Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.06.2004, 16:30
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

1. Ist die Religion eine Kommunikationschnittstelle zwischen dem einzelnen Erschaffenen und dem Erschaffer.

2. Gibt es auf dieser Welt nur eins was Perfekt ist und das ist der Koran.

3. Alle Rechte und alle Gesetze von uns Menschen , sind billige Kopien und verfälschungen des einzig wahren und richtigen, des Korans.

Im Koran steht das man als Muslim seinen nächsten (Verwandte, Freunde etc.) im Auge behalten muss und sich um ihn sorgen und kümmer muss usw. , natürlich im religiösen Sinne... und wenn wir davon ausgehen das wir alle von Adam und Eva abstammen dann sind wir alle Brüder und Schwester und somit sollten wir uns um uns kümmern, deswegen diese jahrhunderte lange diskussionen usw.

Selbstverständlcih gibt es Länder die den Islam als Gesetztesgrundlage nehmen und versuchen es zu praktizieren nur es scheitert immer und immer wieder, die gründe dafür sind so verschieden wie zwei paar schuhe ... und da liegt eben der Haken... entweder ganz oder gar nicht... es nützt nicht wenn man die ien hälfte des Islams befolgt und die andere für sich nicht angemessen hält und bei seite schiebt, das ganze ist ein System und fehlt ein teil funktioniert es nicht... funktioniert dein PC ohne den Arbeitsspeicher ... kannst du ohne einen Motor, deinen PKW fahren ... können wir ohne Luft atmen ???

NEIN NEIN NEIN... ES GIBT KEIN SYSTEM AUF DIESER WELT DASS UNS MENSCHEN ALLE GLEICHBEHANDELT AUSSER DER ISLAM ... ALLES WAS WIR ERFINDEN HAT EINEN HAKEN, JEDES MENSCHLICHE SYSTEM HAT EINE GERECHTIGKEITSLÜCKE DIE MENSCHEN VERLETZTEN.

Allah yardimcimiz olsun...wir sind auf nem guten Weg!!!

Saygilar

Fatih
Alt 05.06.2004, 16:46
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Masallah...

wenn alle so leben wie du dann leben wir ja bald in einer Globalen Müllhalde.. sowohl menschlichen Gedankenguts als auch Natürlichen Umfeld...was ist das bloß für ne einsteleung ... was für ne mentalität... is_mir_scheiss_egal_einstellung... BANA NE gibsinden yazik be yazik!!!

Dünyayi ve akisini biz Insanlar degistirmicek de kim degistirecek hanimefendiler, beyler ???

Neyse size akli vermekle olmaz bu is

bis dann ...

Fatih
Alt 05.06.2004, 16:48
eniskaya

Standard KIZLARIMIZ DIKKAT ETSINLER

Yer yüzünün en tehlikeli adamlari, dini bilmeyipte din adina yorum yapan adamlaridir, kendi ideolojilarini dayatmak icin Allahin adni Peygamberin adini kullanip kurani pisletirler

Sevgili arkadaslar, Kurana dönüs calismalarini engellemeye calisan, kendilerine muhafazakar diyen, Kurana degilde Atatlarinin dinine tapan TC büyük bir kitle var.

Bunlar Kuran yerine Hadis’i hikayeler Rivayeti laga lugalar anlatirlar, kizlarinin baslarina bez parcasi takarlar, karilarini on adim geriden yürütürler, onlari meslek egitimlerinden uzak tutarlar, onlari yüzme derslerinden uzak tutarlar.
Bu gibi insanlar karilarinida daima döverler, evlerinde kendilerini Ilahlastirirlar, kadinina sadece himetci gözüyle bakip, istedigi zamanda kadini yataga sürüklerler.

Bunlari en azindan dedelerimizin tümü yapmistir, kimse baska bir sey diyemez, elbet istisnalar var, ama istisnalar gaydeyi bozmaz.

