| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() was für Männer ?
Ich kann mir nicht vorstellen das ein "Mann" in den Puff geht,,höchstens Waschlappen die nicht wissen das Frauen auch einen hohen Stellenwert haben wie sie selber oder gar höher... Also ich geb zu ich war schonmal in ner Stripper-Bar (aber hatte noch nie für sex bezahlt) .. und für diese kurze Zeit da,fühlte ich micht auch "nicht" als Mann.. |
|
|||
|
|||
![]() oder gar internet
MOHAHAHAHHAHAHHAA o man hahahahaaaa dein Beitrag hat schon jetzt Kult-Status Usta ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ,,entstand durch den Sex
-Bush eroberte Iraq wegen Sex -John Lennon"s requisiten sind heute so gefragt wegen Sex -die matrix ist entstanden wegen Sex -hitler schrieb sein buch mein Krampf wegen Sex -beethoven schrieb gute musik trotz schlechten sex"s ,,also hat sex eine der gewichtigsten wenn gar sogar die gewichtigste rolle im leben ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() isimmi yok abi ?
yaparsan bi isi tam yap ve bunun üstesinden gel |
|
|||
|
|||
![]() Tazmanya"da kadin ölen kocasinin cinsel organini boynuna asmak zorunda
..hm Peinlich aber peinlicher wirds wenn noch ein stümmelchen war ;-) Guam"da bakirelerin evlenmesi yasak. Bunun için kizlar bekaretlerini para karsiligi bu isi yapan kisilere bozduruyor. ..hehe Massenauswanderung nach Guam ;-) hey Jungs die die auf Jungfrauen fixiert sind :ö) Ihr braucht nur ein 3 Monats Visum :-) Arizona"da patlak lastikli otomobil içinde sevismek yasak. Kurala uymayan ön koltukta sevisen 25, arka koltukta sevisen 50 $ ödüyor. .. also immer schön Ersatzreifen mitführen in Arizona :-) Gine"de evli kadini bastan çikaran adamin el ve ayak parmaklarindan biri kesiliyor. Kesilen parça iliskiye giren kadina yediriliyor. ..iiigitte gitttt Frauen beim ANbaggern erst vergewissern das er keinen Trauschein hat Guyana"da banyoda sex yaparken yakalanan çiftler önce boyaniyor, sonrada bir essegin arkasina baglanarak sehirde gezdiriliyor. ..welche Farbe wohl ?? hehe gelb rot wäre doch passend oder :ö) Laos"da kadinlarin ayaklari en erotik bölge kabul ediliyor. Bu nedenle kadinlarin ayaklarini göstermeleri yasak. ..So so der Ursprung des Fussfetischisten kommt also aus Laos :-) Amboyna adasinda ürünün az olacagi belirlenirse, erkeklerin günes batiminda çiplak olarak tarlaya gidip ekinlerin arasinda masturbasyon yapmalari gerekiyor. ..Gott bloß nichts Importiertes aus der Insel kaufen *pfui* |
|
|||
|
|||
![]() Metroseksüellik
ney biliyormusunuz bakim ? bende bilmiyordum da benim Metroseksüel arkadasim bana süledi yaa simdi Erkek lerde kendilerine bakan mesela Saclarina Jöleleyen her Hafta Berbere giden manikür Pedikür yapan Kas aldiran yerine göre Trasini baska yerlerine de yapan Erkekmis hm daga ne Erkek cesitleri gelcek bakalim :ö) |
|
|||
|
|||
![]() Tasfirinlarin ;-)
Aldatma !! hic bir Spor dalinda bu kadar Adrenalin kayib edmiyormus bir Erkek ve Erkek Sporu olarak basta gelen Popüler bir dalmis ! demek Erkek lerde Kalbkriz Riski ondan bukadar büyükmüs! Yasiniz gectikce Spora yani Erkek Sporuna ara vermeye veya daha effektiv birakmaya bakin bence ;-) heeh söylemis olim bu Riskler 30 Yasindan itibaren cogaliyormus ;-) |
|
|||
|
|||
![]() bugün öyle gezinirken Ibnistan Forum u ile karsilastim önce düsündüm ibnistan? Kürdistan dan mi geliyor acaba diye baktim ney cikti dersiniz Ibnistan = Ibne yaw birde ben Ibne lafini kötü bilirdim ama Adamlar kabulleniyor ve mesela passif gey aktiv gey ariyor diye yazilar yaziyorlar !! neden mesela Homo Forum olamazda Ibne Forum oluyor ???
|
|
|||
|
|||
![]() Ibne Forum hehe bazi Konulari baya Ilgince ama neyse size Tr deki Örgütlerin Isimleri bende
hehe sözüm Meclisten disari ama Lighty lerim benim ( Aliconda, Brat ) *gucktmaaa* Anadolu Ayıları Türkiye Ayıları Legato Kaos GL Ayi okuyunca benim Ayiciklar acaba bu Örgütlerde üye filanlar mi ???????? |