| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ask olmasaydi böylesine yanmazdim
Senden bir melek yaratip secde edip kalmazdim Ben ne dilenciyim ne de gurursuzum cok sevdigim icin böyle asik, böyle mutsuzum Kirdin kirilmayan gururumu ve o cok deger verdigim onurumu serdim yollarina ömür boyu besledigim büyüttügüm yasatan umudumu Bekliyorum hergün seni görmek icin ve cizmek icin kaderimin yolunu http://www.youtube.com/watch?v=S8WSx...ture=endscreen |
|
||||
|
||||
![]() Bir kitaba başlar gibi,koşarken yavaşlar gibi.....
Aslinda bu sarki cok hüzünlü ve derin manali, ama nedense gülmek geldi icimden.. Ve simdi de baska begendigim gibi bir sarki sözü: Hicbir seyi dert etme sen Üzme sakin kendini sen Ne olur böyle gülsen Gülmek sana yakisiyor... ![]() Geändert von Der_Levantiner (31.10.2012 um 11:49 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Hiç bir şeye değişmem
Aşkla bakan gözlerini En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi..... |
|
||||
|
||||
![]() Yanıyor beynimin kanı, bilmem nerelere gitsem
İçime sığmayan canı, hangi rüzgara e etsem..... |
|
|||
|
|||
![]() "Yaniyor beynimin kani" ???
Was ist dat denn eyy :-)) hahah |
|
||||
|
||||
![]() Ne Ümitler kirdi `Beni....
Ne Ümitler kirdim `Ben... Ne Ümitler aglatti `Beni... Ne Ümitler aglattim `Ben.... |
|
||||
|
||||
![]() @OnMyOwnDas ist ein wunderschöner Song von einer Sängerin, die bedauerlicherweise aufgehört hat Musik zu betreiben.
Akşam alacakaranlık, kalbimin hükmü sevdalık Ne var ki bunda kabalık,sarılırken öptüm diye.... |
|
||||
|
||||
![]() Şamdanları donanınca eski zaman sevdalarının....
|
|
|||
|
|||
![]() Doktor derdime bul bi care
ona doyamiyorum yaz bi recete sabah aksam yemekten önce sonra her animda yanimda istiyorumm |
|
||||
|
||||
![]() Saksida incilendi yapraklar senin icin,
Söylendi gelmez diye uzaklar senin icin... |