Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.07.2013, 19:29
the_last_time

Standard

Reklamlara degil rakamlara bakmak lazim. Rakamlar da ne aci verici degil mi? Durmak yok yola devammi$.......

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
Alt 23.07.2013, 19:32
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von lafebesi Beitrag anzeigen
Yeter ya.. Yeter. Mail yolu ile edin küfürünüzü ne bu böyle? Hic mi terbiye almadiniz siz? Hic mi utanmiyorsunuz? Eminim anneleriniz bu yazdiklarinizi görse yerin dibine girer, sizin yerine onlar utanir. Ne alip veremediginiz var? Tartismanin küfür etmek olmadigini bilmediginizi anladik ama artik bi durun ya, bir durun!

Terbiyesizler.. Her ikiniz de!
Lafebesi, ben küfüre baslamadim, ama kendime günlük hayatimda da küfür ettirmedim hic bir zaman. Edene de bedelini agir ödetirdim.. Laf agzidan cikar, niyet temsil eder.. Dua etsin daha ona sirf küfür ettim. Burda bitane ezik birisi var, BWL okumayla kendini Nobel ödüllerine layik gören sonradan görme, o ediyor küfürü...
Bende ona dogru iletisim kurmak maksadiyla "onun anladigi" dilden ona hitap ediyorum..
Durum bu! Aziz Nesin bile demisti, küfür yerinde güzel.. Bu Kenan'a küfür etmek istemiyorum, baska dilden anlamiyor bir türlü...

Geändert von the_last_time (23.07.2013 um 22:23 Uhr).
Alt 23.07.2013, 22:23
the_last_time

Standard ýste Bu!

Alt 23.07.2013, 22:27
the_last_time

Standard

Bunlar kadin düsmani! Türkiye'yi IPNEISTAN'DA CEVIRECEKLER BU YOBAZ SÜRÜLERI! Zaten bi-seksüeller ve diger ipne cinslerinin türemesinin sebebini biraz olsun anliyorum galiba..

Bu hanýmcagzýn yanýna yaklaþan polisleri birde pkk sempatizanlarýn yanýna yaklaþmýþ fotosunu merak ederim..

Orda olsaydim o anasini avradini t...gimin piclerine "delikanliysan cikar rütbeni, vatandas gibi cik karsima lan derdim" Serefsiz pic kurulari!

Geändert von the_last_time (23.07.2013 um 22:29 Uhr).
Alt 24.07.2013, 08:45
Benutzerbild von lafebesi
lafebesi lafebesi ist offline
Erfahrener Benutzer

Unglücklich

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Lafebesi, ben küfüre baslamadim, ama kendime günlük hayatimda da küfür ettirmedim hic bir zaman. Edene de bedelini agir ödetirdim.. Laf agzidan cikar, niyet temsil eder.. Dua etsin daha ona sirf küfür ettim. Burda bitane ezik birisi var, BWL okumayla kendini Nobel ödüllerine layik gören sonradan görme, o ediyor küfürü...
Bende ona dogru iletisim kurmak maksadiyla "onun anladigi" dilden ona hitap ediyorum..
Durum bu! Aziz Nesin bile demisti, küfür yerinde güzel.. Bu Kenan'a küfür etmek istemiyorum, baska dilden anlamiyor bir türlü...
Yazdiklarimdan tek kelime anlamadiginin ispati.
Alt 24.07.2013, 18:44
the_last_time

Standard

Zitat:
Lafebesi,

"Der Klügere gibt nach! Eine traurige Wahrheit, sie begründet die Weltherrschaft der Dummheit!“

Ich bin ein guter Menscher aber kein "GUTMENSCH" Die Dreistigkeit und Unverschämtheit von diesem gesellschaftlichen Dreck und Abschaum speist sich doch gerade zu nur daraus.. Weil niemand sich traut ihnen die Stirn zu bieten, erlauben sie sich immer mehr und mehr.. Nur bei mir ist er an den falschen geraten.. Gestatten mylady: Froghunter

Geändert von the_last_time (24.07.2013 um 22:26 Uhr).
Alt 25.07.2013, 20:04
the_last_time

Standard

Alt 27.07.2013, 18:46
Zulfiqar

Standard

Zitat:
anlamasini beklemen bile yanlis.
Alt 27.07.2013, 18:55
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
anlamasini beklemen bile yanlis.
Ama sen benim ne dedigimi anliyorsun degil mi Kenan? Pic Kenan, bi-seksüel Kenan! Anasini kerhanelerde, babasini da kahvelerde arayan pic Kenan!
Alt 27.07.2013, 19:20
the_last_time

Standard

Kenan, jetzt wo ich dich sehe, fällt mir ein, dass ich den Müll noch runterbringen muss.
Antwort