| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ama bastan sona yanlis!
ben herhangi bir cemaate felan yalniz kaldim diye takilmadim. 5 yasimda kuran ve dini dersaler aldim, 13 yasima kadar. 13-16 yas arasi istanbul´da yatili kursta hafizlik yaptim daha sonra mahmud efendi´ye bagli yerlerde ve tatil kurslarina katildim, ve yaklasik 6 yil kadar igmg´de genclik ve egitim baskanligi yaptim. dini yalnizca tanriya özgülemeye basladiktan sonra cocuklarimida alip, yasadigim sehri terk ettim. o günden beride hickimseye aman demeden kendi ayaklarimin üstünde duruyorum, bir partnerim olmasina ragmen! ok mi? özel hayatim seni bu kadar ilgilendiriyorsa bu kisa biografi simdilik kafimi? bir bildigim varki sana biliyorsan konus diyorum dindar kardesim. öyle beni su almazmis bu almazmis komplekslerimde yok, ben secilmem, secerim ! eline diline beline sahip ol dindar kardesim, fii emanillah... |
|
||||
![]() die meisten natürlich nicht alle.
ich frag mich immer wieder, wie billig deren schw... und wie ehrenlos die sein können, ohne darüber nachzudenken, daß die sich so billig hergeben können, wenn sie schimpfen. |
|
||||
![]() was ist in dem wort "pseudo-üdisch" udenfeindlich?
denk dir mal was besseres aus! yok efendim neymis, yahudilige düsmanlikmis, hiristiyanliga düsmanmis cart curt. menschen, die immer nur reagieren, und nie agieren, lassen sich nur führen, und du bist auch so eier. hab nie gesehen hier, daß du auch mal über eine meinung redest, kannst nix außer kontern. eline diline beline sahip ol dindar ne sis yansin ne kebap kardesim, 99 dinler seni korusun fii emanillah... |
|
||||
![]() oolm, bilmiyorsan konusma! milleti yanlis bilgilerle doldurup
insanlari dininden uzaklastirma! bunuda sahitlik hükümleriyle karistirdin. kendisiyle zina yaptigina dört kisinin sahitlik etmesi gerekir. snin dini konularla alay etmekten baska bir isin olmadigini gösteriyor. bir insanin zinasina, dört kisinin taniklik etmesi icin, gözlerinin önünde cereyan etmis olmasi gerekir, ve karsi cinsten, buda imkansiz |
|
||||
![]() Ihre Wertung:
$amar vuruyor!!!! 60:4 Sizin için İbrahim ve onunla beraber olanlarda güzel bir örnek vardır.1 Onunla beraber olanlar, halklarına, "Biz, sizden ve sizin ALLAH"ın dışında taptıklarınızdan uzağız. Sizi tanımıyoruz. -------------------------------------- SENIN ZIRVALADIGIN GIBI PEYGAMBERLER POSTACI OLSAYDI BU VE BENZERI AYETLERDE ALLAH (cc) BASKA BIR PEYGAMBERININ SÖZÜNÜ BIZE ÖGÜT OLARAK BILDIRIRMIYDI:-) O Digerlerinin sözlerini Tevhid dinine koyarken HZ Muhammed`i postaci etti öylemi:-))))))Seytanlarin seni korusun..Tagutun kulu degilsan ilk iletimdeki ayetleri hazm ederek okursun... |
|
||||
![]() püehehehehehe
sana kim yalvariyoki benimle tartisman icin? duramazsinki, gene ötersin... hem karikatür-ü serflerimle alay gecme, dinimle alay gecilmesinden hic hoslanmam! aline diline beline sahip ol, gbme girdigin aaman, karikatürü serifi öpmeyi unutma! |
|
||||
![]() benimle demogoji yapmiyordun hani?
elci kelimesi postaci anlamina gelir, ikinci ainik tanri, gelecekten haber veren kahin felan degil. eline diline beline sahip ol, postaci amcalarada hakaret etme. aen hala ibrahim´in hadislerini bekliyorum.... |