| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() sinirden gb bile kapadin
bakalaim neler yapacaksin daha iki yüzlü karaktersiz ![]() gercektne tebrik ederim 12 saat icerisinde senin gibi u dönüsü yapabilen baska kaltak yoktur bu dünyada ![]() |
|
||||
|
||||
![]() deine mama bringt es mir noch richtig bei
![]() meine mama hat nur 2 kinder, sie ist unfähig und ne niete im bett. dagegen ist deine mama ja richtige profi..... e buban zor basa cikiyo böyle azgin ve atesli gariyla. Abdeli, gac gardessiniz siz gurban? Sen Yozgatlimisin? muahahaaaaaaaa |
|
|||
|
|||
![]() Benim yer aldigim meydanin sen ne adini bilir, nede yanindan gecebilirsin.
Akil, mantik, aile egitimi, seviye, görgü, bilgi ve Terbiye gerek oraya varabilmek icin. ------------ bunlari yazan sensin hadi böyle devam et göster nasil bir aile terbiyesine sahip oldugun ![]() du und amateur? senin kadar büyük azgin bir fahise daha görmedim burda ![]() |
|
||||
|
||||
![]() gurban olim, sonram tansiyonun yökselir felc olursun....
hmmmmmmmmm? ne diyom ben ya???? sankim beynimi var felc olsun? zatim beyinden özürlü dogusdan, hani InzestEvladiya looooool Abdül, senin buban ayni zamanda Dedendi demi gurban? muahahaaaaa, sincük annadim senü |
|
||||
|
||||
![]() burda kesin yoktur benim gibisi. ama dünyayi ele alirsan cok samimi biri var dimi? ANAN
![]() hahahaaaaaaaaa, bu tam sapih ya, anasina laf yedirtmeyi pek seviyo, ellerin bunlari okurken nerede Abdeli? looooooooool |
|
|||
|
|||
![]() sinirlenme diyene bak
kizim ya da oglum..bilmiyorum hangi cinstensin..sinirlenip gb yi kapayan kimdi???? muhahahaha iki yüzlü denyo seninde abin baban aslinda biliyormusun..jetzt kann ich es dir ja sagen ich war dabei beim gruppensex ![]() |
|
|||
|
|||
![]() saziye
aile terbiyesi görmüps saziye sizin ailedeki terbiye buysa geceleri neler oluyor sizin evde bilmek istemem ![]() |
|
||||
|
||||
![]() cocukla cocuk olunur.... bende seviyesiz görgüsüz beyinsiz ve terbiyesize ayak uyduruyom
![]() muahahaaaaaaaaa VIVA Lucifer, taniyanlar bilir, Lucifer is back to vaybeeeeeeeee mucuk öptüm taniyanlarimi |
|
||||
|
||||
![]() cünkü sizin evdekilerine hec benzemez.
bak, sizde anan senin yatagina girer, buban bacinin yatagina, sonram bubanla aranizda degis dogus yaparsunuz. Bizde geceleri biz 2 kardes anamiza babamiza dua ederiz, mekanlari cennet olsun diye. Allaha sükür ederiz bize böyle mükemmel ana baba verdi diye. Özellikle senin gibi InzestDöllerini görünce artik haftada bir degil, her gün gideriz kabirlerine evlad ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ahillari olmadigu icün KOPYE cekermis
![]() cek yavrum, ben eyi bi örnegim loooool |