Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Unterhaltung & Fun

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.03.2004, 11:55
Benutzerbild von edelstahl
edelstahl edelstahl ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yatak-odasi-dolabi

KADIN YATAK ODASINA BIR DOLAP ISMARLAMISTI. DOLABI MONTE EDIP GITMISLER. EVIN TAM YANINDAN TREN YOLU GEÇIYORMUS. TREN GEÇERKEN DOLAP EN UFAK PARÇASINA KADAR DAGILMIS. KADIN SINIRLE HEMEN SIRKETI ARAMIS. BIR TAMIRCI GELIP DOLABI TEKRAR MONTE ETMIS. ADAM GITTIKTEN BIR SÜRE SONRA GENE TREN GEÇMIS VE DOLAP TEKRAR PARAMPARÇA. KADIN BU SEFER ÇOK KIZMIS, MÜDÜRLE
KONUSMAK ISTEDIGINI SÖYLEMIS.

GENEL MÜDÜR OLAYI DINLEDIKTEN SONRA "HANIMEFENDI, INANILMAZ BIR SEY, DURUMU BIZZAT GELIP BEN INCELEMEK ISTIYORUM", DEMIS.

GENEL MÜDÜR EVE VARDIGINDA DOLABI KENDI ELLERIYLE MONTE ETMIS VE "BU SEFER DOLABIN IÇINE GIRIP BIR TRENIN GEÇMESINI BEKLIYECEGIM,
SORUNUN NE OLDUGUNU KENDI GÖZLERIMLE GÖRMEK ISTIYORUM" DEMIS VE GIRIP DOLABIN IÇINDE BEKLEMEYE BASLAMIS. GENEL MÜDÜR DOLABIN IÇINDE BEKLERKEN, KAPI ÇALMIS VE KADININ SAPIK KOCASI EVE GELMIS. ADAM ZATEN ÇOK SINIRLIYMIS.

YATAK ODASINA GIRIP DOLABI GÖRÜNCE: "BU DOLAPTA NEREDEN ÇIKTI, LAN?" DIYEREK DOLABIN KAPISINI AÇMIS. GENEL MÜDÜRLE YÜZYÜZE KALINCA IYICE ZIVANADAN ÇIKMIS, SILAHINI ÇIKARTIP MÜDÜRE DOGRU BAGIRMIS: "SENDE KIMSIN, LAAAAN?".

GENEL MÜDÜR ÖDÜ PATLAMIS BIR SEKILDE: "SIMDI TREN BEKLIYORUM DESEEEEEEEEM ... INANMIYACAKSIN"
Alt 17.03.2004, 11:59
Neuer Benutzer

Standard TEMEL"IN KALDIGI OTELDE BIR YANGIN

TEMEL"IN KALDIGI OTELDE BIR YANGIN ÇIKMIS, EN ÜST KATTA ÜÇ KISI KALMISLAR. KURTULUS YOK. BAHADIR ELINE GEÇIRDIGI BIR SEMSIYEYI AÇIP ATLAR. SEMSIYE PARASÜT GIBI GÖREV GÖRÜR VE BAHADIR SAG SAGLIM YERE INER. BUNU GÖREN IDRIS"TE BIR SEMSIYE KAPIP ATLAR, O DA KURTULUR. ARADAN BIR DAKIKA GEÇMEDEN YERE BOMBA GIBI BISEY ÇARPAR (BIZIM TEMEL). HEMEN YANINA KOSUP "NE OLDU" DIYE SORARLAR.

TEMEL: "SEMSIYE BULAMADIM, AMA DOLAPTA YAGMURLUK VARDI!"
Alt 17.03.2004, 12:05
Neuer Benutzer

Standard Pinokyo! :-)))

Ateşli bir aşk gecesinden sonra, Pinokyo"nun kız arkadaşı şikayet etmiş.

"Bir daha seninle sevişmeyeceğim! Fena halde tahriş ediyorsun! İçime kıymıkların saplanıyor."

