| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ler ..... Allah hepsinin belasini versin...
|
|
|||
|
|||
![]() diger Kiro bölgelerinden Meclise girenlere anlat bana degil.....
Belki onlar sana inanir..... benim inanmam müpmkün degil..... Söyle diyebilrisin... benim kapasitem eksik beni almazlar.... Haaaaa is oraya girmek konus degil... secilme konusu... demekki seni kendi yaranlarin bile secmiyor.. o ayri bir konu.... Ama sen yine Özala ders vermeliydin...... |
|
|||
|
|||
![]() medeniyet cercevesinde yeryüzünde Allaha bile hesap verebilecek kapasite ve huzurane icerisindeyiz... also.. Relax
|
|
|||
|
|||
![]() konu Mecliste dil sorunuydu..... TR Meclisinde Türkce konusulur..... bilmeyen ögrenipte oraya girebilir.....
Bir Karstaki bir Izmirdeki bir edirnedeki bir Gazi antepteki bir Mugladaki vatandas senin ne lakirdadigini anlamasi lagzim..... Meclis kimsenin babasinin mali yada yeri degildir... o yüzden dil beilmeyen dil kursuna.... TR Meclisinde ne Amerikanca nede Almanca kosulur... sadece Türkce.... den das ist die Sprache den alle Türken und somit die ganze Tr beherrschen.... Yoksa sen gördünmü Alman Meclisinde Rusca konusuldugunu....... Meclis insanlara hava basma yeri degildir... öyle hava basarlardki tulum olurusn siser patlarsin..... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() NEDEN EUROPAYI SAVUNUYORSUNKI EUROPAYI DEHAP LILAR SAVUNUYORDU HANI :=)))
|
|
||||
|
||||
![]() Hadi bakalim .... Buradan gitmeye bakin..Sizi gidi manyak millet sizi...
Siz yine kasinmaya basladiniz.... APO sizi satti bunu unutmayin... Hirbolar... = PKK |
|
|||
|
|||
![]() ve cehaletimi gidermek icin bana anlat bakalim... neymis Apo enayisinin istedigi ve bende bulunan ve kendisinde bulunmayan hak.....????
Neymis bana verilende sizlere verilmeyen haklar...???? Iste PKK sempatizani diyoruzda hakliyiz arkadas.... iste süper sempatilik.... Ama am Ende siegt nur der jenige der aauch vor Gott recht hat........ in diesem Fall hat der Staat super Recht... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() benim gibi sorular sor..... mit solchen sprüchen erreichst du nichts...
Benim amacim zaten bir sey erreichen etmek degil... sistem calisiyor... sistemde af yok zaten...... Sadece hata kendilerinde oldugunu anlatmaya calisiyorum..... Sende bu aralarda fazla küfürbaz oldun.... lass den Scheiss |