| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() 1. FC Bayern München wird wohl zivilrechtlich sowohl gegen die Wildmoser, als auch gegen die Beauftragte Baufirma vorgehen.
Dadurch wird der Stadionbau wahrscheinlich billiger. Wer genauere Fragen bezüglich der Sache hat, bitte melden! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() verloren. Zwei mal davon gegen die Bayern!
Wirds heute eine weitere Niederlage geben?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() selam ; ))
nix daaaa MADRID hehehehehehe !!!! : ))))) bayerni silin süpürümn : )))) |
|
|||
|
|||
![]() zu fein für so einen Kampf!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() hala anlamiyorum burda bazi kisiler feneri yasli buluyor suna bir aciklik getirelim ve lütfen burda kimse bos bos konusmasin tamam mi basliyorum:
sakatliklar olmayinca ki serhat ve kemal su an sakat sakat olmasalar ikisi de oynayacak biri ümit milli takimin kaptani zaten (kemal) digeri türkiyenin en süratli forvetlerinden biri (serhat, ve kisa zamanda gs a su an takimda en cok gol atam kisi toplam 7 gol atti su ana kadar ve yasi daha 23): kalede: volkan demirel 22 defans: luciano 28 tomas yasini bilmiyom :-) ama 30 altinda olmali ali günes 25 mahmut hanefi yasini yine bilmiyom ama ümit milli takimda oynadigina göre cok genc bi oyuncu :-) orta saha: aurelio 26 kemal 22 selcuk sahin 22 tuncay sanli 21 ümit özat 27 forvet: PVH 34 Nobre yasini bilkmiyom 30 altinda ama kesin 25 falan sanirim ve Serhat Akin 22 serveti burada saymadim semihi saymadim kaleci recep i saymadim ki hepsi 23 altinda bu takim ilerki yillarda türkiyeye damgasini vuracak kimse bosuna heveslenmesin tabi yas ortalamasini seneye daha biraz asagi cekmek icin bi kac genc adam daha lazim genc ve kaliteli bence ibrahim toraman ve gökdeniz in isi bitti yani fernerde olacak ikisi. alex ve fabiano da alinmali. o zaman seyredin feneri. ben gelecek yillara cok rahat bakiyom. yaw diger takimlar onlarda benim kadar rahat mi acaba? |
|
|||
|
|||
![]() iyi düsünmeyenler var ama!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() bak daha mac bitmedi hehehe gecmis olsun ; )))*grins yalah bayern thüßßßßßßßßß : )))) hehehehehe
selam ; ) |
|
||||
|
||||
![]() gecmis olsun hehe ; ))) selam
|
|
|||
|
|||
![]() spielt und sind nur glücklich weiter.
Naja, hauptsache weiter, oder? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|