| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() istediklerinizin cogunu alirsiniz.
|
|
|||
|
|||
![]() bagli. Hazirana kadar anlastiklarimizda elden gidecek gibi görünüyor
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ortalara atmak suctur bile!
Ok, 1993de GS Ankarayi 8 golle yenip averajla sampiyon oldugunda cok acikti ![]() Aber die letzten Jahre und jetzt?! |
|
|||
|
|||
![]() bende bir denizlisporluyum... ama galatasarayin gösterdigi basariyi fener gösteremez, gönül isterki tabiki basarsinlar, nede olsa türk takimi sonunda, ama yapamazlar... har horoz kendi kümesinde öter!!!!!
fenerbahce ligde ötüyor, galatasaray suan ötemesede zamaninda hem türkiyeyi hemde avrupayi salladi.... BU BIR GERCEKTIR VE BUNU KIMSE INKAR EDEMEZ!!!!!! insallah önümüzdeki yil fenerbahce trabzonspor besiktas ve insallah denizlispor da uefa da basari gösterirler... ben türk olarak bunu gönlümden geciriyorum... bazi kesimden asiri fanatiklerin yaptigi gibi cekememezlik yapmiyorum... |
|
|||
|
|||
![]() söyle bir durumda var.
Türkiye Liginde agirlikli olarak Anadolu takimlarinin haklari yeniyor, ben buna kaniyim. En basit örnegi Genclerbirligi. Su anda Türkiyenin en iyi takimi, ama gel görki Türkiyede hakkini yiyorlar. Avrupada cok süper bir basari elde etti, yendigi takimlari bos ver Fener su anda Türkiyenin formda takimi Trabzon bile yenemez. Beni bir sey cok mutlu ediyor, oda Anadolu takimlarinin basarilari, Türk Futboluna cok seyler kazandiriyorlar. Feberin Sampiyonlar Liginde basarisizligi Türk Futboluna büyük darbe vurur. O yüzden hakkiyla baska bir takimi yollasalar Türk Futbolu icin daha iyi olurdu..... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html" target="_blank">http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html</a>
|
|
||||
|
||||
![]() ------------
>...herauskäme, dass christoph daum seit seiner zeit bei fenerbahce wieder kokst?? ------------ ... herauskäme, daß hagi & lucy ein offiziell verheiratetes Paar sind und sich gegenseitig prostituieren ? |