| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Erkegin hayalindeki kadini aramasinda bir sakinca görmüyorum.
Adam erkek gibi kari ariyorsa bunun nersi komik? |
|
||||
|
||||
![]() erkek polislerin hem avrupada hem Türkiyede KIRO olduklarini biiyoruz.
gercek suki, bu asagi kültür gurubuna ait insanlarin olusturdugu gurub bazen herseye aykiri gelebiliyor. |
|
||||
|
||||
![]() yegeni Alman, TR"ye izine gidiyor ve orada yasayan türk kiziyla tanisiyor. 2-3 sene beraber kaliyorlar ve evleniyorlar.
Cocuk TR"de yasamayi tercih etmis. |
|
||||
|
||||
![]() senin komşun gibi belki 10 kişi yada 15 kişi vardır öle
peki sen türkiyede yaşışan biri olsan ne düşünürdün |
|
||||
|
||||
![]() erkeklkerin kadınlara karşı duyduğu çinsel ihtiyac kadınların kat kat fazlası onun için kadınların böle olaylarda daha anlayışlı olmalı
bir kadın yanlız başına kimseyle birlikte olmadan dura bilir ama bir erkek bunu yapamaz ben yaparım diyen erkektende şüphelenirim kendi şahsıma konuşuyorumki ben dayanamam |
|
||||
|
||||
![]() Olurmu öyle sey?!?!!
kadinlarinda ayni senin gibi, ihtiyaci vardir seks yapmaya. Burda ayrintilara girmeye gerek varmi bilmiyorum? Bence kadinlar nasil istiyorlarsa öyle yasamali seksüelligini. Ama intikam icin degil tabiki. Erkekler 14-15 yaslarindan itibaren cinselliklerini aktif bir sekilde yasarlar. Sanirim kadinlar itiraf etmekten kacinirlar ama, onlar daha erken yaslarda basliyorlar. Ileriki yaslarda, hele Orgazmi kesfettiklerinden itibaren önlerine durulmaz. Kendi kocalarindan tatmin olmazlarsa baskasinda ararlar aski. |
|
||||
|
||||
![]() zorundamisin?
Vallahi anlamadim |
|
|||
|
|||
![]() Heleki almanyadaki türk erkeklerinde ne buluyorlar anlamiyorum. Zaten genelde diskoda tanisiyor böyleleri, diskoda tanisanin erkeginden ne beklersin, kizindan ne beklersin?!
|
|
||||
|
||||
![]() varmis?
Diskolar disko olsa bir diyecegim yok. Diskolarin kapilarinda bekcilik yapan kirolar kiskancliklarindan, yakisikli, eliayagi düzgün yalniz erkekleri almiyorlar zaten iceri. Kizlarin hepsi istedigi gibi girebilirler. ben Diskolari, döküntü erkekleri tercih edenler kadinlara tavsiye ederim. |
|
||||
|
||||
![]() Hm..."Sex-Leitfäden sind meist Parfümrezepte, verfaßt von Leuten, die einen
Stockschnupfen haben"...und "In sexuellen Dingen verwechseln viele das Stimmen der Instrumente mit dem Konzert." Abgesehen davon:"Die Moral ist für Sklaven geschaffen, für Wesen ohne Geist." by Henry V. Miller |