| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ilk yili süperdi... ondan sonra ne yapti bunu bana söylermisin.. besiktasa son iki yilda faydasi nedir... oynadigi maclarda kac gol atmistir...
yapmayin ahmetin yerine 60 yasindaki peleyi al daha iyidir ondan |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Trabzonspor Teknik Direktörü Turgay Semercioğlu, görevinden istifa etti. Semercioğlu bordo mavili kulübün yönetimiyle görüştüğünü ve görüşme sonrasında görevinden istifa ettiğini söyledi.. Tecrübeli hoca şu sıralarda basın toplantısı düzenliyor...
[03/02/2004-14:30] Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri"nde bir basın toplantısı düzenleyen Semercioğlu, Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Fenerbahçe maçının olumsuz geçmesinin kendisi ve ekibi üzerinde bir belirsizliğin ortaya çıkmasına neden olduğu belirten Semercioğlu, "Fakat ben ve ekibim başarısız değildik. Ancak Trabzonspor"da olmanın sıkıntılarını yaşladık" dedi. Fenerbahçe maçı sonrası gerekeni yapacağını belirttiğini söyleyen tecrübeli hoca, "İşte gerekeni yapıyor ve ayrılıyorum, Trabzonspor"un önünü açıyorum" dedi. Semercioğlu, takımı şimdilik yardımcı arkadaşlarının çalıştıracağını söyledi. Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() Trabzonspor"da Turgay Semercioğlu"nun istifasının ardından yeni teknik direktörün de adı da netleşti: Ziya Doğan.. Bordo mavili yönetim yaptığı görüşmeler sonucunda tecrübeli hoca ile her konuda anlaştı..
[03/02/2004-14:47] Trabzonspor Teknik Direktör Turgay Semercioğlu"nun istifa haberi ile birlikte yeni teknik direktörünü de buldu. Bordo mavili ekip, Malatyaspor"la sezona başlayan, devre arasında ise Konyaspor"la anlaştıktan hemen sonra transfer dolayısıyla anlaşmazlığa düşerek bu kulüpten de ayrılan Ziya Doğan"ı göreve getirdi. Bordo mavili kulübün Asbaşkanı Nevzat Şakar da bu gelişmeyi doğrularken, "İstanbul"daki arkadaşlarımız Ziya hoca ile görüşüyor ve büyük oranda anlaştılar" dedi. Alınan bilgilere göre de Ziya Doğan"la anlaşma kesin olarak yapıldı. Bu arada teknik direktörlük teklifinin Aykut Kocaman"a da yapıldığı fakat prensipleri gereği bu sezon bir takım daha çalıştırmak istemediğini belirten Kocaman"ın görevi kabul etmediği kaydedildi. Kaynak: ajansspor.com |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() üff ya simdi gelde ara..digital antende hehe
kac kac? |
|
||||
|
||||
![]() mondragon ve bratu disinda hepsi...
gerci petre ve tamas kalir..onlar genc lukunku zaten gitdi...batistada gitmeli prates...bir öyle bir böyle gitsin ya hehe |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|