Türban Hikayesini devletimize Iranlilarin siddet dini calismalari altinda, devletimize Erbakan sokmustur, kendisini Ilahlastirmaya kalkan son yillarin en büyük din düsmani bir seytandir.
Eger yanlissam Allah onun bütün günahlarini bana versin, eger hakliysam vede sonsuza kadar hakliyim, dünyadaki bütün günahlari ona versin….!!!
Bir belgeselde, abdest alirken, ellerini iki kisi tutmus, ayaklarinida baskasina yikattiriyordu, bu bir gercek, hasta falanda degildi,……….. tek amac desinlerki ne Müslüman ama…
Simdi bu müslümanlikmi

Müslümanlik aydin kisilerin isidir, bir cocuk müslüman olamaz, cünkü o bir cocuktur, okuyacak büyüyecek, devlete millete saygi duymasini bilecekki, dini anlayabilsin.
Eger genis bir yelpazesi yoksa dini asla algilayamaz ve din yobazlarini esiri olur.

Yer yüzünün en tehlikeli adamlari, Ilahiyatci omayan kendilerine Haci Hoca süsü veren adamlaridir, kendi ideolojilarini dayatmak icin Allahin adini Peygamberin adini kullanip kurani pisletirler…..

Aklini calistiramayan bir insanin dine ihtiyaci yoktur, cünkü o cahildir, o dinin disinda kalir….

Din cocuk oyuncagi degildir, kadinlari bez parcasiyla, kuranda kesinkes olmadigi halde, ikinci sinif insan kiligina sokmak degildir.

Genc kizlarimizi buradan uyariyorum, bir coklarinin akibetini ben cok cok yakindan sahit oldum.
Türkiyeden yakisikli din yobazlariyla evlenip onlari Almanyaya aliyorlar ve onlarin siddetlerine magruz kaliyorlar. Yüreklerinde tek Almanya sevdasi olan bu gibi Import Insanlarin hemen hemen tümü karilarina siddet ve baski uyguluyor.

O yüzden Türkiyeden karaborsadan evlenme olayina dikkat……..

Buradaki erkeklerinde bir cogu Türkiyeden evleniyor, Türkiyeden gelen kiz daha kolay ezilir baski altina alinirda onadan, istedigimi daha kolay yaptiririm, cünkü akilli kadin onlarin sistemine uymaz, kendi ayaklari üzerinde durmasini bilir..

Kizlarimiza son tavsiyem su olacaktir, karaborsa görüs usulü evliliklerde uzak durun, bir kisiyi tamamiyle tanimadan evlenmeyin….. sonu hicte hayirli olmayabilir…. Din adina basiniza bez parcalri takmaya kalkarlar.

Oysa din sunu söylüyor

Ahzap suresi 59:
Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, dış giysilerini üzerlerine alsınlar. Bu, onların tanınmaları ve incitilmemeleri için çok daha uygun bir yoldur. Allah Gafûr"dur, Rahîm"dir.

Ben Almanyada karisiyla bizim eve gelen Ithal bir azmanin, karisiylada tokalastigim icin karisini eve gidince döydügünü biliyorum.
Benim evime geldin bende sana hos geldin deyip tokalastim, bunun dinle ne alakasi var bunun medeniyetle alakasi var…….

Medeniyeti anlamayan bir kisi zaten müslüman olmasi mümkün degildir……..

Sizlerinde görüslerinizi rica edecegim

Selamlar
Enis
Alt 05.06.2004, 16:53
eniskaya

Standard Yani Peygamber Kuranin

özünden degilde baska bir seylermi anlatti arkadaslarina.

Baska bir Kurandanmi anlattiki Peygamber Kuranin disindan bir seyler anlatsin.

Din hususunda her ne anlattiysa mutlak suretle Kurandandir, eger Kuranla alakasi yoksa dinle alakasi yoktur...

O halde kendi cevabini kendin verdin.

Yani Objektiv olarak bu cerceveden bakki, benim hakli oldugumu anlacaksin....
Alt 05.06.2004, 17:17
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Re

Du bist also zu dem Erkenntniss gkommen dass es kein Land gibt wo die Gesetze Allahs angewendet wird, warum versuchst du dann die Erniedrigungen der Frauen, dem islam in die Schuhe zu schieben?

Sind wir nun einer Meinung, dass die Erniedirgungen der Frauen, nichts mit dem islam zu tun hat?

Die Scharia gab es in der zeit von unserem propheten, laut der Aussagen unseres Propheten, wird diese zeit zurückkehren. Und die Gesetze Allahs sind anwendbar, nur haben wir zu viele heuchler und ungläubige auf dieser Welt, die sich immer mehr weiter verbreiten.

