| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() oder?
medja ve onu cekemeyen kisiler... onlardan türkiyede cok... ne olursa olsun onun basardigi basarilari birdaha zor görürüz türkiyede! |
|
|||
|
|||
![]() Was ich nicht verstehe, wenn er schon aktiver Mitglied bei Besiktas ist, kann er doch so was nicht bringen!
Image?! Jetzt hat er sich ja einen Mega-Ruf verschafft! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sana karsi tavir bile koyamayacagim simdi hehhehehehhe
aynen Emre ilen Okan yaptiklari gibi ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Ama dünya capinda belkide bir numara olan bir kaleciye sans tanimamalarina anlam veremiyorum dogrusu.
|
|
||||
|
||||
![]() Ben hic bir zaman maclarda hakem olarak taraf tutmadim!
Mactan önce türk takimlarinin ve alman rakipleri ilen el sikip saka yapardim! Ve mac icinde iki tarafi da uyarirdim! Dogrusu bu mac cok ilgimi cekiyor simdi!! Bir görebilsem! Dogrusu bir taraf hakemi yerden yere vuruyor baskalari hakliydi diyor ve en önemlisi adam gecer not aliyor! Bir Fenerli yazar Ztar gazetesinde dogru yazmissa benziyor! Hakem hatali buluyor cünkü tecrübesiz diyor ona. En bastan agressif oyunculari uyaracagina, sert bir tavir sergilemis! Uyarsaydi mac baska türlü gecermis! @Erdem: BJK sitelerinde hic bir yerde yokmu o kritik anlarin özeti ? (Video ?) Selamlar |
|
|||
|
|||
![]() bildigim sitelerde sirf golleri izleme imkani var maalesef.
|
|
||||
|
||||
![]() belki daha farkli tutumum var!
UEFA Kupasina bile katilmamanin sucunu onda buluyorum! O berbat durumda takimi birakip "sakatim" dedi! Tuhafi, MILLI TAKIMDA hic birsesi yoktu! Maasini tabi aldi! Profesyonel bir Sporcu yapmazdi onun yaptigini! O yüzden ben geri istemiyorum! Isterse Besiktasa gelsin ister 6assaraya ... sizler kuvetlendirir ... onu biliyorum! Cünkü benim icin de Dünya kalecilerinden biri(-ydi) ama ben böyle "yüzü" gördükten sonra istemem! O yüzden Fatih"i istemiyorum zaten! 6assarayda oynadi diye degil! Efendi birisi degil! Tipki Samuel Johnson gibi! (Nedenini bilirsin) Ergün olsa ... ihtiyar bile olsa hemen alinir! Cok efendi birisi! Son olarak Rüstü kendi düstü ... ilaha BÜYÜK AVRUPA TAKIMINA gidecekmis!!! Tek Barcelona mi vardi??? Ali" |
|
|||
|
|||
![]() o sahada ben top oynasam kaleden kalee gol atarim. masallah o kadar rüzgar varki... sie haben die strömungslinien nicht berechnet. das stadion ist komplett falsch konstruiert. man hätte mehr gegen diese Strömungslinien was unternehemn könnenn
ne ne ne |