| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() üzerine niye aliniyorsun ki? Allah Allah..
Yarasi olan gocunurmus.. =) |
|
|||
|
|||
![]() Sadece kimilerine kendileri alim-i arif ilan edenlere yolu tarif ettim ;-))
|
|
||||
|
||||
![]() peceli kadinlari dövdün demek ki, ve dahi kocalarini da tartakladin. müthis.
evet simdi cümle alem ve dahi küfr ettiklerin hepsi korktu senden. bence sen yinede altina edersin hicbir mok edemezsin. ikitane kadini dövmekle övünecek kadar zavalli, salak! avanak! |
|
|||
|
|||
![]() Sivas olaylarindan övünerek söz etmislerdir. Kadinlari bilerek tartakladim ki erkekleri gelsinde onlara söyle güzelinden bir dayak atiyim diye. Aslinda böyle organizmalara hic bir yasama hakki tanimamak lazim, degil mi?
|
|
|||
|
|||
![]() 40.000 kisi ile 37 kisinin üstüne giderler. Yezidin 10.000 kisilik ordusu ile 72 kisilik ehl-i beyt"in üzerine gittikleri gibi. Alevi"ligi savunmuyorum. Hatta kendimi bugünün Alevileri ile ayni kefeye koymuyorum. Ama genede en tiksindigim ilet gayri Türk nurculardir. Adamlar soysuslugun verdigi kompleksle kendilerini oldugu gibi dincilege vermisler ve hinclarini zayif gördükleri alevi kesimden cikarmiya calisiyorlar.
Gelde tiksinme bu soyu bozuk yobaz kirmalardan |
|
||||
|
||||
![]() bana göre soysuz olan kendinden gücsüz olanlardan hincini alanlar, senin o soysuzlardan eger öyle ise hicbir farkin yok.
sende onlar gibi 30.000 kisi ile 10-15 kisinin üstüne yürürsün ve siser siser durursun. zerre kadar büyüklük gösterememissin. kendinden hakir ve kücük gördüklerin kadar kücüksün. sen bence bir psikologa git. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() O zaman daha "teenager" idim. Hangi büyüklükten söz ediyorsun. Eger yapilani yanlis bulsalar idi birsey yapmazdim ama o zamanlar gencligin verdigi firtinalik ile hic düsünmeden bunlarinda yakanlar gönül bagi oldugu icin hincimi onlardan cikardim.
O zamanlar bana yakisani yapmistim. Heute würde ich es nicht so primitiv angehen. Heute würde ich die Sache dezenter und subtiler angehen. ;-) |
|
||||
|
||||
![]() Bellerlerdi.
|
|
||||
|
||||
![]() Mum yakmak ???
Cem evinde Dans (früher SEMAH) etmek Solcu ve özgürlükcü olmak Zülfikar kolyesi asmak Bakire olmak (sadece kizlarda) Sünni erkekler tarafindan kullanilip sen alevisin bizim aileye uymazsin diye terkedilmek (kizlarda) ickici berdos olmak (erkeklerde) Adak kesmek Fal acmak fal bakmak Sihir yapmak keramet sahiplerine el etek öpmek ! Dedelere hürmet etmek gaibi bilmek ! Asure pisirmek Siir okuyarak sarki söylerek ibadet etmek ! Hü hü dost hü cekmek Kadinli kizli sosyetik Cem etmek koca bulmak ! Karsilikli Eline beline diline saglik yarasin demek ! CHP ci devrimci olmak Atatürk bir aleviydi diyip sahiplenmek ! Ateist acikca Allaha küfür edenlerle haci bektaside tören yapmak Pir sultan abdal in ALLAHINA küfredenlere hürmet etmek ° Laik ve demokrat olmak Hz ayseye ve muaviyeye küfür etmek Gelene gidene sen yezidsin diye itham etmek ! Yobazlarla islam üzerine sidik yarisi yapmak ! Ahmet kaya arif sag dinlemek Acilarin cocugunu oynamak Ezilmek Horlanmak Hakir görünmek Komplexlenmek Azinlikta olmak Her Türbanli kizlardan sakallilardan yobaz diye nefret etmek ! Tarihi carpitmak Dedelere tapmak Samanist sazi tari calmak Kötü ruhlari kovmak icin tören yapmak Yobaz gelenekci olmayan her sairi alevi yapmak Haci bektasiye gidip orada agaclara caput baglamak ve HACI olmak ! Ramazanda 3 gün oruc tutmak Kurandan Hz ali ilgili ayetler osman tarafindan atildi kuran degistirildi demek ! Kurban kavurma bayraminda sünnilerden fazla kurban kesmek ! Hz aliyi tanrilastirmak Allahin aslani sifati vermek ! Ancak dogumla alevi olabilmek yani kan yoluyla alevi dogmak (yahudiler gibi) Kürt ve türk oldugu halde Peygamber soyu (kureys arab) oldugunu iddia etmek Alevilik kültürdür ama ben ateistim demek (genau so wie yunus emre und hz ali *fg ) Hü dost .. ?sayin aziz ve muhterem alevi dindasim |