Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.02.2004, 08:01
Benutzerbild von berkkant
berkkant berkkant ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gercekten de öyle, 2005 Istanbul un yili

ohne Text
Alt 06.02.2004, 11:04
unknown

Standard yolun acik ola ilhan

ne kadar salaklik yaptiysandan, besiktasin yildizlarindansin her zaman

eee bundan sonra gelecek yeni starlara yollari acik olsun...
Alt 06.02.2004, 11:05
unknown

Standard kazim kanat alman-türklerine küfür

ediyor resmen yaaa..

protesto etmek lazim böylesini, iste buyurun yine size bi ayirimcilik....

"İLHAN MANSIZ GİTMEDİ, GÖNDERİLDİ"

SABAH GAZETESİ SPOR YAZARI KAZIM KANAT, BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU"NUN İLHAN"I GÖNDERDİĞİNİ İDDİA ETTİ.

Mansız gitmedi, gönderildi!

Kesişme noktası şurası; İlhan Mansız güzel yüzünü gösterdigi imajıyla Japonları çılgına çevirdi, kendisini sevdirdi. (Saçları, reklam filmi, sevecenligi ile...) İlhan Mansız çirkin yüzünü gösterdiği imajıyla Türkiye"yi de çılgına çevirdi, kendisinden nefret ettirdi. (Hakeme isyan ve oyundan atılma. Takım arkadaşlarıyla uyumsuzluk, yalnız adam olma...) Gelinen nokta ve çözüm en iyisi; Beşiktaş"ın Mansız"ı Japonya"ya satması harika bir karar. Beşiktaş yönetimi İlhan Mansız"ı Japonya"ya pazarladı, iyi parayı da bulunca gönderdi. (Nihat Kahveci iyi paraya satıldı, dönerse baş tacı. Mansız ise kovulur gibi gönderildi. Dikkat!...) Şimdi; Beşiktaş tribünlerinin yeni gençlik yüzlerine ihtiyaç var. Önerim şu; Aman alınacak yeni oyuncular Alamancı kültürü ile büyüyen ikinci kuşaktan olmasın da!. (Ahmet Dursun"u hatırlayın..)
Alt 06.02.2004, 11:25
Neuer Benutzer

Standard Bu Serefsizi zaten kim takiyor ki ????

Simdiye kadar hep bastaciydi Ilhan, hakemler cok üzerine geliyor falan diye nutuk atiyordu. Ne zaman Ilhan gidecegine karar verdi, basladi herzaman ki karalamalarina.

Zaten tüm Medya öyle degil mi, dogrulari yazan, konusanlar degil de, cok yazan, cok camur atan, cok konusan el üstünde tutuluyor TR de. Örnek : Kanatlipet Kazim, Doberman Toroglu, Caktigimin Ahmet, Ali Sami Alkis......
Alt 06.02.2004, 11:59
unknown

Standard Sampiyonlar Ligi finali Istanbulda

ya arkadas,bu UEFA yetkillileride kafayi yemisler.
gidipde sampyionlar ligi finalini mimari hatayla dolu olan olimpiat stadina veriyorlar.
tamam,düsünce güzel,ilk kez istanbula bir final vermek.nitekim gectigimiz aylardaki istanbuldaki terör olaylarindan sonra,UEFAnin istanbula final verip,ne türkiyenin nede bütün dünyanin terör karsisinda yilmayacagini göstermek cok güzel.
ama o atmosferiyle,atesiyle,yapisiyla güzelim fenerbahce stadi dururken niye olimpiat stadi?! )
Alt 06.02.2004, 14:18
Neuer Benutzer

Standard TRnin tek bes yildizli Stad i oldugundan

Arkadasim o Stad hic de mimari hatalarla dolu bir Stad degil. Orasi bir Olimpiyat Stadi, Olimpiyatlar bilmiyorum haberin var mi ama yaz aylarinda gerceklesiyor. Ayrica hic gitmedigini sandigim bir Stad icin sadece Fenerli oldugundan elestiri yapmani da hic tasvip etmedim.

Üstelik bu mac GS a verilmedi, Türkiye Federasyonuna bir özür (bence) anlaminda Final oynama hakki tanindi.
Alt 06.02.2004, 14:20
unknown

Standard Ja ja ja

Somit haben die ein grund uns die olympiade und die EM für die nächsten 20 jahre zu speeren hehehe
Alt 06.02.2004, 14:21
unknown

Standard Ja hoffen wir mal o.T.

ohne Text
Alt 06.02.2004, 16:25
Benutzerbild von korkuteken
korkuteken korkuteken ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

A.Gücü - Beşiktaş 1-2
D.Bakır - Konya 1-2
Malatya - Ç.Rize 2-1
Denizli - Samsun 2-0
Elazığ - F.Bahçe 1-3
G.Antep - G.Birliği 2-1
İstanbul - A.Sebat 2-0
Trabzon - Adana 3-1
G.Saray - Bursa 3-1
Alt 06.02.2004, 17:53
unknown

Standard ....

Bak arkadasim,

ben o stadi gördüm.ligin ilk macinda G.Saray-D.Bakir macinda ordaydim.kapali tribünde bile hisedilecek esinti var.ikincisi stad atmosfer acisindan ÖLÜ.ücüncüsü ben GALATASARAYLIYIM.ama ayni zamanda gercekciyim.ve su anda TR genelind terk zevk veren stad kesinlikle fenerbahcenin stadi.
Antwort