| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() schreienden und bier stinkenden werder fans die auf dem weg zu einem spiel sind nicht anfauchen!!!
da sagt mir doch einer ey dein landsmann ümit spielt auch bei uns!!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ...Kimse birsey yazmamis, herifler konvoy yapiyorlar galiba, herneyse bu yüzden yazmak icin girmedim,
Bütün Fenerlileri tebrik ederim, Hak etmediniz ama kazandiniz, bende gentelmen bir GALATASARAYli olarak Galibiyetinizi Kutlarim, ama nereye kadar??? Gicik vermediginiz sürece ister konvoy yapin, ister simdiden Sampiyonlugunuzu kutlayin, Adam gibi dogru dürüst Kutlayin Sevinin!!! Baska diyecegim yok!!! Selamlarla & Saygilarla Turkishboy17!!! |
|
|||
|
|||
![]() Bende kutlarim tüm Fenerbahcelileri..
Ama bencede hak etmediler, neyse. Önemi yok. Sevgilerimle |
|
||||
|
||||
![]() Kardesim ne dir bu ya Lucescunun yaptiklari
halen gecmis bana onu savunuyorsunuz gecen haftada dedim size bu adamin oyun anlayisiyla besiktas cok sey kaybeder diye ama beni ozaman nankörlükle suclamistiniz Ilk basta sampiyonlar liginden bizi mahrum etti sonra türkiye kupasindan elendi simdi Uefada elden gidiyor liderlikte gitti Sampiyonlukta gidecek Lucescu bu kafasiyla daha cok sey kaybettirecek besiktasa Sezon basinda yönetim yildiz forvet alalim dedi kendisi karsi cikti Neymis yok takim icinde dengeleri bozar Ilhan mansiz bize yeter dedi bakti ondan bir bok cikmayinca sati verdiler Ahmet dursunu gönderdiler Sonra gidip kendi vatandasi illi"yi aldirdi Bir götü boklu iliyle sampiyon olacagini uefada final oyniyacaginimi sandin lucescu sen daha cok hayal görürsün Ahmet hassan gibi oyuncuyu sen yedek oynat Sergen yalcin gibi kondisyonu olmayan birini her mac ilk 11 de oyuna sok offff be yeter beee geri zekali adami cildirtma |
|
|||
|
|||
![]() bende besiktasli olarak fb"yi kutlarim,
tebrik ederim. önemli olan 1.) spor kazanzin! 2.) dostluk kazansin! 3.) besiktas ... saygilar |
|
||||
|
||||
![]() dua et bu yaziyi daha simdi okuyorum mactan önce okusaydim sana telefonunu yedirirdim
![]() neyse gecmis olsun ![]() |
|
||||
|
||||
![]() es eigentlich mittlerweille nach 1 Jahr jeder wissen müsste:-)
|