Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.06.2004, 17:52
intellecta

Standard cemdean und sein wahres gesicht

...möchtegern "namuslu" Frauen, deren Vokabular nur "allah" und "insallah" besteht

yorumsuz
Alt 28.06.2004, 18:10
eniskaya

Standard was meinst du??? o.T.

ohne Text
Alt 28.06.2004, 18:17
intellecta

Standard was wohl?

sosyalist gecinen sümüklü,bir tarafi moklu devrimcilerin aslind ne büyük din düsmanlari oldugunu, insanliktan bahsedipte insanlarin en temel hakki olan inan özgürlügüne nasil saldirdiklarini gösteriyor.

dinine,Allah"a saygi duyanlari geri kafali olarak adlandiran ama ayni zamanda daglarda ot icip iscilik,devrimcilik özgürlük diye bagiran ve kokusan güya medeni -insan seklinde görünen-deccal olan pislikerden bahsediyorum.

bana bakmasinlar.ben zaten gericiyim ElhamdulIllah.
Alt 28.06.2004, 18:19
eniskaya

Standard aha o.T.

ohne Text
Alt 28.06.2004, 18:20
intellecta

Standard ja genau ;))

aman Yarabbim!

bu millet aptallasmasinda kim??
weg hier!
Alt 28.06.2004, 18:26
eniskaya

Standard güle güle o.T.

ohne Text
Alt 28.06.2004, 22:12
Benutzerbild von eylem367
eylem367 eylem367 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Komisch

nicht im Sinne von "zum Lachen" sondern im Sinne von "seltsam"!

Epeyden beri kendime bu forumdaki yazilari okumayi men etmistimki, sevgili eniskaya sayesinde son bir kere daha bu aciya katlanmak zorunda kaldim. Aslinda simdi, eski arkadaslarin neden bu foruma ayak atmadiklarini cok daha net görebiliyorum...
Aslinda güya hepsinin docent, prof veya daha yolun basinda üniversiteli olmalari, bu isi daha aglanilacak hale getiriyor. Ama aglamak yerine agzimda kalan igrenc bir tadin varligini hissediyorum okuduklarimdan. Yargisiz infas"dan kacinanlardanim ki bu bile su anda türklügümüzü yine gösteriyoruz demekten ali koyamadi beni.
Acaba, diyor icimdeki ses, acaba burada saatlerce namaz üzerine tez"lerini aciklayanlar, hic alinlarini indirmislermi seccadenin üzerine? Hic fark etmislermi, namaz 3, 5 hatta 50 rekatte olsa, degisen sey"in ne oldugunu? "
Ben sizinle söz dalasina girecek yasta degilim, bagislayin. Ne yasim, ne de mantigim el vermiyor buna. Herseyi daha iyi bilen insanlarla boy ölcüsmekten sakinirim.
Biz buyuz:
"Hohe Töne von sich geben, die meist keine Stellung zum Thema beinhalten"

Bei den Ausnahmen entschuldige ich mich.

So, jetzt bin ich den Balast los!
Alt 29.06.2004, 00:13
eniskaya

Standard sonuc olarak

sevgili eniskaya, yanlis bir se söylemediki........ namaz 5 vakittir dedi ve sadece nasil 5 vakitler meydana gelmis onu acikladi.......

Birde bunlari ben söylemiyorum yüce Kurani Kerim söylüyor.......

Takdir edilecek bir husus var burada, oda yeterli bilgim olmadigini söylüyorsun........ yahu Allah razi olsun..... keske herkesde anlamadigi konularda veya bir derin bilgisi olmadigi konularda, bilmiyorum diyebilse.......

Ben yazdiklarimda hakliyim..... ve kimsenin dogrulamasinada ihtiyacim yok...... yüce Kurani Kerim öyle söylüyor..... baska yazsaydi baska söylerdim......

Üniversiteli olmakla bir alaksi yok bu hususlarin....... bunu sende biliyorsun...... Üniversitede insana adam yapmiyor... o insanin ruhaniyetinde olmasi gereken bir olay.... Üniversite sadece genel bilgiyi genisletir ve hizli düsünmeyi ve elbet kendi branjinda uzmanlsamayi saglar.......... insanlari müslüman yapmazki......... üstelik cehalet Hocalari görünce, piyasadaki uydurk dinden tamamiyle uzaklastirirki... o zaten islam dini degildir.....
Alt 29.06.2004, 02:16
Benutzerbild von abizettin
abizettin abizettin ist offline
Neuer Benutzer

Standard entel dantel yine bakiyom osuruktan

teyyare selam söyle o yare misali sacmalama edebiyatinda bayragi kimseye birakmiyosun..anlasilan cemdean sana yüz vermiyor..onu provozieren yapmakla emeline ulasacagina saniyosan cemi o tip erkeklerden degil canim..
gösterdigin bok cukuruna atlayan saftirik enise laf söyleme geregi de duymuyorum..
yok dantel sen gerici falan degilsin..sadece beynindeki dolasan bir iki örümcek arasira sistemin calismasini engelliyor sara hastalari gibi..abuzittin abin killifircasi ile temizlerse problemin kalmaz...
Alt 29.06.2004, 09:48
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard gerade von dir...

habe ich nicht sowas erwartet... hätte gedacht dass du das auch so siehst!!!

Mit gutem Beispiel voran gehen, wie denn wenn einem gleich die Lust vergeht???

Wenn ich schon das was hier steht lese, schüttel ich den Kopf, zevk vermiyor artik, leider !!!
Antwort