Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.02.2004, 00:15
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard insallah gider

okadar parayi böyle kötü bir Ilhana vereni daha hayatta bulamazlar, hemen satilsin bence. Zaten takimi hicbir katkisi yok, dünya sampiyonasinda gol atti ve bu Ilhanin sonu oldu.

Ilie yavas yavas form tutuyor, seneyede söyle saglam bir forvet aldikmi is tamam.

Ahmet Dursunun gönderilmeside dogruydu ve Ilhanin satilmasida dogru olur
Alt 03.02.2004, 02:04
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ilhan Dogru olur, ama Ahmet Yanlisdi

Evet Haklisin Ilhan Mansiz takima yarari yok gitsin... gercekden iyi para...

ama ahmet cok yanlis oldu... cok cok yazik oldu... hala üzgünüm

A.D.
Alt 03.02.2004, 11:38
unknown

Standard ümit karan gelir insallah

mag den
Alt 03.02.2004, 11:52
unknown

Standard İLHAN JAPONYA"DA GİBİ!

Japonya"nın Asahi Shimbun Gazetesi, Beşiktaşlı milli futbolcu İlhan Mansız"ın Japonya Birinci Futbol Ligi"ndeki Kobe Vissel takımına transferinin kesinleştiğini yazdı. 8 milyonun üzerinde tiraja sahip ülkenin 2. büyük gazetesi olan Asahi Shimbun"daki haberde, Türk Milli Takımı"nın forvet oyuncusu İlhan Mansız"ın, J-1 Ligi"ndeki Kobe Vissel"e transferinin dün itibarıyla kesinleştiği belirtildi. Japon kulübüyle Mansız"ın menajeri arasındaki görüşmelerde ""hemen hemen anlaşma sağlandığı"" kaydedilerek, ""İlhan, J-1 Ligi"ndeki ilk Türk futbolcu olacak"" denildi. İlhan Mansız"ın, 2002 yılındaki Dünya Kupası"nda, Türkiye"nin yaptığı 7 maçta da forma giydiği ifade edilerek, ""Mansız, takımda 3 golle en fazla golü atmış ve Türk takımını ilk 3"e taşımıştı. Kupada verdiği görüntü ve sevimli yüzüyle Japonya"da da kendisine ilgi duyuluyor"" ifadeleri kullanıldı
Alt 03.02.2004, 11:53
unknown

Standard İŞTE İLHAN"İN ALTERNATİFLERİ

İLHAN MANSIZ"IN JAPONYA"NIN KOBE TAKIMINA TRANSFER OLMASI DURUMUNDA BEŞİKTAŞ BU FUTBOLCUNUN ALTERNATİFLERİNİ BELİRLEDİ.

varan ve önümüzdeki günlerde Uzakdoğu"ya gitmesi beklenen İlhan Mansız"ın yerine düşünülen futbolcular belirlendi. Siyah beyazlı kulübün transfer komitesi başkanı Hüsnü Güreli, dün teknik direktör Lucescu ile yaptığı toplantıda, transfer edilmesi düşünülen golcülerin isimlerini belirledi. Siyah beyazlıların listesinde 5 isim bulunuyor.

Hüsnü Güreli, G.Saraylı Ümit Karan, Konyasporlu Zafer Biryol, Schalke 04"ten Hamit Altıntop, G.Birliği"nden Mustafa Özkan ve Leicester City"den Mustafa İz- zet"ten birini transfer edeceklerini belirtti. Güreli, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘‘İlhan Mansız"ın menajeri ile yaptığımız pazarlık olumlu geçiyor. İlhan, büyük bir ihtimalle Japonya"ya gidecek. Alternatifleri hazır. İstediğimiz oyuncuyu alacak güçteyiz.’’

Dünya Kupası"nda oynadığı futbol ve attığı gollerle Japonların beğenisini kazanan İlhan için Vissel Kobe takımının ısrarcı olduğunu vurgulayan Güreli, ‘‘Bu transfer büyük ölçüde gerçekleşecek. İlhan"ın yeni takımında başarılı olacağına inanıyorum’’ dedi. Hüsnü Güreli, yeni takımında başarılara imza atacağına inandığı İlhan"a bundan sonra da destek vermeye hazır olduğunu vurguladı.
Alt 03.02.2004, 11:58
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard o da gelmesin

Ahmet Dursunu yolladik, Ilhan da gidecek insallah, simdi onlari yollayipta Ümit Karani almak olmaz bence, oda onlarin ayarinda bir oyuncu cünkü.

Benim istedigim söyle van Hooijdonk ayarinda isim yapmis bir golcü, Ilie nin yanina öyle bir adam alalim daha hicbir problemimiz kalmaz.

Bizde su an van Hooijdonk veya Hakan Sükür olsaydi biz sampiyonlar liginde bir üst turdaydik ve ligide büyük ihtimal simdiden bitirmis olurduk.
Alt 03.02.2004, 12:46
unknown

Standard hmm

biliyorsun morientesi kacirdi bizim salaklar
Alt 03.02.2004, 12:50
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard haklisin

gercekdennn bizde söyle ayagina gelen topu golle ceviren fistik gibi bir futbolcu lazim....

ümit karan gercekden iyi ama ondan daha iyi sinan bence yedekler arasinda...

süper bir golcu lazim ...

iliie daha cok zaman ister... insallah Besiktasimiz en hayirlisini yapar...

A.D.
Alt 03.02.2004, 13:17
airdem

Standard Ya Altintop yada M.Özkan olsun bence! o.

ohne Text
Alt 03.02.2004, 13:24
airdem

Standard Türkiye onu konuşuyor: Nobre

Fenerbahçe"ye sessiz sedasız transfer edilen ve "Bu renklere aşık oldum" diyen Nobre, 4 maçta kendisini bütün Türkiye"ye tanıttı

Daum bile şaşırdı
Marcio Nobre Sarı-Lacivertli formayı 374 dakika giydi, 4 maçta, 3 gol attı. Bu kadar kısa sürede kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırıp, tribünlerin sevgilisi olan Sambacı, Daum’u bile şaşkına çevirdi. İlk kez bir oyuncuyu çıplak gözle izlemeden aldığını ifade eden Alman hoca, Nobre’nin golleri, savaşçılığı ve kişiliğine tam puan verdi.

2.5 yıl kalacak
Yönetim de Brezilyalı’yı uzun süre takımda tutmak istiyor. Devre arasında Fenerbahçe’ye 2 senesi opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık imza atan Nobre için sezon sonunda verilecek kararı tahmin etmek hiç de zor değil. Bunlar taraftar, teknik direktör Christoph Daum ve yönetimin görüşleri. Tabii Sambacı’nın da Türkiye macerası hakkında söyleyecekleri var:

‘Forma kutsaldır’
“Taraftarlara her maçta bir kez daha aşık oluyorum. Fenerbahçeliler’e şunu söylemek istiyorum. Trabzon maçında attığım golden sonra formayı çıkardım, sahaya yaydım. Bunun anlamı şudur: Bu forma kutsaldır ve herkesin bu formaya saygı duyması gerekir. Hedef iki kupayı da almak. Ayrıca Alex ile de konuştum. Ona Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlattım.”

Kaynak: fanatik.com.tr
Antwort