| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bütün sezon boyunca Fenerbahce ilen ugrasan Erman Toroglu bey neler yazmis:
---------------------------------- ... Buraya kadar yazdıklarım görünenler ve olması gerekenler. Şimdi biraz yoruma geçelim. Haluk Ulusoy, Futbol Federasyonu Başkanı olduktan sonra Galatasaray’a çok yakın durdu. Zaman zaman Beşiktaş’a da. Ama Fenerbahçe’ye hep uzak kaldı. Bırakın geçtiğimiz sezonları, bu sezon Fenerbahçe, Futbol Federasyonu’ndan en ufak bir destek görmeden yürüdü. Hakemler... Belki de hakemlerden en fazla hasar gören takım bu yıl Fenerbahçe’ydi. En fazla kıyak gören takım Beşiktaş olmasına rağmen siyah beyazlılar, Fenerbahçe’nin 10 misli hakemlerden şikayetçi oldu. ... Kendini küçültme Gökdeniz GÖKDENİZ, çok iyi bir futbolcusun. Müthiş özelliklerin var. Ama sen sen ol, sakın kendini bir daha küçültme. Sen büyük futbolcusun, ama kendin farkında değilsin. Neden mi? Galatasaray’a, Trabzon’da kaybetmişsiniz. Çıkarken diyorsun ki, ‘Seneye Galatasaray’ın 100’üncü yılı. Onlarla iki maç oynayacağız.’ Yani sarı kırmızılıları tehdit ediyorsun dolaylı yoldan. Sana yakışıyor mu Gökdeniz? Galatasaray maçı bırakıp Trabzonspor kazansaydı o zaman sen nasıl büyük futbolcu olacaksın Gökdeniz? Kolayı herkes yapar. Büyük takım kolay olunmuyor. Futbolcuları da büyük olacak. Yoksa şöyle bir şey mi söylemek istedin? ‘Geçtiğimiz yıllarda bazı maçlarda biz Galatasaray’a kıyak yaptık. Niye şimdi onlar diyet ödemiyorlar?’ mı diyorsun? Ne dersin Gökdeniz, söylediğin cümlelerden sonra elinde iki ucu pisli bir değnek var. Eğer sen kendine yakıştırıyorsan ben de yakıştırayım. Ama üzüldüm. ... Bursaspor’un sahası KAPANMALI MI? BAKALIM Bursa sahası kapanacak mı? Çünkü iki gözlemciden birinin raporunda herşey, ama herşey köküne kadar yazılı. Ey ahali, pekiyi sizce Bursa sahası kapanacak mı? Bence hayır olmalı... Neden, sen bir hafta önce çok daha ağır suç işleyen Trabzon’u kapatamamışsan, Bursa’yı kapatmaya hiç hakkın yok.Onun için de ben, Bursaspor’a ceza veremezler, diyorum. Eğer verirlerse, aradaki ayrıntı Trabzonlu Haluk Ulusoy’dur. NOT 1: Bu yazı PFDK kararından önce yazılmıştır. NOT 2: İki statta yaşananlar Şampiyonlar Ligi’nde yaşansa, ne olurdu? İki takımın da sahası 1’er yıl UEFA maçlarına kapatılırdı. ... En büyük zararı Trabzon gördü DİSİPLİN Kurulu’nun, son Trabzon macerası tefrika tefrika yazıldı. Sonuçta da bir şey çıkmadı. Demek ki yazılanlar doğru. Yine etrafta, ‘Disiplin Kurulu’na telefonu Haluk Ulusoy açtı, Hüsnü Hayali’ye açtırdı’ deniliyorsa da burada en büyük zararı Trabzonspor gördü. ... Galatasaray ümitlenmesin G.SARAY, Trabzon maçını 4-2 kazandı. Sakın sarı kırmızılılar neticeye aldanmasınlar. Yalnız ikinci yarıda Trabzon forvetlerinin en az 6-7 tane net pozisyonu var. Ya kaçırdılar, ya da kaleci Aykut kurtardı. Yani bu Trabzon maçı G.Saray camiasını önümüzdeki sene için sakın ümitlendirmesin, yanılırlar. --------------------------------------------- <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/archive_articledisplay/0,,authorid~83@sid~9@nvid~411193,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/archive_articledisplay/0,,authorid~83@sid~9@nvid~411193,00.asp</a> |
|
||||
|
||||
![]() ... und die zwei Komödianten zur Unterhaltung:
Adnan Aybaba und Sadan Kalkavan :-D Die finde ich jeweils sehr lustig in ihren Aussagen!!! *** Ben söylemiyorum böyle oldugun ... Tribünler söylüyor! Hayir dogru oldugunu söylemiyorum ... Tribünler söylüyor! *** Lucy de Basbakan olsun bari heheehhee Ampül-Man gibi LOL |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahce Trikot ist keine STRAFE !!!
Sondern eine Belohnung ! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bu salagin yazdigini televizyonda kendimde dinledim.. atiyor salak ya.. neymis besiktas zarar görmemis falan filan. ya git kardesim... sana gözlük almak lazim..
|
|
|||
|
|||
![]() o daha iyi biliyormus..
fiyatlari cok yüksekmis.. istedikleri fiyati futbolculara göndermis onlarda iyice delirmis o yüzden mahvetmisler denizliyi hehehhe |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|