| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Icleri zatenbos !
Sana ufacik bir soru ... Yahudi dininde "PAZAR" günü mü kutsal ? Yoksa CUMARTESI mi ?????????????????? LOL Cok komiksiniz :-D |
|
||||
|
||||
![]() Yaptigin irkcilikdir!
Ayni asagida gecen "cerkez" konusu icin de gecerlidir! |
|
||||
|
||||
![]() kommen!
Da beleidigen einige andere Völker, indem sie sogar die Sexualität ins Spiel bringen. |
|
|||
|
|||
![]() schon mal gar nicht!
Bist Du der Anwalt dieser durchgeknallten Frau oder was? Sizin gibi insanlarla isim yok benim! |
|
|||
|
|||
![]() Bir yol tutturmuslar gidiyorlar ve herkesi o yoldan gitmesini zorlamak istiyorlar...
herkesin dini ve inanci kendine, bunu neden anlamiyorlar? |
|
|||
|
|||
![]() yok türk yok kürt yok cerkez....
yaw türkiyenin ayirt edemedi ve cözüm bulamadi bir durumu siz burdami cözeceksiniz...hadi size kolay gelsin... allatan lazlari katamadiniz tartismaya ![]() zaten burda ya alevi sünni ayrimi olur ya türk ve gerisi.......... adam akilli konular acinda bizde bazi dini bilgiler ögrenelim....... ben acardim ama su an aklima birsy gelmiyor..siz gidin ben pesinizden gelirim evvela ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Teskilatci olmasi ve at üstünde yaman kilic sallamasi imis...
At üstünde kilic sallama devri bitince de ecdadimiz sudan cikmis baliga dönmüs ve ne yapacagini sasirmis... Ecdadimiz neler üretmis övünecegimiz bana onlari söyle: Dünya bilim ve sanat tarihine ecdadimizin imzasiyla gecen ne kadar eser-yapit var.. -Yeri gelir araplari asagilarsan, ama yeri geldimi bir zamanlar zengin olan arap-fars kültürü ve biliminin eserlerini türklere mal edersin..farabi ve ibnisinaya türk dersin... Uygarlik ve kültürün,medenilesmenin ön baslangici yerlesik hayata gecmektir..Ecdadimiz yerlesik hayata ne zaman gecmistir?? yazili hayata ne zaman gecmistir??? |
|
||||
|
||||
![]() Sacmalama ukala seni basdan sona kadar oku ne niyetle yazdigimi görürsün milliyetci olmus olsam cerkezlerle ilgili yazilanlara karsi türklerin pisliklerini sayardim, ama sizin seviyenize düsmek istemem.
|
|
|||
|
|||
![]() Millet aha bu yaziyi bi yerde okudum...bence cok sacma...sizce bu sorunun gercek payi varmi?
Soru: Size deseler: "Yemek yedigin çanagin ya da su içtigin bardagin içine sinek düstügü zaman sinegin her tarafini batir, sonra çikar at, ve yemegine ya da içmene devam et. Çünkü sinegin iki kanadinin birisinde hastalik, öbirisinde de sifâ vardir. Sinek idrak ve ilâhî ilham sahibi oldugu için, önce zehirli olan kanadini sokar, devâ olan kanadini disarda birakir. Eger sinegin, disarda kalan kalan "sifâ" kanadini yemegin (ya da içecegin) içine batiracak olursan, sifâ hastaligi gidermis olur" . Bunu söyleyene karsi ne yanit veridiniz? |