| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
senin gibi basarili is adami – halkin sirtindan gecinen, üstelik faizsiz is yapmayan isadami, hangi cesaretle bu soruyu sorar!? kurmus oldugumuz sistemin icinden cikmak imkansiz. bu dünya bu sistem üzeri kurulmus. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Madem konuya din üzerinden yaklasiyoruz. O zaman bilirsin ki, dinimizde niyet esastir. Dünyanin düzeninini ben degistiremem ancak haram lokma yememeye gayret gösteririm. Yetimin, fakirin, fukarinin, düskünün lokmasini yemekten Allah beni korusun! Haramla beslenmis bedenlerden bahsediyoruz degil mi? Su Hizmet harekatinin lider Fethullah Gülen'nin uzun Adam ölmedi diye yakarip yandigigi bascalan RTE'den konusuyoruz degil mi? O haramla doymus, onun gözü ama harama doymamis! Geändert von KENAN_KILICKAYA (01.03.2014 um 22:03 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Cebrail Parti kursa oy vermem, ama CHPyi destekliyorum."
M. Fethullah Gülen |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
söz konusu senin is, ticari/para kazancin idi. bi ara bizlere kazandigin ( ![]() sormamda bi sakinca yoksa, bu kadar parayi ne satarak kanzandin? haram olan bedenlerden bahsetmisken... cok afedersin ama hic genel evine gitmisligin oldu mu? bu dünyanin düzenini degistiremedigin sürec – karsima cikip beynimi sulamaya calisma! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() türkiyede basarisiz olupta almanyaya dönen cok oluyor.
ama daha önce milyonlari kazaniyorum deyip yalanlarla prim yapmaya calisiyor ![]() haksizlikta etmiyelim. eski parayla milyon kazaniyom demistir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Jetzt Mademoiselle will ich dir mal etwas Verraten was du von einem Proller niemals hören würdest. Was man mit Gewalt oder Geld bekommen hat, kann man auch nur damit halten. Ich hatte mal vor Jahren eine Affäre mit einer Journalistin, die als freie Mitarbeiterin für den Spiegel tätig war und sie sagte zu mir Levantiner, man muss die Tür des Käfigs auflassen und die Taube ziehen lassen. Nur gut gezüchtete Tauben kehren wieder zurück.. Ich war eine schlecht gezüchtete Taube... Oder vielleicht eine gute Taube die von einer Taubenflüsterin schlecht gezüchtet wurde. Wer weiss? Bak konu yine nerden nereye.. Ya dünyanin düzenini degistirirsem Puma Hanim? O Zaman ne yaparsin? ![]() Geändert von KENAN_KILICKAYA (03.03.2014 um 21:52 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() Monsieur, sayet bu dünyanin düzenini degistire bilirsen, seninle birlikte öbür dünyada güvercinlere yem dagitmaya hazirim. güvercinlerin yemlerini simdiden mi hazirlasam? yoksa bir kac asir daha beklesem mi? ![]() |