| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Kendi elimle Sabanin bir Resimini cekerim ;-)
Hehhehehehehehehehe |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Der Ausschliesser ist im Dienst!
"Rezilbahce" (ve daha ne hakaret) denildigi zaman hos oluyor! "Lächerlicher Haufen" gücüne mi gidiyor? Burayi Halunke Ulusoysuz yönetmiyor! Her sey Galatasarayin istedigi gibi olmaz. Aslinda senin kendine dikkat etmeni tavsiye ederim. Burada mod"sun, ona yakisik konus! 6alatasaray kötü durumunda Fenerbahceliler sorumlu degil! Git Faruk Süren kiz! O satti AIG"ye !!! Nasil keyif ilen Fenerbahce ilen zamaninda alay ediyorsan, aynisini kendin de tahamüll et! Baska türlü yapmak istiyorsan düsüncelerini antifenerbahce.net"de yaz! Sana belki daha uygun gelir! Al" NOT: ben kendim icin yazdim! baskasini müdaafa etmek icin degil! Ben tek senin yazini okudum! Original Thread"i okumadim! |
|
||||
|
||||
![]() es witzig findest?
Du hast selbst schon vermeintlich "WITZIGERE" "Beiträge" verfasst! Also lebe damit oder lies es nicht, Herr alleiniger Fußballexperte! al" |
|
||||
|
||||
![]() zaten tutmaya calisiyoruz!
Daha 3 adim önde ;-) al" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() a)
"Taraftar derbiye döndü" (Fanatik gaztesi) - 2 bin 750 adet bilet istiyoruz. - Maç saati 16.00?ya alýnmasýný istiyoruz. - Olimpiyat Stadý?nda güvenlik gerekçesi ile 10 bin kiþilik yer boþ býrakýldý. Ayný güvenlik boþluðunu mutlaka biz de istiyoruz. Niye acaba ? Nedeni b)"de b) Galatasaray - Konya maci - 150 bilet satýldý! - kombinelerle birlikte 1000 kiþi izledi Galatasaray Futbol takimi buna alistigi icin galiba ayni manzarayi Fenerbahce Sükrü Saracoglunda da istiyor. ;-) LOL Benim tek korktugum yine Saban"in böyle harika BILINCLI bir (belki de 6 !!!) gol atmasi!!! muhahahhahahahahaha Machi kendi gözleriyle seyredecek adam ;-) (sakin bu sefer cim6omlular bagirmasin mac sonunda "POTA NEREDE" hehehhehehhehe ;-) |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() nerv nicht mit deinen dämlichen beitrgägen...git kendi forumuna orda yaz...erzähl den leuten was bei fenerbahce tv läuft.
|
|
||||
|
||||
![]() benim yazisim arkadasaydi..das interessiert dich ja nicht ...
labber mich nicht mit deinen kommentaren voll...cekemem seni |