| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ben yahudi oldugunu söylemiyorum yahudi gazteleri söylüyor iftirada atmiyorum.
Senin kiside aynen beton kemalin isine benzedi zaza oldugun halde türk bokucu zaza kepcesiylen yemeye basladin :=))) Aynen zaza larin kürt oldugunu savunan soydaslarin gibi :=))) Birde cok ölü gördügünden kafayi cekmis demek hiyar agasi..... Sanki Türk tarihinde komutanlar hic savas görmemis Kirim savasi Kosovo savaslari daha niceleri. Kurtulus savasindan daha cok sehit vermislerdir cimcekkk o komutanlardami alkolik olmus..... Birde Balo larda cekilmis resimleride var o ölülerin kemikleri sizlarken o hergele noluyorduda balelerde dans ediyordu. Hicmi o ölülere saygisi yoktu. O savasi Müslimanlar Allah allah sesleriylen kurtarmistir ama o hergele Allahin Kanun larini kaldirib yahudi dönmelerin ucuz Fasist sitemini getirmistir..... |
|
||||
|
||||
![]() Cok güzel yazmissin ama bir dahakine bu yaziyi nereden aldiginida aktarirsan seviniriz
![]() Bu yazdiklarini yanilmiyorsam 1995-96 senesinde cenk koray bir kitabinda yayinlamisti..! Ben sahsen cok sacma buluyorum böyle teorileri!! |
|
|||
|
|||
![]() demek Ayetler yalan söylüyor...... vah vah vah....
Bizde sadece böyle bir kodlamanin var oldugunu belirttik... ne anlam tasidigini su an ancak Allah biliyor.... üzerinde bir bilimsel calisma yapilmamis.... |
|
|||
|
|||
![]() sana vahyi indi galiba......
Gelecegi ancak Allah bilebilir..... Resul, Ali, Veli veya Delide bilmez...... tamammi.... Söylemedigim laflari söylüyor gibi yapmaya kalkma..... Ben sadece böyle bir kodlamanin var oldugunu hatirlattim ve Kuranda isaret edilen yerlerini gösterdim...... ne anlama gelir oldugunu kimse bilmiyor....... ancak Allah bilir. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Selam
siz gercekten o kadar fuzuli seylerle ugrasiyorsunuzki,buna gercekten insanin gülesi geliyo. rakamlarla ugrasicaginiza önce dininizin temellerini ögrenin. sizinki en basit matematik hesaplari ögrenmeden algebra ögrenmeye kalkisan cocugun misali. kurandaki mucizeler elbetteki fevkalade büyük,ama dinimiz bu mucizeler üstüne kurulu degil. güya allahin kelamina inaniyosunuz ama peygamberine gelince nedense cok seylere inanasiniz gelmiyo. bu dinin temeli allah ,kuran, resulullah ve sünnetidir!!! yönetin bakalim bi devleti sadece anayasa mahkemesiyle(Kuran anayasadir).resullulah ve sünnetide anayasayi uygulayan mahkemelere benzer!! |
|
||||
|
||||
![]() bu kadar ondokuz bende de vardir. so what?
atatürk simdi ne olmus oluyor? |
|
|||
|
|||
![]() bir lider oluyor onun istemeden yaptigi seyler sayesinde kuran dini ataga gecmis oluyor hurafe hadis sünnet ve uydurma dini artik yavas yavas ortacaga gömülüyor demekdir..
ne mutluki bize bu hurafa atmasyon din bbir kere hz muhammed zamanininda yerin dibine gömüldü..peygamberin ölümünden hemen sonra yine hortladi ..uzun yillar hüküm sürdü bu örümcek kafa dini ..simdi yeni bir cagin esindeyiz..sezarin hakki yine sezara teslim edilcek ..yani kuran ragbet görüp hurafe atmasyon atalar dini tipki hz muhammed zamaninda oldugu gibi topraga gömülecek...ve bu akiminda dünyada öncülügünü mustafa kemal atatürk indirekte olsa müslümanlarin hür düsünmesini ve sorgulamasini sagliyarak bu isi becermistir.. bu yaziyi lütfen kopyala print yap ve basucuna as..yilar sonra kimbilir atatürkü sevmediginiz halede hak verirsiniz ;] |
|
|||
|
|||
![]() gibi arab yazarlar birsey yazdiginda..bilmem kiyamet aalalmetleri bilmem laklak günahlari bilmem zina cesitleri bilmem hz muaviyenin dönüsü ..öyle seyleri hemen sorgusuz sualsiz dininizde mezhebinizde barindiyropsunuz ama bir türk birsey yazdisa adi ibni bilmem ne ulvi olmadigi icin ..size sacma geliyor...ayni seylerin daha beterlerini arab alimleri yazmis ve swu anda din diye tatbik eden türk oglu türk zirtopoz yobaz müslümanlar var onlar neden sana sacma gelmiyor?
hic düsündünmü#? |
|
|||
|
|||
![]() yazdiklarindan belli oluyor.. neden fuzuli birsey olarak görüyorsunki ? düsün kuran degilde baska bir kitab olmus olsun--ve o kitabdaki icerigi bir kenara birakip yapisiyla ugrasan biri birde bakiyorki matemetiksel bir sistem var bu kitabda ..ya kitabi yazan bir matematikciydi böyle bir sistem zorda olsa yerlestirdi iceigini bozmadan.. yada bu kitabi bir insan yazmis olamaz..! hele bilgisayarsiz hic yazamaz..
bu fuzuli bir bilgimidir senin icin yoksa sansasyon yaratabileek birseymidir ? iyi düsün!!!! |