| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() dass hatte ich mal in der schule thematisiert, dass jeder mal in so einem kurs teilnehmen soll und einen kurs über "erziehung" abschliessen soll (muss ja kein langer kurs sein..)
ögretmenimin cevabi "ach, die menschen werden es sowieso schaffen, sich davon zu kriechen".. :-((( |
|
||||
|
||||
![]() kusura bakma ama yapabilecegin en sacma örnegi yaptin.cok güzel dedin annen baban 30 yildir evli,benimkilerde 36 yildir,sen gelipde bizim suanki gencligimizi anne babamizla karsilastiriyorsun iste bu sacma,biz anne babalarimizin tirnagi olamayiz,cünkü onlar evliligin nedemek oldugunu ne kadar kutsal birsey oldugunu cok iyi biliyorlar,bu bilgiler bizde eksik cünkü biz yokluk görmedik,bolluk icinde yasadik.bu zamanda kimse kimsenin kahrini cekmek istemiyor,her ufak bir seyde bosanma sözkonusu oluyor.annen baban hic tartismadimi,eminimki tartisdi,ama onlar hala evli..Allah ayirmasin...biz onlar gibi olsaydik bu tür tartismalar olmazdi bile.
Evlenmek dayak deyil bunuda demek istemedim..Kadin kadinligini bilsin dedim artik nasil istersen anla. |
|
|||
|
|||
![]() ben sordum karamurata...
bei seiner mutter ist es was anderes di mi murat??? arkadasim, insanin kendi cani, cigeri yanarda "iyi oldu" der mi hic?!?!?! can, ciger bu... ama KENDI CANI CIGERI OLUNCA... |
|
||||
|
||||
![]() oglum gözlerini bir ac dünyaya bir bak,ya manyak manyak konusma....
|
|
||||
|
||||
![]() annemi isin icine katmayin,benim annem bir kadinin nasil davranilacagini cok iyi biliyor o yüzdende dayak sözkonusu olmaz.
|
|
||||
|
||||
![]() annemi isin icine katmayin,benim annem bir kadinin nasil davranilacagini cok iyi biliyor o yüzdende dayak sözkonusu olmaz.
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
![]() 1. konumuz GEWALT ve senin pis fantasilerin degil, tamam mi?!?!?!?!?! isine gelmiyor, seyini baglayip oturmak.... yada öyle bir insani görünce, "weggucken" yapamiyorsun.....
immer sind es die frauen schuld di mi? natürlihc, warum wohl????? weil sie ein frau sind.. sen atletle dolasinca sana tecavüz ediyorlar mi???!!!!! kendinden kisma, kadinlari einengen et.. allah bilir ciktigin kizlarda "ÖYLE ORASI BURASI ACIK" kizlardandir... |
|
||||
|
||||
![]() Her insan sinir küpü olup yanlis bir sey diyebiliyor, öyle degilmi?
Her insana olur böyle seyler! Senin annende insan! Her zaman dayakmi yesin? Kardesim bence bu is kolay, karini dövüyorsan, demek ona karsi hislerin yoktur. Isi uzatacagina, git ayril karindan, olur bitir. Yada git kendine bir "Boxsack" al ona vurup dur.... ( Wieder ne Marktnische entdeckt! ) |
|
|||
|
|||
![]() annen herseye "olur, tamam, evet" dedigi icin, dayak yemiyordur..... dogru buda bir yöntem...
|