In der zeit von unserem Propheten gab es nicht einmal einen Muslim der nicht gebetet hat oder seine gebete vernachlässigt hat. Was im gegensatz zu heute nicht der fall ist.

Danke
Alt 05.06.2004, 17:18
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard evet böyle ...

Hah soyle acik konusta gercek yüzünü görelim Eniskaya,

Hep üstü kapali atiflarda bulunuyordun. Türbana bez parcisi diyipte dalga vari bahsetmenden belli senin ne kadar samimi bir müslüman oludugun. Erbakana laf atman beni rahatsiz etmiyor ben erbakanci filanda degilim. Kapanmayi Erbakan emretmedi. Onu emreden Allahu Teala dir. Senin düsüncelerin Elazizin aynisi oldugu ortaya cikti. Yani Elazizin Gästebuchunda gizli gizli planlar kurdugunuz dogruydu. Biriniz efendilikle birinizde hardcore olarak deneyecekti müslümanlarin kafalarini karistirmayi.

Asil böylelerinden korkmaya gerek yok. Kuranni kendi nefsine göre yorumlayanlardan korkacak kizlarimiz. Kizlarimiz barlarda discolarda alman erkeklerle kivirtirken biz burada erbakandan korun diyoruz. Asil o pislik yerle itenlerden korksun kizlarimiz.

Bende okuyan bir insanim yaninkda bende diplomami alacagim bu beni degistirecekmi? Ben aydin kisilerin aralarina katildim diye o ahlaksizlarin düsüncelerinimi paylasacagim. O aydin dedigin kisiler kizlarini karilarini pit pazarindaki gibi balolarda pazarliyorlar. Millete yemek sunuyormus gibi sunuyor.

Türbana senin de laf atmaya hakkin yok su edepsiz Elazizinde laf atmaya hakki yok. Asil sizler dine bu sekilde davranmakla cok zarariniz var.

Allah dogru düsünen müslümanlardan eylesin hepimizi

Selamlar.

Not. Hep böyle acik konusta bilelim nasil düsündügünü. Iki yüzlülük yapma !!
Alt 05.06.2004, 17:22
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard :))

bez parcasi....

ey leud sagt mal ist der eniskaya und der elazili, die gleiche Person? die beiden deppen sind sich nämlich sehr ähnlich.

ne yazikki, dini yasiyan ve hak yolunda olanlar cahil olarak görülüyor.

Ve cahilce bilgisizce konusanlarin sayilari cogalmakta, ve isin kötüsü Aydin insan olarak kabul ediliyor.
Alt 05.06.2004, 17:23
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard birak ahlaksizlari

onlar Allahindan bulacaklar.
Alt 05.06.2004, 17:25
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Bez parcalari :)

Allah bunlari af etsin baska bir sey demiyorum. Insallah yollarini düzeltirler. Yazik ediyorlar kendilerine ...
Alt 05.06.2004, 17:29
eniskaya

Standard hez zaman

söylerdim sana Elazizsporla aramda dinde görüs farkliligi yok diye, ben onun uslübuna kiziyorum, müsrik gibi diger assalayici sözlere.....

Plan falanda kurdugumuz dogru degil, apacik söylüyorum, Hadis din degildir, Türban Erbakan ideolojisidir, bas örtüsüde Kurana yapilan en büyük iftiradir..... bunu anlamayacak bir sey yokki....

Seninle uzun zaman Sahih Hadis ve detaylari hususunda sohbet ettik ve ben sana Hadislerin sahih olmayacagini vurgulamaya calistim. Kuaranin tefsir cizgisinde olmaya Peygamber aciklamalari dinden olamaz...... bu o kadar acikki.... anlasilmayacak hic bir tarafi yok.

Ben Kurani tanirim ve Kuran kadinlara esitligi sagliyor, evet bez parcasidir cünkü din degildir, ama eger sen Erbakan Türbanina ve bas örtüsüne din dersen, yollarimiz tamamen ayrilir, cünkü bende Kuranda yerini göster derim.....

Kuran kadinlara azap icin degil tüm insanlara rahmet icin gelmistir.... Ahzap suresi 59 Ayetine bas örtüyü dayatmak Kurana düpedüz hakarettir..... bunu sende biliyorsun...

Neden farkli düsüncelerim seni rahatsiz ediyor, evvela ortak yönlerimiz daha cok, sohbetlerde ortak yönlerden yola cikar...
Antwort