| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() HEy ERDEM . BJKLILERin kalbi buyuktur.. seni de aliriz aramiza.. oyle bir sahip cikar, severiz ki.. BJK sevgisinden kara kartallar misali ucarsinnnnnnnnnnn .. dunyan degisir.. iste oyle bir durum!! TRansferlere her zaman acigiz.. NE VAR NE YOK GELIRIZ PESINDEN! KUSSSSSSSS OLURUZZZZZZZZ YOLLARINDA TAKIL DUSER AHHH YORULURSUN!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() fener aski yenilgi ile beslenen bir ask
cimbom aski ise devlerin askidir :-) |
|
|||
|
|||
![]() Sen yürümeyi ögrenirken, ben BESIKTAS BESIKTAS diye sokaklarda bagiriyordum!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() özür kartal AIRDEM! Missverständniss!!! Ich dachte du bist ein Feind?!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() HHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM YAPARLAR DIKKAT"!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() bunu acikca söylüyorum ya arkadaslar en son yenildigimiz mac haksiz vede penaltimizin verilmedigi trabzon maci... bu mactan sonra bizi kimse yenemedi... peki bunu kim basarabilir? bunu söylermisiniz?
|
|
||||
|
||||
![]() bakalim antep macinda hakemler durdurabilirmi yine tahminim 1 kirmizi kart verir hangi hakem maci yönetirse ayni almanya gibi olacak bu durum wettskandal und BJK manipulieren.
|
|
||||
|
||||
![]() Cuma aksami antep deplasmanindayiz, bu serefsizler bizim maca köpek gibi asilacak, gs macinda golleri hediye etmislerdi gs ye.
Tümer ve Ronaldonun olmamayisi büyük eskiklik bana göre cünkü ikiside cok formdaydi. Ama onlarin yerlerini Koray ve Sergen doldurur bence. Umarim Ahmed Hassan ve Ahmet Dursunda bu macta oynar. Herseye ragmen maci alacaz bence |
|
||||
|
||||
![]() hi,
krasse scahe, schaut mal in der gestrigen ausgabe von tercüman rein..dort sollen einige besiktas fussballer dabei erwischt worden sein...als sie ein gayclub betraten.....und zwar der torwart ramazan und ibrahim akin...unglaublich...schwule bei besiktas... |