| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bakiyorum bu forumu yine arab taklitcisi bin ladin hayrani yobazlar sarmis.. bizler arablari 600 yil yönettik bir 6000 yil daha onlar bizden korkarlar...türk dendimi akliniza ne geliyor bilmiyorum ama benim aklima mongol kazak mazak özbek azeri gelmiyor
türk demek siyasi görüsü ne olursa olsun kani ne olursa olsun binlerce yildir anadoluda yasiyan avrupaya kök söktürmüs atalari olan vatanini seven cecen kürt zaza türkmen bosnak macar arab arnavut laz evladi insanlar geliyor.. aramizda yasayip vatan hainligi yapanlar hacilara hocalara parmak attirip ümmetcilik yapan savunmasiz kisilere kursun sikan tekbirle insanlarin boynunu kesen korkak karaktersizleri kast etmiyorum... arab hayrani yobazlardan dost domuzdanda post olmazmis ! |
|
||||
|
||||
![]() kiz burada düsüncesini yaziyor ve haksizda degil ...
Carsaf altinda kulu kandirirsin ama Allahi nasil kandiracagini bilemiyorum. bana öyle geliyorki sanki Türkiye Cumhuriyeti genc kizlarimiz bazilarin gözünde pek dogru ve dürüst görünmüyorlar.... Yaw ne cabuk gözünüz boyaniyor , bi iki cift Allah sözünü agizina alarak ne Müslüman olunur nede eli ayagi imani düzgün helal süt emmis bir aile kizi ! |
|
||||
|
||||
![]() Ben kizin söylediklerine bisey demedim.. Yazdigi o küfürlü tarzi begenmedigimi belirttim..Bu bize yakismaz!! Basta!
Eger CECEN´im diyorsan onlar gibi SEREFLi VE DÜZGÜN KONUSACAKSIN! Asla onlarin onurunu zedeleyecek tarzda konusmayacaksin.. Eger agzin küfürle doluysa.. Otur ve CECEN´im deme! CECENLER böyle olmaz! CECENLiGiN C sini bile agzina alma! bu kiz benim ne demek istedigimi biliyordur.. Tekrar söylüyorum: Her insan düsüncelerini söylemekte özgürdür! Kiz söylediginde hakli olabilir.. Ama bunu güel bir dilde söylemek varken neden bu küfürleri kullaniyor??? Bu ASAGILANACAK bir durum ne yazikki.. ben buna cok üzülüyorum! |
|
||||
|
||||
![]() küfürlü tarzi HIC BIR GENC kiza yakismaz !
TÜRK, CECEN, AZERI vs .... burada ayirim yapmak yakismaz ! |
|
||||
|
||||
![]() Ayirim yapan ben miyim?
Kiz nickini CECENKIZ15 diye yazmis bi kere.. Eger CECENiM diyorsa bir insan, onlara uygun yasamali.. Eger Kürdüm diyorsa bir insan onlar gibi yasamali.. Aynisi Türkler icinde gecerli.. Ve eger CECEN lakabini kullaniyorsa bir insan,ki bu müslümanim demektir, MÜSLÜMANLIGA UYGUN KONUSMALI! Ben asla ayrim yapmam.. Müslümansan bir müslüman gibi konus diyorum.. |
|
|||
|
|||
![]() vatan kacagi seni
|
|
||||
|
||||
![]() yazamalisin !
Sadece bir kiza degil .... |
|
|||
|
|||
![]() olmazmi? bir yaratik ilk önce insandir... sonra din karisir ise...
biktim artik dogrusu. bir türk hiristiyan küfürlü konus´sa ne fark eder? yok müslüman, müslüman gibi konusacakmis... ilk önce insan olun! bunu bile beceremeyen "müslümanlar" var... ne yazikki. |
|
||||
|
||||
![]() bu vatan icin nice canlar gitti nice ocaklar söndü bölünmedide simdimi bölünecek senin söyledigin asma yapragi oda mayis ayinda olur hic bir türk evladi kendini bilen gecmisini bilen bi türk buna izin vermez ...
bide eger dogu anadolu kürdistan olursa ben türklügümden vazgecerim öyle sacmalikmi olur bayrak inmez vatan bölünmez onlarin istedigi zaten bu kiclarini yirtsalarda olmayacak olamazda bizler öldükmü ya e ozaman atatürk ve askerleri bosa savasdi bosa o kadar canlar gitti.. bide su var eger kürdistan kurulursa zaten yine tc ye muhtac olacaklar sanki kendi ayaklari üstünde dura bilen bi irk onlar alismiz daglarda asalak gibi bi magrada yasamayi ne anlarlar birde cakal cok olur sen kurt olki ynaina yaklasamaz kimse o kadar............. |
|
||||
|
||||
![]() Size laf anlatmaya calisanda kabahat...
Büyüklük yapip sizinle daha fazla tartismiyorum.. Nasilsa anlamayacaksiniz.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN |