| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() TAHRIKLERE KAPILMAYIN ZATEN BELLI KARA CAHIL OLDUGU
YAZILIMLARDAN GÖREBILIRSINIZ BENCE TARTISMAYA BILE DEGMEZ |
|
||||
|
||||
![]() sözünü ettigin kisi burda belgelere bagli yazi yazan tek kisi.
senin gibiler küfürlesmekten baska sey anlamiyor. seni ben muhatap almadim, sen nerden ciktin? beni yalakalikla suclamaya calisirken sen kime yalakalik ediyorsun? |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() BENIM KIMSEYE YALAKALIK YAPMADIGIM AP ACIK ORTADA
ANCAK BURADA AYIP DENILEN SEY VAR YANI O SAHIS ISTERSE BURANIN BASKANI OLUP TEK DOGRUYU YAZAN OLSUN::: BIR LAFIM YOK O KISIYE LAFIM SANA SEN NEDEN KENDI GÖRÜSÜNÜ YAZMIYORSUNDA ISIN GÜCÜN YAG CEKMEK KENDI GÖRÜS VE DÜSÜNCENI YAZSANA GÜLÜYORUM SADECE SENIN GIBILERE |
|
||||
|
||||
![]() tahriklere kapilmak yada kapilmamak senin sorunun ancak burada seviyeli bir sekilde ilerle bu sekilde degil
birtek sen yoksun forumda baskalarida var ancak anlyabilecegini sanmiyorum. |
|
||||
|
||||
![]() elbette karsilik veremezsin cünkü hakliyim sonucta
bu nedenle ancak böyle kacamak seyler yazarsiniz komik...... BÜKEMEDIGIN BILEGI ÖPECEKSIN ;-) |
|
||||
|
||||
![]() SONUCTA YAZDIGIM IN SORUMLUSU BENIM
VE SUCLUYU ARAMAK ICIN EN SONA DEGIL EN BASA BAKILIR KIM BU SEKILDE BASLANMIS VE SORUMLUSU KIM SENDE BUNA KARISMA KONU HAKKINDA YAZACAKSAN YAZ |
|
||||
|
||||
![]() fakat yalakalik yapma!
senin görüsnde yok ortalarda, hani nerde? yahu su yazilanlara bak, insan bunlar benim vatandaslarim demeye utanacak. eger birisi cikipta bizleri temsilen seviyeli birseyler yazarsa takdir etmek durumundayiz. istersen bütün forumu dolas okunacak yazilar yukarida sözünü ettigimiz arkadasa aittir görürsün. cogumuzun yazdiklari mahkemeye gitse ceza alir, bundan hic süphem yok. her yer hakaret küfür ve karalama dolu. nach StGB sind diese taten strafbar! cogu PKK yanlisi görüsler icermekte. PKK ist in BRD verboten! ben liberal bir türküm ama, eger benim milletim haksiz yere saldiriya ugrarsa savunurum. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|