatli olun her an tecavüz edilmis bir koyunun etini yiyebirlisinizki...hanefi mezhebine göre o koyunun eti mundar olmustur kesilip gömülmesi lazim... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sarlatanin kralidir o sonra söylemedi deme ..
|
|
||||
|
||||
![]() git putperest ol puta tap dans yap..ayrica bize sikayet edecegine allaha yalvar ona sikayetini bildir...yani burdaki misminti beyinliler birseymi degisterecekler sanki ...
|
|
||||
|
||||
![]() Sen izmlerin kölesi olmussun. Nerde Kuran cercevesinde yasiyoruz ya? Sen neden bahsediyorsun kocum. Ahlaksizlik yol almisken memlekette sen biz kuran cercevesinde yönetiliyoruz diyorsun.Yalan söylüyorsun. Türkiyede nerde ibadet özgürlügü var??? Orduda birak namaz kilmayi, erkeksen besmele cek, gör gününü. Irticaci diye gösterirler adama. Niye, Kemalizm tehlikede diye. Al sana ibadet özgürlügü. Bacilarim üniversitede okuyamiyor. Neden? Tabi herhalde özgürüz diye.
|
|
||||
|
||||
![]() yoksa gece aksakalli dede mi sana bildirdi kayip oldugunu..ne cahil insanlara catmisiniz yahu...nerde bu kuran sayfalari seytan aldi götürdü saklamadan getirdi...halen kindergartene gidiyorsun galiba..kizkardesininde basörtüsü var kesin!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Benim yazdigim demokrasinin temel kanunudur. Yani cogunluk ha$a harami helal kilabilir. Bu temeldir ve istismarla ilgisi yoktur. Yani bu demokrasinin özüdür. Istismar cok ayri bir konu. Istismar demek o sistemde yasak olan birseyi yapmaktir.
|
|
||||
|
||||
![]() Baylar ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar sufiler falcilar memleketi olamaz. En doğru ve en hakikî tarikat, medeniyet tarikatıdır."
türk gencligi cevab veriyor..: BILESIN KI EY BÜYÜK ATAM, BILESIN KI EEEYYYYY ULU BASBUGUM, BILESINKI EYYY SANLI ÖNDERIMIZ !!! KUTSAL EMANETIN LAIK TURKIYE CUMHURIYETİNE CANIMIZ PAHASINA SAHIP CIKIP YOBAZLARA DERSINI TEK TEK VERECEGIZ !!. MUHTAC OLDUGUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKI ASIL KANDA MEVCUTTUR. GOZUN ARKADA KALMASIN. RAHAT UYU SEVGILI ATAM. |