| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ben kendimdeyim ama sizin gibi Allahsiz manyaklar yüzünden tüm avrupaya bile rezil oluyoz.
Kültürsüz asil sizin gibi etrafta don degisir gigi kiz degistiren yada söyle diyeyim askim seni cok seviyom diyerek kandiran insanlar. Fanta acikcasi muatabim degilsin sana niye yaziyom bilmiyom ama reklamdan aldigin nik uymus sana dogrusu ne tür bi insan oldugun ortada. |
|
||||
|
||||
![]() artik sevgiyi kullanarak cok kizlarla dalga gecilir amaclarina ulastimi.
Ispat derken Evlilik dedim en büyük ispat ciddi ciddi evlencez böyle olcak söyle olcak diye kivirmadan direk nikahmasasina gidebilirmi hangi erkek hangi seven erkek bugüne tek basariyo bunu hic biri |
|
||||
|
||||
![]() kivirtma ispati demedim bos yeminlerle bi erkek gercek seviyosa sevdignin karsisina gecer ve en büyük ispati önce evlenmek istiyomu diye sorar cevabi aldiktan sonra nikah yapar evlenir budur ispat gerisi kari gibi kivirir balikci gibi olta atar. Sahte seven serefsizlerdir.
|
|
||||
|
||||
![]() viele hirnlose wissen aber nichts von diesen gesetzen die meisten machen ihre eigenen gesetze so nach dem motto was ich will das nehm ich mir ohne zu fragen oder was meins ist das will ich auch gebrauchen obs will oder nicht es ist meins.
Die meisten werden ja so behandelt als wäre man ein gegenstand oder ein nutz mittel oder so etwas. Viele trauen sich auch nichts zu sagen aus angst vor peinlichkeit rezil olmaktan korkuyolar susuyolar |
|
||||
|
||||
![]() viele männer kapieren das nicht.
Anlamakta zorluklari var, cünki cogu bencil oldugu icin benim olani alirim benim olani kullanirim bu düsünceyi önemli yerlerine baglamislar cogu nicht alle ama yüzde 70 i öledir. Ich kenne viele meiner verwandten manchmal vergleiche ich sie mit k........ im stall, milch produzieren wenns stroh gibt stroh essen und kälber zeugen am besten einen sohn damit muttersöhnchen wie ein mann darsteht. (cogu akrabalarimda görüyom ve hic biri bi sey demiyo rezil olmaktan korkarak, bazen tamdaki i........ benzetiyom saman varsa saman yesin, süt versin ve bissürü buzalasin, tabi hepsi erkek olmali erkek adamin erkek cocugu olur Anne baba gurur duymasi icin.) ich bin auch mädchen ama ALLAH kimseye öyle bir es vermesin |
|
||||
|
||||
![]() ...ONA BÖYLE SEYLER SÖYLEMEK DURUMU SÖZ KONUSU OLSUN. SENDE DURUM BASKA, MAALESEF...
NEYSE MUTLU OL SEN KÜCÜK TUHAF DÜNYANDA VE AKLININ ERMEDIGI INSANLARA DILINI UZATMA... *LACH* |
|
||||
|
||||
![]() GITMEYE NIYETIMIZ VAR - INSAN MUHABBETINI BILE DENGILYLE YAPMALI DEGIL MI!? *LACH*
BURADA HERKEZIN HUZURUNDA BÖYLE SACMALIKLAR ANLATAN TEPKIYI GÖZE ALMAK ZORUNDA... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() hakkaten abartmis :-)
|
|
|||
|
|||
![]() amman ne ispat ne ispat :-) Tanimadigim erkek bana evlenme teklifi yapsa nolur yapmasa nolur.. Hemencecik nikah masasina oturtamaz beni hicbir erkek. Bu konuda farkli düsünüyoruz arkadas.
|