| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Dün aksam onlar"laydik !!!
Dün aksam gene onlar"laydik... Ayni 6 Kasim 2002"de oldugu gibi... Onlari görmesek de, bizimle birlikteydiler dün aksam... Dün aksam hepsi Kadiköy"deydi, fiestaya katilmak icin... Bayragi beraber salladik Yula"yla... Pankarti beraber astik Ozcan"la... Manol"un sekerlerinden yedik, her gol sonrasi... Dün panterlesen kalecimize dikkat ettiniz mi? Herkes Volkan zannederken, Cihat Arman oradaydi iste... Tomas"in hirsi yaninda kosan Yilmaz Sen"den bulasmisti... Luciano tekmelere kafasini sokarken, Basri"ye bakiyordu gururla... Galibiyet golünü atan Hüseyin degil miydi, sari saclariyla... Ya Didi"ye ne demeli? Tam zamaninda fisildadi Daum"un kulagina Rebrov"u oyuna sok diye... En büyük Fenerbahce"linin gülen yüzüne dikkat ettiniz mi hic? Nasil da isitti ortaligi simsicak nefesiyle... Sükrü Saracoglu, protokol tribününde tebrikleri kabul ederken ne kadar magrurdu... Gözlerinden akti yaslar, gorünce adini dört bir tarafta... Islam Cupi daha bir keyifle oturuyordu basin tribünündeki koltugunda... Ne de olsa kendi adini tasiyacakti artik, en sevdigi mekani... Kafasinda kurarken mac manzumesini, Anlatmak icin dün gelemeyenlere, Hayalinde bir kadeh raki vardi, En sevdigi Fenerbahce sofrasinda... Dün aksam ben onlar"laydim Kadiköy"de... Yüksel Özer Kaynak: www.fenerbahce.org |
|
|||
|
|||
![]() güzelmis
|
|
|||
|
|||
![]() also erstens..wie kann man nur an den Rausschmiss solch eines grossen Trainers wie ihn zu denken ?!?
Auf einigen Gala-Webseiten in der Foren wird öffentlich und oft ohne respekt über seinen rausschmiss diskutiert.. Der Mann ist menschlich super ok.. Ich finde das scheisse,weil der Mann zu aller erst für gs als auch für die Türkei grosses geleistet hat.Da kann man ihm doch mal 2-3 jahre für den aufbau einer neuen starken mannschaft gönnen. Und ich finde nicht das sein taktischer fehler dafür gesorgt hat das fener das derby gewonnen hat sondern die mannschaft ist einfach nicht gut genug für grosse spiele.. und zweitens,,und so ein kader wie ende der 90er kriegt man nicht mal so immer wieder..hagi fehlt,emre fehlt,das merkt man..sogar als Fenerli ! Hep Destek Tam Destek für Fatih ihr Gala Fans. |
|
|||
|
|||
![]() alir maci bjk
|
|
|||
|
|||
![]() ne dalgasi,,,dalga deniz"de var ,,,ben saka diyorum sadece...=)
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ich sehe das spiel nicht so positiv
chancen 30% sieg, 10 % unentschieden 60% niederlage |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() wird auch immer so bleiben!!!
was kann er dafür..wenn er nicht die spiele bekommt..die er will....mal sehen wie es mit einem neuen präsidenten passiert... hoffe nicht das diesmal canaydin gewählt wird..er mit seiner fair-play-politik... sanki o kurtaracak fair playi... |
|
||||
|
||||
![]() Lucescu"ya bir haller oldu... İstanbulspor Beşiktaş’ı 2 - 1 yendi ama, Kartal Rumen hocanın hatası yüzünden Samsunspor maçından sonra bir kez daha hükmen yenik sayılacaktı. Sahaya 6. yabancıyı sürmeye hazırlanan Luce’nin yanlışını, Sinan Engin düzeltti.
Yasin"i oyundan almak isteyen Lucescu, 53. dakikada Ilie’yi yanına çağırıp "Hazır ol" dedi ve değişikliği Engin’e bildirdi. Ancak bu sırada sahada 5 yabancı vardı. Engin, Lucescu’yu "Sahada 6 yabancı olur. Hükmen yeniliriz" diye uyarınca, Rumen hoca "Haklısın. Düşünemedim. Ümit’in yerine Sergen girsin" dedi. Ilie ise 66’da Ahmed Hassan’ın yerine oyuna dahil edildi. Bilindiği gibi bir sezonda iki kez hükmen mağlup olan takım otomatikman bir alt kümeye düşüyor. Sinan Engin"in son anda uyanık davranması ile 101 yıllık Beşiktaş küme düşmekten kurtuldu. Star denkt ihr...das besiktas echt absteigen würde? |