| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() No 1
Kadin türk kocasi alman. kocasi iyi görünüslü, eine bagli. Haftada bir futbol izlemekten baska birazda sikiciymis karisinin deyimiyle. ama adam yemek yapar, karisi kahvelerde restouranzlarda sürterken adam 5-6 jaslarindaki cocuklariyla ilgilenir. bu hemen hemen her gün böyleydi. bir gün carsida gezerken kadin kocasini sevgilisiyle yakalar ve bir güzel döger. adm binbir defa özür diler ama kadin yatisacak gibi degildir.Bir sitres bir sitres, birini bulup intikam almak istemektedir. diyer taraftanda, oda kocasini daha önce anlattigini itiraf eder. No: 2 Kadin kocasina göre cok daha aktif ve yasamaya meraklidir. genelde, akrasivdir ve cok gürültü yapar. kocasi bunun bu huyundan dolayi sürekli sikayet edersede hic bir faydasi olmaz. Derken bir gün adam karisini evden atar ve yeni bir kadin bulur. o yeni sevgilisiyle yasamaya devam ederken eski karisi sürekli onu arar ve aralarinda yeniden bir iliski baslar. bir müddet sonra adam sevgilisinden ayrilir ve yeniden karisiyla birlikte olur. yani kadin eski kocasini yeniden elde eder. bir müddet ayri ama beraber yasarlarsada, kadin kocasini hep yönlendirmeye ve her isine karismaya baslar. adam, karisini karida kocasini sevmektedir. bazi kücük tartismalarin disinda vaziyet sakindir. kadin, ailesinin yanina tadile diyerek gider ve oradan baska bir antalya sahillerine uzanir.orada bir sahil hovardasiyla tanisir ve kocasi onu telefonla aradiginda onu otelde sevgilisiyle yakalar. kadin itiraf eder ve yeniden kocasinin yanina gelir. sanki büyük bir ask yasamis gibi havalara bürünür ve kocasina yüz vermek istemez. cünkü onun kanaatince kocasi onu yeterince sevmemektedir. sonra yeni iliskisi bos cikinca, yeniden kocasiyla beraber olur. adam karisini sevdigi icin, ve beraber iyi kötü cok hatiralari oldugu icin, karisini affetmeye calismaktadir. kadinda yaptigi hatayi kocasinin affedemeyecegi kadar büyük oldugunu düsünmektedir ve ümitsizdir. sora, kocanin eski sevgilisi yardim ister. adam karisiyla korka korka konusur ve yardim etmek istedigini söyler. kadin kecileri kacirir ve iki gün icerisinde yeni bir sevgili bulur. kadin, kocasindan ayrilabilmek icin bu yeni sevgiliye acilen ihtiyac duydugunu söylemekle beraber, rivayete göre kocasina fena kizgindir ve intikam almaktadir. kocasida eski sevgilisiyle hic bir sex ve sevgi iliskisi yasamamakta oldugunu sadece is bulmasina yardimci oldugunu savunmaktadir. Simdi, bildigimiz gibi ülkemizde kadinlar leyhine bazi kanuni degisiklikler oldu. gözlemledigim kadariyla bazi kadinlarimiz erkeklerle esit olmayi yeterli bulmamatadir sanki. Kadini er degil, ar tutar diyen, türk kadini anlayisi degismektemi? kadinlarin bu kadar abartmalari dogrumu? Kadilarda artik yaygin bir katilimla erkekler gibi kerhanelere akinmi edecek? yorumlarinizi merakla bekliyorum lütfen |
|
|||
|
|||
![]() ya initikam yaralari kapatmaz ki, hem baskasina yapilan kötulügu insan hep kendisine de yapmis olur
|
|
||||
|
||||
![]() ...Alman veya yabanci kadinlarina degisik geliyordur.
Türk kizlari da gitgide sadece Alman erkekleri ile iliskiye giriyor. Cogu türk kizi da alman erkegiyle evleniyor. Iki tarafda degisiklik ariyor. |
|
||||
|
||||
![]() sana hak veriyorum ama bu olay erkekler için daha önceden beri devam eden bir olay
türk kısları sanırım yeni yeni bu işlere kalkışıyorlar oda türkiyede geçim derdinin hayla devam etmesi yüzünden sen hiç gördünmü bir türk kısın bir alman erkeğini türkiyede kalmasına ikna edebildiğinin ama yabancı kadınları türk erkeleri yurdumuzda kalmasını sağlıyor ama zorla ama seveseve bir türlü burda yaşıyorlar tabiki aralarında yabancı biriyle evlenip kendini dışarı atmak istiyen erkeklerde var onlar bile engeç 2 sene sonra vatanına dönüyorlar |
|
||||
|
||||
![]() kalmismiydi?
Nedense yabanci kadinlar bana fazla ragbet göstermiyorlar. gerci bir yabanciyla evlendim, diyerini hamile biraktim, ücbesiyle uzun müddet beraber yasdim. ama oyle bir genelleme: yabanci Avratlarin tercihi Türkolardir" tamamen yanlis. yanlistir. |
|
||||
|
||||
![]() Ama Ilk tanidiklari zaman.
Bence Awrupali kadinlarin ahlak ve deger anlayislari Türk kadinlarininkinden daha yüksek. Yillarca baski gördüler yönetildiler ve ezildiler. dogruyla egriyi farkedemez oldular. |
|
||||
|
||||
![]() Vaziyet gayet ciddi. Böyle türk karilari Kirma dogururlarsa, türklük tehdit altindadir.
|
|
||||
|
||||
![]() derlerde, ben türkün türkten büyük düsmani olmadigini yasadim.
Benim son tercihim yinede türktür. |
|
||||
|
||||
![]() cünki yasadim. Beni korkutan türk kadinlarinin azginligi. Modern ve liberal olalim derken aptal oluyorlar.
Tanri türkü azginliklardan korusun! |
|
||||
|
||||
![]() haber verin
|