| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() bence sen su kafayi degistir... benim dünyadaki gördügüm güzellikleri sen göremezsin, weil du begrenzt guc´kst...
|
|
||||
|
||||
![]() ach wie süsss du geredest hast,simdi agliycam valla.kiz olsam alcam seni valla.
ya bana orosbu cocugu diyen kadin beni sevmis sevmemis banane be |
|
||||
|
||||
![]() ... senin türk erkegine "o-cocugu" demen bile gerekmez.... ters baktinmi yersin bir tane....
|
|
||||
|
||||
![]() ben insan hata yapmaz demiyorum,yapar normal.ama kocaya karsi küfürü hata olarak deyil kadinin kocaya vurdugu bir tokat olarak görüyorum,kadin bedenen kocadan gücsüz oldugu icin laf dokundurarak kocadan sinirini cikartir.
Gute idee,ortak bu isi yapalim ya |
|
||||
|
||||
![]() ..gesagt.... sie hat keine andere wahl...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bak gördünmü,demek kadinda cikmaza geldimi kocayi tahrik edebiliyor
|
|
|||
|
|||
![]() ooooooo evliligin kutsal oldugunu bilriyor bizim murat ;-)))
o zaman sor babana, hic dayak atmis mi...?!?!? atmissa, annen herseye evet, tamam diye, yada demege zorlatilan kadinlardan oldugu icin hala evliler, eger dövmemise, babani örnek al... ama gittin yola bakilirsa, dövmüstür,,, ama bunu aciklamak zorunda degilsin... kendin icin sor sorustur,.... gir annenin duygularinida sor.. sonra kafanda bir tablo ciz.. düsnün düsün... düsünmek iyi gelir insana :-))))) |
|
||||
|
||||
![]() ben dünyayi cok iyi sekilde görebiliyorum,aramizdaki fark ben gerceklei görüyorum sen deyil.Benim halimden suana kadar kimse sikayetci olmadi...
|
|
|||
|
|||
![]() bak, bilincli olmasda hast du es zugegeben.....
kadin, gücsüz oldugu icin, laflari ile igne betiriyor.. e erkerk??????????????? haaaaaaaaaa erkek güclü oldugu icin, DAYAK ATIYOR... aferin sana..... |