Pinokyo doğru babası Gepetto"ya koşmuş.

"Bir çare bulmazsan, derdime hiç kız arkadaşım kalmayacak" diye.

"Çare basit" demiş Gepetto. "Sana sadece bir parça zımpara kağıdı lazım"

Aradan birkaç hafta geçmiş. Gepetto Baba Pinokyo"ya rastlamış yolda.

"Nasıl gidiyor kızlarla hayat şimdi, evlat?" diye sormuş.

"Kızlar mı?" demiş Pinokyo. "Ha ha haaa ...
Kızlara ihtiyacı olan kim ki!?"
Alt 17.03.2004, 12:15
Neuer Benutzer

Standard Maho ağa

Maho ağa, dağ, bayır gezerken bastığı yere dikkat etmez ve uçurumdan yuvarlanmaya başlar. Çizgi filmlerdeki gibi, uçurumun yarısında bir ağaç parçasına zor tutunur. Kendine gelince var gücü ile seslenir:

"Ula ... yoharida kisme yoh miiiii?" sadece sesi yankılanmaktadır.

Aradan biraz zaman geçer. Bir gayret daha: "Ula ... yoharida kisme yoh miiiii?" Hiç ses soluk yoktur.

Epey zaman geçer. Hava kararmaya, tutunduğu dal çatırdamaya başlamıştır. Zaten kolunda da mecal kalmamıştır. Son bir gayretle ve bağırmaktan kısılmış olan sesi ile:

"Ula, ula ... yoharida kisme yoh miiii ula?"

Derken, nereden geldiği belli olmayan, içinden mi, dışından mı bir ses duyar:

"Ben varım!"

Gözleri parlamış ve azıcık can gelmiştir Maho ağaya: "Ula ... sen kimsin ki?"

"Ben seni yaratan Allah"ınım."

"Bana bir çare, Allahım, ne olur."

Allah: "Saatlerdir orada sabırla ve isyan etmeden bekledin, ey kulum. Bu sabrının mükafatı olarak senin bütün günahlarını affettim. Bırak elini ve gel cennetime ...!"

Maho ağa azıcık düşünür: "Ula ... başka kimse yohmiiiiiii ...?"
Alt 17.03.2004, 12:19
Neuer Benutzer

Standard Ceyn ve Tarzan

Ceyn ormanda Tarzan"la ilk karsilastiginda ondan cok etkilenir ve yasamini sürdürüs sekli üzerine uzun bir sohbete dalar. Sonunda konu cinsellige gelir ve Ceyn sorar:

"Peki Tarzan, seks konusunu nasil hallediyorsun?"

Tarzan: "Seks ne olmak?" der.

Bunun üzerine Ceyn detayli bir sekilde anlatir.

Tarzan: "Haaa", der. "Tarzan agac deligi kullanmak."

Ceyn bunun yanlis oldugunu söyler ve dogrusunu göstermek icin soyunur. Cirilciplak kalinca yere uzanir, bacaklarini acar ve:

"Dogru yer burasidir, Tarzan!", der.

Tarzan da soyunur, Ceyn"e yaklasir ve Ceyn"in orasina korkunc bir tekme atar. Ceyn aciyla firlar ve dakkikalarca yerde inler durur.
Sakinlestikten sonra sinirle Tarzan"a döner ve sorar:

"Neden yaptin bunu, ulan Tarzan???"

Tarzan: "Tarzan kontrol etmek; ari var mi?!"
Alt 17.03.2004, 12:22
Neuer Benutzer

Standard Sihirbaz ve yasli amca ... :-)))

Bir sihirbaz çok büyük yeteneklerinin olduğunu idda eder ve de derki "Ben kaç yaşında olursa olsun, erkeklerin istediğim zaman sikini kaldırır indiririm!".

Millet inanmaz ve 15 yaşında bir kaç erkek çocuk getirirler.

Adam "hokus" der, sikler kalkar, "pokus" der, sikler iner.

