| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() www.antifenerbahce.net
|
|
|||
|
|||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.antifenerbahce.net" target="_blank">http://www.antifenerbahce.net</a>
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() "Günün gecici modasina uymakta olan" bir anaokulu ögretmeni sinifa
kendisinin "Fenerli" oldugunu ögünerek aciklayarak büyük heyecan icerisinde 4 yas grubu cocuklara aralarinda ki Fener taraftarlarinin el kaldirmalarini ister.Taraftar kelimesinin bile ne oldugunu bilemeyen; ancak cok sevdikleri ögretmenlerini gibi olmaya özenen ufakliklar zipkin gibi kollari kaldirmislar hemen , biri haric... Ögretmen ufaklik Mert"in yaninda almis solugu ve neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus "Ben Fenerli degilim de ondan " diye cevap vermis.Ögretmen hafif sinirli "Peki sen nelisin o zaman? "diye sormus.! "Cimbomluyum ben" , demis kücük firlama. Ögretmen , birazda kizarak kücük adama"e neden Cimbom"u tuttugunu sormus... "Benim babamda Galatasarayli annem de " diye cevaplamis yine gururla... Ögretmen iyice sinirlenerek ,yanaklari da al al olmus bir sekilde dayanamayarak cikismis: "Böyle sacma sebep olmaz, bir düsün bakalim ufaklik meselaa...senin annenle baban birer geri zekali olsalardi , sen ne olurdun ?" kücük adam önce duraklamis sonra gülümseyerek cevap vermis.... "Tabii ki F e n e r l i..." not: cocugun cimbomluyum dedigi yeri fenerbahceliler haric herkes tuttugu takima göre degistirebilir, bir mahsuru yoktur ![]() |
|
||||
|
||||
![]() das passt schon hehehe
|
|
|||
|
|||
![]() Fenerbahçe Tv Açılıyor.
İşte ilk 3 günün programı Pazartesi 08:00 Açılış 08:05 Milli marş 08:10 Fenerbahçe"nin avrupa başarıları 08:11 A.yıldırımla kadın saati 10:00 Mahmut uslu yla yemek saati 11:00 Sabah şekerleri (h.b. kutlualp-ö.çavuşoğlu) 13:00 Dizi:Nasıl evde kaldık? 15:00 S.yula"yla a"dan z"ye 18:00 Ç.film:Tusubasa 19:00 Futbol meydanı(konuklar:ayraniç-bonissimo) 21:00 Fenerbahçe"nin avrupa başarıları (tekrar) 21:01 Alacakaranlık kuşağı:""sami yen e giderken"" (gerilim filmi) 23:30 Milli marş 23:35 Kapanış Salı 07.00:Açılış 07.10:Milli marş 07.15: Azize Yıldıvımın Vaazı 08.30: Haberler 09.00: Nostalji Futbol ( Cannes - FeBe) 10.30: Azize Yıldıvımın Babasının Mahkemesine Canlı Bağlantı (Kadıkoy Adliyesi) 12.00: Haberler ( Kaleci Rüstüyü Dovenler Canlı Yayında) 13.00: Nostalji Futbol (Pendik - FeBe) 14.30: Yerli Film ( Hakem Tehdit Etme Klavuzu) 16.00: Nostalji Futbol (MTK - FeBe) 17.30: Müzik Stüdyosu ( Kendim Ettim Kendim Buldum- Arkası Gelmez Dertlerimin- Sen Ağlama gibi son günlerin en popüler şarkılarından bir konser) 19.00: Haberler ( Aziz Yıldıvımın Babasının İntihar Girişimi) 21.00: Yabancı Film ( The Gotfather - Tüm servetini harcadı fakat g.t olmakatan kurtulamadı) 23.00: Nostalji Futbol ( Aydınspor - FeBe ) -Eşşekler Adam olur bu FeBe adam olmaz- 24.30: Kapanış Çarşamba 07.00 Açılış 07.05:Milli marş 07.15: Azize Yıldıvımın Vaazı 08.30: Haberler 09.00: Nostalji Futbol ( Yayla Kupasi ) 10.30: Van Hojdonk ile ciftetelli ( müzik - sohbet programi ) 12.00: Haberler ( Bilal Kutlualp`in ensesini yine cizmisler ) 13.00: Nostalji Futbol (Konyaspor - FeBe) 14.30: Yerli Film ( ISIKLAR sönünce ) 16.00: Nostalji Futbol ( Barcelona - FeBe) 17.30: Müzik Stüdyosu ( Ah Azize Vah Azize - Arkası Gelmez Dertlerimin- Bas bas paralari Azize gibi son günlerin en popüler şarkılarından bir konser) 19.00: Haberler ( Aziz Yildivim ve Passatlar ) 21.00: Daum ile Acik Hat ( Konu: Kokainin faydalari ) 23.00: Taraftar ile Oturum ( Konu: Eziklik genetikmidir? ) 24.30: Kapanış |
|
||||
|
||||
![]() hehe ; ) belli oluyor
sirkte aslan nasil terbiye edildigi ; ) hehehehee gehe wieder in die liebesecke heheh wo du hingehörst ; )*grins selamlar : ))) |
|
|||
|
|||
![]() muhahahhaa
sen bir anda cim bomluluktan denizlisporlu nasil oldun ? hemide fanatik denizlisporlu,,, seni taraftar ve erkek olarak saymiyorum /ig |
|
|||
|
|||
![]() siz türkiyenin en gevsek taraftardansiniz...
warum ? besser katze UND HUND yaziyor aber kendi gösterdigi linkde Köpekler ile Fenerbahceliler girilmez yaziyor muhahahahhaaa sana 0 dan 6 kere cik cik cik cik cik cik öt bakem hadi ![]() |