| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() haftaya bence sonuclar söyle
![]() iyi olan kazansin 30. Spieltag: 18.04 Fenerbahçe - Samsunspor 1:2 Galatasaray - Denizlispor 0:2 Gençlerbirliği - Ankaragücü 2:1 Adanaspor - Ç. Rizespor 0:1 Elazığspor - Trabzonspor 2:0 Diyarbakırspor - İstanbulspor 1:1 Gaziantepspor - Malatyaspor 3:1 Konyaspor - Beşiktaş 1:2 A. Sebatspor - Bursaspor 1:2 |
|
|||
|
|||
![]() bakalim 30. Spieltag: icin hangimizin tahminleri tutar ??
Fenerbahçe - Samsunspor 3:4 (Insallah Trabzonuma yarar) Galatasaray - Denizlispor 2:1 Gençlerbirliði - Ankaragücü 2:1 Adanaspor - Ç. Rizespor 1:1 Elazýðspor - Trabzonspor 1:3 Diyarbakýrspor - Ýstanbulspor 2:0 Gaziantepspor - Malatyaspor 3:1 Konyaspor - Beþiktaþ 1:2 A. Sebatspor - Bursaspor 1:0 Selamlar |
|
|||
|
|||
![]() evet siz nerdesiniz? yoksa hagi ile 3 macda 3 yenilgiy alinca aptala mi döndünüz? :-) ondan mi beni burda aradiniz. kusura bakmayin ancak gelbildim. evet burdayim siz nerdesiniz? ne oldu yoksa bu aksam gencler iki tane kaptirdi diye mi gelmek istemiyorsunuz mu. dedigim gibi ben burdayim siz nerdesiniz? 5 mac sonra burda olacam sampiyon olarak. siz ne olarak burda olacaksiniz. az kaldi. herkes susacak ben ve tüm fenerliler konusasak az kaldi.
|
|
||||
|
||||
![]() dün susdun....bugün yine gelebildin
yakinda cikar yine öbür *iyi gün taraftarlari* |
|
|||
|
|||
![]() lange macht der es auch nicht mehr terim ist schon raus daha beter olun tamam mi.
|
|
||||
|
||||
![]() son 10 yilda 30a yakin antröner geldi gitdi fenerbahcede...onlarin isimlerini saysana bana..
her takimin bir düsüsü olur...biz sizin gibi *seneye* lafini her sene demiyoruz....heralde birgün yine basarili olur takim. was fatih terim angeht....fenerbahce war es doch, die erhofft haben ihn zu kriegen.,...tue jetzt nicht so... ahnung hast du auch nicht...bist ein typischer *iyi gün taraftari* |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|