Millet hemen atlar "eee tabii bunları yaparsın, işki 20 li yaşları yap!"

Adam "tamam" der, "çağırın!". Üç beş kişi gelir. Adam "hokus" der, sikler kalkar, "pokus" der, sikler iner.

Millet der "eee bunlarda delikanlı adamlar, kalkar elbet. Sen bi de 50 li yaşları kaldır!"

Üç beş kişi gelir. Adam "hokus" der, sikler kalkar, "pokus" der, sikler iner.

Millet şaşar kalır.

Kenarda olayları izleyen 90 yaşında bir yaşlı amca hemen müdahale eder. "Yiğen, yiğen, bunları kaldırıp indirmek marifet değil, iş ki benimki ni kaldır der!".

Adam da "tamam amca, gel!" der. "Hokus" der, amcanın siki kalkar hemen.

Bunu gören amca hemen cebinden silahını çeker ve der ki "POKUS DİYENİN AMINA KORUM, ONA GÖRE!"
Alt 17.03.2004, 12:35
Neuer Benutzer

Standard Bos paket ...?

Adam 3 yasindaki kizini, gayet pahali bir hediyelik kaplama kagidini ziyan ettigi için azarlamisti. Küçük kiz, koskoca bir paket altin yildizli kagidi bir kutuyu egri bügrü sarmak için kullanmisti ...

Yilbasi sabahi küçük kizi, paketi getirip: "Bu senin, babacigim" dediginde çok üzüldü.

Acaba gereginden fazla mi tepki göstermisti kizina. Bir gece evvel yaptigindan utanarak, kutuyu açti. Fakat kutunun içi bostu. Kizina gene çikisti:

"Birisine bir hediye verdiginde, kutunun içinde bir sey olmasi lazim. Bunu da mi bilmiyorsun, küçük hanim?"

Küçük kiz gözlerinde yaslarla babasina bakti. "O kutu bos degil ki, baba! Içini öpücüklerle doldurmustum!"

Babasi o kadar çok üzüldü ki, kostu, kizina sarildi. Beraberce agladilar.

Adam o kutuyu ömrünün sonuna kadar sakladi. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya kosar, içinden minik kizinin sevgi ile doldurdugu hayali öpücüklerden birini çikarirdi.

Aslinda bütün insanlara böyle bir kutu mutlaka verilmistir. Zor zamanlarda bu kutuyu çikarip içine bakabilmeyi basarmak, mutlulugun anahtarlarindan biri olsa gerek.

Umarim hayat boyu zor zamanlarinda sizi mutlu edebilecek, böyle sayisiz kutulariniz olur. Birini ben gönderiyorum size.
Içini dostlugumla, sevgimle doldurdum ...

Onu iyi saklayin!

☺☺☺
Alt 17.03.2004, 13:30
Benutzerbild von des
des des ist offline
Neuer Benutzer

Standard lalala...

<a href="redirect.jsp?url=http://gar.keine.lust.mich.anglotzen.zu.lassen.doppelnull .net/user/index.php" target="_blank">http://gar.keine.lust.mich.anglotzen.zu.lassen.doppelnull .net/user/index.php</a>
Alt 17.03.2004, 13:49
Benutzerbild von lala1
lala1 lala1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard tam geldiler ha ? o.T.

ohne Text
Alt 17.03.2004, 13:55
Benutzerbild von lala1
lala1 lala1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard .... insanlar büyüdükce bencillesiyor

fantazi kalmiyor
incelik kalmiyor
mutlulugu saadeti baska yerlerde ariyor gibi ...

halbuki bir cocugun gülümsemesi -
bir karsiliksiz emek artik gecerli olmuyor...

biz artik sade güzelliklerden sevinemiyoruz, hersey güncellesdi ...

Bir taze askin ilk öpücügü bile özel kalmiyor artik - degil ki, sevgili EDELSTAHLcim, bir kutu hayali öpücükler özel olup deger kazansin!
Antwort