| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ben hepsine katiliyorum.....
Benim en büyük idelim... emzhepsiz, ideolojisiz bir islam dini yasanmasi.... yani resul zamaninda nasildiysa simdide ayni sekilde anlasilmasi.... bak ama ayni sekilde pratik uygulamasi degil... onu zaman cecevesi bicer.. ama anlayis ve algilama ayni olmasi sart... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() ...ich würde jedoch anraten nicht immer an den mündern westlicher autoren zu hängen, und mögen sie noch so sehr die institution des wahren und richtigen ausstrahlen.
Ausserdem sollten wir hier keine sekten und Richtungen des Islams diskutieren, die Gesamtmessage geht da verloren, und oftmals werden menchen ihrer eigenen religion gegenüber leicht zynisch... |
|
||||
|
||||
![]() ama sen bana katilmiyorsun bunu biliyorsun. Sen Kurani Kerim, Peygamber sünneti ve Insan Ahlakina göre yorumlamiyorsun herseyi. Kurani Kerimde yazmiyorsa insanlar istedigi gibi davranabilir demiyormusun ?
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Internette kabeyi mukaddesleri yikilan (yani Sovjetler Birligi) komonistler..... Kenan Evren Pasay nisbet olarak bir Internet sitesi hazirlamislar...
www.KenanEvren.com Amaclari zamaninda yaptiklari katliamlari mesrulatmak ve Kenan Pasayi yargilamak... Türkiyede Demokrasi yavas yavas otururken, bu ideoloji azmanlari son nefeslerini vermek üzere bir sayfa hazirlamislar.... ben gezdim ve baktim..... kin ve ve kan kusan günde 20-30 kisinin cesedini cigneyen kisilerin stilinde hazirlanmis bir moderin PKK diyebiliriz... Gezmenizi ve bir Mesajda sizlerin yazmasini tavsiye ederim Selamlar, Sevgiler Enis PS: Bu yazinin aynisini Politik Forumuna yazdim, ama kimse ne negatif nede positif, bir tepki verdi, o yüzden birde sizlerlen paylasayim dedim... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Enis kardes,
Komonistlerin Kabeyi Mukaddesleri, basligin iyi degil ve böyle karsilastirma yapma iyi degil. Bunu genelde Almanlar yapar. *Mekka für dies oder dies* Almanlara böyle yorum yapmalarina kizarim. Cünkü tabiiri caiz degil. Seninde yapmani istirham ediyorum. Selamlar ... |
|
|||
|
|||
![]() bu tabir kötü bir niyetim olmadan tam bu sapilarin isidir... üstelik onlar yüksek derecede dinsizlerdir..... Ideolojileri yetiyormus onlara.....
Yani Rusya komonistligi bilmiyormusta bunlar biliyormus...... Üniversitelerde böyle genclerin beyinlerini yikiyorlar..... zaten beyin yokki, olsaydi tuksak olmazlardi.... |
|
||||
|
||||
![]() Bravo jetzt haben wir ein neues Thema die Wahabiiten.
Nur mal so zur info Al-Wahhab ist ein Name von Allah. Wie vereinbarst du das mit deinem Gewissen einem Menschen den Namen Allahs zu geben.? Und hast du irgendwelche Nachforshcungen über Muhammab ibn Abdulwahhab?? Wie erbärmlich! |
|
||||
|
||||
![]() Gib uns Beweise das sie (Wahabiten) Putperest-Muschriks sind.
|