| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() tabii ki gözlemci gerek . bu sezon galatasaray´in oynadigi her maca gözlemci gönderilseydi hic fena olmazdi . cünkü biz acik ara hep cok muhtesem futbol oynadik .
bu uefa olayi icin fenerbahcelilere gelince : sevgili fenerbahceliler gecen sezon inönüdeki bjk macina bakin ve vurdumduymazlikla maci oynayan futbolcularinizi görün , ondan sonra camur hakkinizi kullanin ! |
|
||||
|
||||
![]() 6S bu hafta Tsye yatacak büyük Fenerbahcemizin macini alacagina inandigimiz icin 6Snin TSye yatmasi bizim Sampiyonlugumuzu engelemeyecek aksine 6Slilerede girecek. Ama 6Sliler bilmem biz büyük takimiz diye havlayip dururlar iste onlara bir soru? Kim Sampiyon olsun??? cevaplari TS. Peki TS - 6S maci ne olur sizce??? cevap TS alsin. Peki niye Fenerbahce Sampiyon olmasin diye iste bu ezikliktir bunlar düpe düz eziktir. Neyse sizin ezikliginizi biliyoruz ama su soruyada cevap verin Büyük takim ´baska bir tamkima yatarmi???? bence yatmaz o zaman 6S büyük takim degil. TSnin büyük takim olmadigini zaten gecen seneler gördük zaten saibelerle dolu gecmisi olan takimlardan dogru birsey beklenmez. Sunu iyibilinki Saibe Federasyonu bile bu Sefer Sampiyonlugumuzu engeleyemez o Kadar!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Daum"un dedigi gibi
"Yere düsebilirsin,ama ayaga kalkamyida bil yine" ![]() Gecen sene bana Rot-Weiss Essen - Fenerbahce hazirlik macina autogramm verip söylemisti zaten... Ben ona sordum : "Siz bu takima güveniyormusunuz?" Oda cevapladi :"Sen bana güveniyormusun diye karsilik bir soru verdi?" Bende "Evet" demistim "Ozaman bizde size güveniyoruz" dedi. Yani adamdan cift kupaligi degil güvencini istemistim..Futbol geri getirecekmi diye Fenerbahce"ye ![]() ve getirdi...(zumindest den kampfgeist ![]() Ilk basda kafada cözecen böyle kritik durumlari bir kulüpde... ve sonrasi automatikmen gelir ,,, ha ! bide bu var...Imzasini tam sampiyonluk kupasinin üzerine atmisti,,da wusste ich schon es bedarf keiner weiteren worte mehr ![]() hoscakal |
|
|||
|
|||
![]() daha önce verseydin tipplerini seninkilerini kopye cekip birinci olmak isterdim,,,
![]() hadi yine birinci olursun sen zaten ![]() |
|
|||
|
|||
![]() diginiz ne malüm?
Madem saibe var, o zaman her takima! Size bile!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() @fusion
wie recht du hast ![]() trabzon wird wahrscheinlich auf das torverhältniss hinaus spielen weil sie denken das das zählen wird ![]() am ende wundern sie sich dann warum das nicht gereicht hat hehe ![]() Eine Mannschaft die Trabzon zweimal besiegt bzw. eigentlich alle teams mind einmal in dieser saison besiegt hat es verdient meister zu werden ![]() und das werden wir auch ! gencFB"li |
|
|||
|
|||
![]() her$ey satilmi$ artik
![]() kesin verir gs trabzona maci.. |
|
|||
|
|||
![]() yenilmedi bu sezonda, ligin belkide en takimina karsi yenilmesin?!
Ayrica Trabzon 13 mactir kazaniyor. Önüne geleni deviriyor. GSyi yenerse kendi gücüyle degilde, GS oynamadi diye mi kazandi diyeceksiniz?? Güldürmeyin beni! ![]() Ama yok, yok, güldürün ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldrım ile biraraya geldi ve milli futbolcu Serkan Balcı"nın transferi konusunda görüştü.. Cavcav, Fenerbahçe Kulübü ile yıldız futbolcunun transferi için anlaştıklarını söyledi..
[06/05/2004-16:06] Trabzonspor ile dün akşam yapılan Türkiye Kupası finali için İstanbul"da bulunan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşerek, milli futbolcunun transferini görüştü. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonrasında konuyla ilgili açıklamada bulunan İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım ile her konuda görüştüğünü ve prensip anlaşmasına vardıklarını kaydetti. Cavcav, transferle ilgili ayrıntılara yarın Ankara"da biraraya gelerek son biçimini vereceklerini belirterek, ""Fenerbahçe Kulübü"nden bir futbolcu artı para karşılığında anlaşma sağlandı"" dedi. Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|