| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ama gercekten o kadarda degil durumumuz....
Sükür Allaha.... yerimiz yurdumuz, kariyerimiz her seyimiz belli..... Son 20 yilda bayagi bocaladik..... Buda Demirel manyagiyla beraber Tansu ve Mesutun sucu...... bu üclü devleti duraklma dönemine soktu..... sükür sonunda hepsini bombaladikda hepsi havaya uytu..... yani meclisten disari...... Demokrasi dedimiz deger... öyle 50 yilda falan olacka sey degil... 10 veya 150 sene sürer.... biz bunu Atatürksüz dönemde 66 yila sigdirdik... elbet Atatanin izinden giderek.... Ruhu Saad olsun |
|
|||
|
|||
![]() Atatürkün devletinde herkes istedigini yapmakla ve söylemekle hürdür....
Burasi Iran degilki..... gülmekte senin hakkin.... sonra senin üzerine gülmekte bizim hakkimiz.... |
|
|||
|
|||
![]() biraz karistirdik galiba....
|
|
|||
|
|||
![]() Fetih yapiyordu.... bu zamanki insanlarla karistirma....
O zaman dünya o sekildeydi... simdi ise biraz daha medeniyet var... |
|
||||
|
||||
![]() Eskilere inanmiyorsun demek , senin tabirinle Peygamberin eski sozleri demode oldu demek. Senin inandigin sana benim inandigim bana..
|
|
||||
|
||||
![]() ...size gülmeyin diye birisi hitab eden yoktur....
Burasi atatürkün devleti degildir, burasi almanyada, özgür bir ülkede olan bir forumdur. Burda herkes düsündügünü yazabilir ve söyliyebilir. Git bakalim Türkiyede Rejimi veya Kemalistleri elestirde görem sizin özgürlügünüzü..... |
|
|||
|
|||
![]() ama nede olsa, o Filimler bir nevi Rivayetlere dayalidir... yani Incile veya Kurana....
Oysa Atamizin olayi daha dün olmus olan bir vaka.... Benim birde Cagri Filmi cok hosuma gitmisti.... gercekten süper bir Filmdi... Hem Araplarin cevirdigi Filmi hemde Amerikalilarin (Antony Quinnin bas rol oynadigi) Fimide cok hosuma gitmisti.... bir tanesi bunlarin digerinin kopyasi gibi ama hangisi bilemiyecegim..... Yakinda bir Türk savas Filmi cekilecek.... hatta Ucak savasi olacakmis.... Internette okudum.... yavas yavas bir seyler olacaga benziyor...... hayirlisi diyelim.... Birde dinin su anki yorumunu Film halinde cekseler ve anlatsalar cok iyi olacak ama nerdeeeee..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() haksiz olursan canini aliriz... sistem bu...
Sen Atatürkün nesini elestireceksin..... bu hakki kendinde nasil bulacaksin merak ediyorum..... Ne yönde adam senin ecdadina zulm etmis... bir ögrensek iyi olacak... |
|
|||
|
|||
![]() senin veya Alinin Velinin degil....
Kuranda su an heryerde var..... Resül Kuran disi din kanunu veya uygulamasi koymadigi icin bir sikinti yok..... Also wo ist das Problem ???? |