| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() >>>>>>>>>>>>>>>>&g t>>>
"Duaya ihtiyacımız var" Ligde Konya şoku yaşayan Trabzonspor"da Başkan Atay Aktuğ, Diyarbakır"ı nasıl yeneceklerini açıkladı: "Biraz şans ve taraftarın duası..." <<<<<<<<<<<<<<<<&l t<<< Birakin artik futbolu! Sahada bari namaz kilin! LOL Ne günlere geldi türk futbolu! Al" |
|
|||
|
|||
![]() ali sende tam yaptin ha:-)
|
|
|||
|
|||
![]() göreceksin
trabzon kesin halleder sizi |
|
||||
|
||||
![]() ajansspor.com dan:
Lucescu: "Kalmak istiyorum !.." Lucescu, farklı yenilerek kupa dışındaki kaldıkları Gaziantepspor maçı sonrası rakiplerini övdü ve "Hakettiler" dedi.. Samsunspor maçı sonraki "Gitmeyi düşünüyorum" açıklaması ve Ahmet Çakar"la kapışmasına da değinen Rumen hoca, çarpıcı yorumlar yaptı... [28/01/2004-23:07] Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu Gaziantepspor"un akıllı oynayıp turu geçmeyi hak ettiğini söyledi. Rumen hoca maç için yaptığı yorumunda ""Rakibimizi tebrik ediyorum. Hem çok iyi mücadele ettiler, hem de akıllı oynadılar."" derken söyle konuştu; ""Bizden daha agresiflerdi. Biz ise maçın bazı anlarında çok iyiydik, ama bu anlarda gol atmayı başaramadık. Kötü olduğumuz anlarda ise yaptığımız her hatada gol yedik. Futbolcularımın konsantrasyon eksikliği vardı."" Lucescu, Samsunspor maçı sonrasında yaptığı açıklama ve bir televizyon programına katılmasını hatırlatarak, şöyle devam etti: ""Türkiye"yi ve Türk futbolunu çok seviyor ve burada kalmak istiyorum. Pazar akşamı, maçın duygularıyla yüklüydüm. Ayrıca, bir televizyon programına katıldım. Hem maç sonrasında yaptığım açıklamalar, hem de televizyon programına katıldığım için hatalıyım ve bunun için özür diliyorum. Ne yazık ki, benim ruh halim göz önünde bulundurulmadı. Bu hassas konuda bir daha konuşmayacağım. Bu arada, özellikle becerikli futbolcular kendi kafalarıyla oynamamalı. Böyle olursa bu futbolcuları geri kazanmak zor oluyor. Ayrıca, hiç kimse benim söylediklerimin dışında yazılanlara inanmamalı. Sadece benim söylediğim şeylere inanılmalı."" |
|
||||
|
||||
![]() Lucy:"Futbolcularimin konsantrasyon..."
Önerim: Istanbulspor-Fenerbahce macini tartis! Istanbul niye yenmedi diye. Yoksa niye o macta hakem TERORIST Fenerbahceli oyunculari sahadan atmadi diye! Lucy: "Ne yazık ki, benim ruh halim göz önünde bulundurulmadı. Bu hassas konuda bir daha konuşmayacağım. Bu arada, özellikle becerikli futbolcular kendi kafalarıyla oynamamalı. Böyle olursa bu futbolcuları geri kazanmak zor oluyor." "RUH HALIM", simdi gülelimmi aglayalimmi ? Sen centilmenlikten, büyüklükten, fair playden sorumluluktan bilmemneden bahseden degil misin? O zaman sana da gecerli! Böyle akilli beyanatlarini artik git Ceausescunun Romanyasinda yap! Kurnaz herif! Al" |
|
||||
|
||||
![]() selam......
Arkadas.. simdi sen diyeceksinki kim bu ? niye bana yaziyor delimi yoksa sapikmi diyecen .... demiiiiiiiiii ??? yaaaaaaa ben bilirim isde :-))) yok delide degilim sapikda..öylesine yazdim diyecem ama yalan sigmis olurum.....öylesine yazmadim yaniii önemli ve Flas flas haberim varda onun icin yazdim yaniiiiiii :-) kisaca..... .Birol2004.foru.de ohhhhhh beeeeee sonunda yazabildim....oraya bir TIKLI ver diyecektim ayiptir sülemesi..Hadi bir sahmet tiliver bakalim beyenecekmisin..devamli yeni siteler ekleniyor ona göre yani :-) dankeeeeeeeee.. bana TIKLADIGIN icin yani seyyyyyyyy HP yaniiii.. saygilarla .. ===B!ROL=== |
|
||||
|
||||
![]() ÜBERSCHWEMMST DU JETZT JEDES FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() oder ?
hehhehehhehehehe |
|
||||
|
||||
![]() wird, wie bei meinen Pokalvermutungen hehehhehheehhehehhe ;-)
Noch ne Klatsche in der Liga ? LOL |
|
||||
|
||||
![]() O eski Trabzondangalakbaskani!!!
Adamlar bizim seyircimize tas yagdiriyor kursun sikiyor! Bizim sahamiz kapatiliyor !!!!!! Alin bu federasyonu Ulusoysuzun ve onu takip edenleri veya "Telefon acildiginda yaninda oturanlarin" basina cal! TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM !!! Sari-Lacivert-Sevgilerle Al" |