| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Fener biraz yükselise gecti fareler delik lerinden cikmaya basladi. Neredeydi bu sahis gecen sene. Cok iyi hatirliyorum onu.... Bunlar iyi gün taraftari, sportif basari olunca meydanda kabadayilik yapiyorlar. Cok sürmez ama horozlanmalari...UCL de gene sifir cekince saklanacak delik ararlar:-)
|
|
||||
|
||||
![]() biz hep burdaydik her zaman karsinizdaydik takimimizin sizi sahada ezdigi gibi bizde sizi hep burda ezdik. hic bir zaman kormadik karsimizda bizi korkutabilelek kimse yoktu ve olmayacakta.
|
|
||||
|
||||
![]() cünkü dikatimi cekti iki üc ayda bir yeni bir nick geliyor ve bi kisi ugramiyor hep nickini degistirip yine geliyor buna cevap vermeye deymez cünkü belliki ödlegin teki.
|
|
||||
|
||||
![]() bosver...
konusmaya deymez! |
|
||||
|
||||
![]() tartismayi....
lass uns über fussball reden... leider kannn ich wenig mitreden.. cimbom geht es nicht gut.. fc steigt ab ![]() üff ya... was für ein jahr ![]() |
|
||||
|
||||
![]() das alle verstehen
|
|
||||
|
||||
![]() Adamin yazdigi ortada!
Seviyesi de ortada! Simdi ortaya cikip Fenerliler böyle deme hakkiniz yok! Biz burada az küfür yemedik! Suyu bulandirmaya calismayin! al" |
|
|||
|
|||
![]() kupada dogru yaw orda da variz yaw? bu ara burda birileri beni baska niklerle girdigimi söylüyor bi bok anlamadim da siktir et heralde daha sokdalar heralde kolay mi 11 puan öndeyken simdi 3 puan arkadan gel. ve en önemlisi jimnastikciler ilersi icin ümit vermiyor :-) ne güzel dimi.
cimbom un hali zaten ortada. bu sene saksak kupasinda oynarlar. neyse simdilik kadiköyde önemli bi mac var. uefa fatihi bu sefer kadiköye gelecek. ne demek kaliyor bize gelecegi varsa görecegi de var. kadiköye kimler geldi kimler. sonra nasil döndüler herkes bilir :-) efendim iyi aksamlar dilerim |
|
|||
|
|||
![]() cim bom !
1964"den sonra 3 kez üst üste türkiye kupayi kazanan takim olmustur (bizde 2 kez samiyon)...ve jetzt lies gut mit.... 5 sene ARKA arkaya UEFA Pokalsieger Cup inda...1 Tur da yenilmis takimsiniz... Sizin yüzünüzden ozaman Türkiye hep Qualifikation Turuna girmeye mecbur kalmisti ! VE Fenerbahce Türkiyenin Avrupa Kupa (pokalsieger wettbewerb) Ceyrek Finale ilk cikan Türk Takim olmusdur... Siz bizden 5 sene sonra ilk defa Ceyrek Final gören takimsiniz... VE Siz Sampionlar Liginde Türkiye"nin en cok Tablo"da sonuncu olan Takim olmussunuz 5 kez = gs 2 kez = bjk 2 kez = fb Sana demek istiyorumki,,,,Görüyorsun UEFA Cupa ya alana kadar ne cile cekdiginizi,,, ![]() also seid mal nicht so vorlaut...ihr EX-Versager ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|