| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bence yalan birsey 5 degil 10 olsaydi o zaman olurdu hehehe ; )
ne oldugunu istatikte bulun ; ) slm UhBarracuda |
|
|||
|
|||
![]() Biz öndeyken hic kimse cikip, hop arkadas, ne oluyor demedi.
Jetzt seid ihr vorne und bangt, dass es mehr werden könnte. O yüzden öyle yazdim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() hehehe ; ) biz önümüze bakiyoruz ; ) sizde arkamniza bakin derim ; )
gs de havaya baksin desek ; ) trabzonsporu bakan yok zaten hehehe ; ) selamlar ; ) *grins |
|
||||
|
||||
![]() Iyisin brat ;-)
Baktin firsat mi firsat ;-) hehehhehehehhehehe Seninde tuhafina gitmedimi ??? Fenerbahce"ye 6-0 yenilen Özhan Canaydin o kadar konusmamisdi ve Sessizligiyle taninan ve cogunlukta hakemler ve federasyon(-baskaniy-)la bogusan Fenerbahce"nin Baskani Aziz Yildirim konusuyorsa belli bir yere gelinmedimi??? Dogrusu ben artik o MESHUR Besiktas-Samsun macin ilahe görmek istiyorum! Simdiye kadar göremedim! Birinizide varsa ... LÜTFEN LÜTFEN ... bana haber versin! Bakalim benim cok begendigim Cem Papila o macta ne yaptigini! Simdiye kadar ne hata yaptigini nede kasitli yaptigini nede hakli oldugunu söyleyebilirim! O yüzden fazla yorum yapamiyorum ya ... ;-) Ah bir görseydim ahhhhhh :-D Bak söylediklerim bire bir cikiyor ... ... ah unutmadan ... hatirliyormusun ... Hani FB-KS maci öncesi "Zidane" Altan ve "Maradona" Zafer sari kart cezali duruma düsmüslerdi ya ... ... 6S maci öncesi kim sari kart cezalisiydi ? ... gelecek maciniz öncesinde kim cezali ;-) ? Bir örnegim daha var ;-) ama o sakli kalsin hehhehehehhehe (lazim olur ;-) ) Öyle konusanlar ... niye "böyle" konusmuyor ozaman ;-) Ama iyiki sen bari acikca söylüyorsun haksiz yere 3 puani kaptiginiza ;-) al" "Bizim aleyhimize haksizlik yapildiktan sonra bizim lehimize haksizlikda -> HAKSIZLIKTIR!" |
|
||||
|
||||
![]() ... yoksa niye geldi oraya ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() Radikal Gazetesi yorumcularindan FERYAL PERE:
------------------------------ ... Bir BJK yöneticisi, mikrofonlara "GS ile bizim aramızda EZELİ bir dostluk vardır" dedi, biz onu ezeli rekabet sanıyorduk, ama değilmiş!!! ... "Karga peyniri tilkiden alamadığında, kurtla işbirliği yapar." İmza? Atasözlerinin imzası olmaz! İki gün öncesinde çok itibarlı yazarların "Fener"in yolunu açmak için Ali Aydın derbiye verildi", cümleleri, Ahmet Hassan"ın yüz ifadesi, "Hakem gördüğünü çaldı", "Hakem iyiydi", "Biz yatsıdan beri onlar hakkında konuşmuyoruz" içerikli demeçler pek hoştu. Ben de katılıyorum, ama gülmekten! Ama fazla gülüp, katılamıyorum. ... Cumartesi Fener "gene" şampiyonluğu hak etmedi!!! Ne var ki bu takımda? Bir Pierre, bir Nobre, bir Aurelio, Luciano, Petkov, bir Serhat, bir Tuncay! Bir tesis, bir stadyum! Sadece 4 gol, üç direk! Bir sahadakilerin yüreği, bir taraftarın! Bir inanç, bir istek! Bir Rebrov, bir Koch! Bir Memo, bir Kemal! Bir... ... Cuma... Rize... gene... Rize... Uzun zamandır hasret kaldım yüzüne Rize... Söyle, buldun mu aradığın aşkı Yılmaz Vural? İşte bu haftanın türküsü: Çayeli"nden öteye / giderim yali yali / sırtındaki formanın ben olayım hammali / filan gibi. O forma, sarı-lacivert çubuklar taşıyor. Giyene pek yakışıyor. Çay bahçelerinden 3 puan toplanırsa, hasat mevsimi mutluluğuna pek az kalıyor. ... ----------------------------------------- TÜM METNI: <a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/04/06/haber_112296.php" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/04/06/haber_112296.php</a> |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bu ingiliz futbol sahalarin ölcüleri daha mi kücük?
Görüntüdendir dedim önce ama yinede kücük görünüyor. Sizcede öyle mi?? |
|
||||
|
||||
![]() Fußballregeln
Regel 1 - Das Spielfeld Ausmaß Das Spielfeld muss rechtwinklig sein. Die Länge der Seitenlinien muss in jedem Falle die Länge der Torlinien übertreffen. Länge mindestens 90 m höchstens 120 m Breite mindestens 45 m höchstens 90 m Länderspiele Länge mindestens 100 m höchstens 110 m Breite mindestens 64 m höchstens 75 m Quelle DFB Kannste ja bei UEFA oder bei den Engländern genauer nachkucken ;-) Ich vermute es liegt an zwei Gründen, warum es kleiner Erscheint: 1. Andere Aufnahme ... 2. Schau wie nahe die Zuschauer am Rasen sind, dadurch erscheint das Feld kleiner als z.B. im "Ikitelli" ;-) Hier noch das Regelwerk des DFB: <a href="redirect.jsp?url=http://www.dfb.de/dfb-info/regeln/index.html" target="_blank">http://www.dfb.de/dfb-info/regeln/index.html</a> |
|
|||
|
|||
![]() Yeri gelir birbirimizi yeriz yeri gelir karşılıklı çiçekler veririz.Sonuçta farklı takımları destekleyen büyük taraftar topluluklarıyız ama netice itibariyle insanız ve duygularımız var.Bu cümleden yola çıkarak Ebedi dostlarımız Ultraslan grubunun üzüntüsünü paylaşıyorum.
Murat ELSELAH arkadaşımıza (biraz once bir cimbomlu arkadasdan ögrendim iki sene once olumcul bir hastaliga yakalanmis bu sabahda hayatini kaybetmis) Allah"tan rahmet sevdiklerine,ultraslan grubuna sabırlar dilerim.Başın(m)ız sağolsun.Allah rahmet eylesin. Sevgiler&Saygılar |