| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ben Kritik icin hazirim ve Türkiyiye elbette herkez elestire bilir.Ama hersey seviyeli olmasi lazim.Yok biz Türkler vatan ve bayrak sevmekten ahmak olmusuk falan filan gercekten yeter yani...
Adam beni bir kac cocuklan esitliyor ve bilmiyor benim kim oldugumu. Ama sen haklisin kiskitmasini cok iyi biliyor... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() denir öylelerine... bir Teröristen acayip Islamist olur... yada bir dinsizden asiri sag dinci olur...
Ve bir Kürtten kanaatimce kolay kolay bir sey olmaz... bu benim hayat tecrübem.... olay birazda genetik..... insanoglu katil yada Terörist olarak dogmuyor... bazilari onlari Terörist olrarak yetistiriyor..... Kürtler su anki haliyle ABD ve AB usakligi yapiyorlar... baska bir sey degil.... günün birinde kiclarina tekme yiyecekler |
|
|||
|
|||
![]() adamlarin üzerinden sihlari asiret reisleri gecip duruken ses yok... birde kalkip devlete laf atiyorlar...
Benim sahsi kanaatim Kürtler devleti anlayacak kadar beyinli degiller.... devleti sadece Asiret Reisinden ibaret sayiyorlar... hem yemek vericileri hede Allahlari |
|
|||
|
|||
![]() aus und vorbei.....
TR su aniyla girmeye ugrasmiyor zaten... Bakalim sonu ne olacak |
|
||||
|
||||
![]() islemeye gittiklerinimi sandin?
Bece oyunu akil bozar. bence türkiye gecikti. acaba neyde? |
|
||||
|
||||
![]() abd türkyeye sevap islemek icin gitti oraya..
bak türk kardeslerim senin kürtlerin yetmez,onlari bastirdigin yetmez ben bir de sana irak kürtlerini ve kerkük petrollerini vereyim!!! hahah yaw bu türkün kafasi nasil calisiyor merak ediyorum.. nasil bir mantik, nasil bir rasyanalite kocum sen dekart,kant falan okumadin mi? yoksa hep mehter marsi dinleyip,kimiz icip iman mi tazeledin?? muahahaha |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bu yüzden zengin Petrol bölgelerini ne kadar destabilisieren edere o kadar onlarin karina, cünkü deforme ve destabilise edilmis bir Islam yada Arap toplulugu hic bir zaman kendi mallari yada Petrol kaynaklarini kontrol edecek ne güce nede beyine sahip olamaz...
Bu olayda, iste bu devletler tarafindan, kendi sahsi cikarlarina ugruna kullaniliyor... Kürtler ise sadece bir maryonet yani amaca degil sadece arac... neyin araci bölgeye Terör ve benzeri hava basmalar yaymak... Su aniyla ekisi gibi kürtler ABD ve AB nin usaklaridir... otur diyorlarsa oturuyorlar kalk diyrolarsa kalkiyorlar ve bol bol abileri sayesinde hava basiyorlar... Ben her zaman derim... Kürtler sabun gibildir, tehlikelidirler sahtekardirlar her nerde bir kar görürlerse asaletini akrablarini, dostlarini her seyi satarak hemen oraya kosarlar..... Olay genetik olaydir.... bizim Türk genetiginde vatan sevgisi ve ayni zamanda hürlük vardir..... araplarin kandinda kendilerini büyük görme aliskanligi var... Kürtlerin ise arada dolasan masalardan düsecek kiritilari alma pesinde bu sebeple durmadan onun bunun bacagina yaslanan bi rtutum icerisindeler... Olay asalaetten galen ve Genetiklesmis olaydir |