| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ... yeni bir NICK arayiniz kendinize ve "Antepli" "Gaziantep" ... li Nicklerinin devami oldugunuzu bir daha göstermeyin.
al" |
|
||||
|
||||
![]() gitti...
Neyse sana hak veriyorum ama bu konuyu abartmadim ve tek yanlizca bu makaleyi okuyupta yola cikarsan ozaman abartmis olurum... Ama baglantilara bakin lütfen |
|
||||
|
||||
![]() anlamaya calisalim...
Ali bey sizde abartmayin artik... |
|
||||
|
||||
![]() ne istek kaldi gidip gelip ayni konulari size tekrarlamaya!
O yüzden artik kendime o kadar isde yapmiyacagim. En iyisi Frankenstein ilen birles ve VayBee"nin "Gesellschafterine" Fax yagmuru yagdirin. Beni ilgilenidirmez ... ben VayBee"nin ne calisaniyim nede VayBee"ye sorumluyum. O yüzden bana tehditlerinizde sökmez. Hala farkina varamadinizmi benim nasil birisi oldugumu !?!?!? al" |
|
||||
|
||||
![]() Tek "nickimle" tanimlasan yeter!
Yoksa sana "Gaziantep30" bey veya arkadasina "Frankenstein" bey ilen mit hitab edecegimi mümkün görüyormusun? Abartma varsa bende KASITLI"dir! Belli bir cizgiden sonra ben bütün abartmalari severim. O cizgi benim gözümde asildi ... Ne olur ne olmaz VayBee karar verir. al" |
|
||||
|
||||
![]() senin hizmetcinmi var burda kendin bul oku
<a href="redirect.jsp?url=http://www.turan.tc/kalem/gokturk/gokturk.htm" target="_blank">http://www.turan.tc/kalem/gokturk/gokturk.htm</a> |
|
||||
|
||||
![]() biz size tehdit mi yagdirdik....
|
|
||||
|
||||
![]() düsünmüyorum.
eger o fakslardan yiginlarla var diyorsan, o yalnizca senin kaliteni ispat etmeye yeter. ben sadece vaziyeti gerektigi sekilde iletirim. iletirimki üzerimden kanuni sorumluluk gitsin. be ondan sonra seni ve vaybeyi oldugu gibi tarif etme hakkina sahibim. egerki birazcik ticari kabiliyetin varsa, bunun ne anlama gelecegini fazla düsünmene gerek yoktur. sen kim oluyorsunki, ben senin görüs ve dusüncelerin dogrultusunda makale yazacagim? yoksa silermissin! türkiyenin en iyi nasil bölünebilecegini EU beitrit konusu yapabiliyorsun. istersen feristahin oglu ol, benim bildigim budur, degismez. istersen beni mahkemeye sen verirsin, yada adam gibi düsünce ve ifade özgürlügüne saygi gösterirsin. hemde herkese esit sekilde! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|